Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
noodleey

Csatlakozott: 2005.01.21. Péntek 1:59 Hozzászólások: 675 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008 Jan. 25 Péntek 19:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Curse írta: |
Akkor mi lenne, ha odamennénk 100-an reggel 8:30-ra pl?
Mindenki aki rajta van a listán, jöjjön. És hozzon magával még egy embert. Tök jó buli lesz...
Még mindig nem értem, miért jó az, hogy egy szépen összegyujtött lista helyett inkább egyesével adjuk be a kérvényt, 100x annyi iktatnivaló, 100x annyi levél, meg még ki tudja micsoda, és úgyis mindet elfogadják, hiszen már elore megmondták.
Ezért csináljon az ember közös kérvényt... marhára megéri mondhatom. |
Azt nem is mondom, hogy mikor szerdán odaállítottunk 6an, hogy leadunk kérvényt a To-s néni majdnem infarktust kapott. Összeszedtük a 6 db kérvényt, és egy ember odanyomta a kezébe, a no meg fel alá járkált, hogy úristen mindenki kérvénnyel van... MIkor mondtuk, hogy amit a kezébe nyomtunk az mind az, amit le akartunk adni, akkor esett le a szívérol a ko. Komolyan még koppant is
Tehát biztos örülni fognak, ha 100an odamennek a kérvényükkel , de hát ha ezt akarták, hát megkapják  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
horvathani
|
Elküldve: 2008 Jan. 25 Péntek 19:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Én szívesen bemegyek hétfon 8:30-ra. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
nagyzsolt23
|
Elküldve: 2008 Jan. 25 Péntek 20:58 Hozzászólás témája: |
|
|
horvathani írta: |
Én szívesen bemegyek hétfon 8:30-ra. |
Én is ott leszek, viszek két napi hideg élelmet, fát a tábortuzhöz és túlélocsomagot ugyanis addig el nem megyek onnan, amig ez a VIR-Controlling-Szakinfo szigorlatos dolog meg nem oldódik.....
Most akkor írjak mindháromhoz 1-1 kérvényt?? Esküszöm vicc ez az egész  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008 Jan. 25 Péntek 21:57 Hozzászólás témája: |
|
|
vip007 írta: |
OFF
Akkor a VIR + szakinfó közös kérvényt is egyénileg ujra be kell adni? (bocs, tudom nem ez a topikja)
ON |
Arról nem jött infó, szóval én még nem stresszelnék vele! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008 Jan. 25 Péntek 22:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Curse írta: |
Még mindig nem értem, miért jó az, hogy egy szépen összegyujtött lista helyett inkább egyesével adjuk be a kérvényt, 100x annyi iktatnivaló, 100x annyi levél, meg még ki tudja micsoda, és úgyis mindet elfogadják, hiszen már elore megmondták. |
Érzésem szerint azért mert valaki patentkodik: tudomásom szerint "közös kérvény" kategória nincs a leadható papirosok kategóriájában. Vagy ha mégis, akkor azt elvileg mindenkinek alá kellene írnia, másképpen nem hiteles. De az is lehet, hogy tök rossz helyen keresgélek. A lényeg az, hogy ezt kell csinálni, ha ezt akarjátok. Szerintem még így is jó biznisz. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
vip007

Csatlakozott: 2005.08.28. Vasárnap 23:56 Hozzászólások: 115 Tartózkodási hely: A gép előtt
|
Elküldve: 2008 Jan. 26 Szombat 07:58 Hozzászólás témája: |
|
|
wlaszi írta: |
Érzésem szerint azért mert valaki patentkodik: tudomásom szerint "közös kérvény" kategória nincs a leadható papirosok kategóriájában. Vagy ha mégis, akkor azt elvileg mindenkinek alá kellene írnia, másképpen nem hiteles. De az is lehet, hogy tök rossz helyen keresgélek. A lényeg az, hogy ezt kell csinálni, ha ezt akarjátok. Szerintem még így is jó biznisz. |
Igazad van. Amúgy ezzel az üggyel személy szerint nekem az a bajom, mint ami pár hete a MÁV-nál. "Nem az a baj, hogy késnek a vonatok, hanem hogy elégtelen a tájékoztatás."
Ezen kívül én örülök, hogy egyáltalán létezik a kérvény intézménye. _________________ "Eddig hülye voltam, de most tettem egy 360 fokos fordulatot" |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Curse
|
Elküldve: 2008 Jan. 26 Szombat 16:04 Hozzászólás témája: |
|
|
wlaszi írta: |
Érzésem szerint azért mert valaki patentkodik: tudomásom szerint "közös kérvény" kategória nincs a leadható papirosok kategóriájában. Vagy ha mégis, akkor azt elvileg mindenkinek alá kellene írnia, másképpen nem hiteles. |
Tavaly jó volt...azelott is...
Nem volt aláírva by mindenki, hanem ugyanolyan volt, mint a mostaniak, és érdekes abba nem kötött bele a TO. Oké, változnak az idok, legyen. Csak már nem egy kifutó évfolyamot kéne cseszegetni... hadd menjünk már innen minél gyorsabban, szerintem a suli érdeke is lenne. Na mindegy  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Arpo
|
Elküldve: 2008 Jan. 28 Hétfő 12:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Na most akkor van ötletetek mit kéne? Adjunk be valamit? Vagy várjunk, és majd csak felveszik nekünk!Vagy? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
|
Elküldve: 2008 Jan. 28 Hétfő 17:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Arpo írta: |
Na most akkor van ötletetek mit kéne? Adjunk be valamit? Vagy várjunk, és majd csak felveszik nekünk!Vagy? |
Péntekig volt a beadási határido...odáig volt érvényes az ígéret...onnantól már necces kérdés az elfogadása. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
alohamate
|
Elküldve: 2008 Jan. 28 Hétfő 20:28 Hozzászólás témája: |
|
|
Szép is lenne, ha a héten már nem fogadnák el a Controlling kérvényt. Foleg, hogy páran csak ma értesülhettek a számvitel szigorlatuk sikertelenségérol. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Gomez0
Csatlakozott: 2005.05.03. Kedd 0:15 Hozzászólások: 53 Tartózkodási hely: Kocsma (Teke, Krudy)
|
Elküldve: 2008 Jan. 29 Kedd 08:31 Hozzászólás témája: |
|
|
Jelentem, én adtam le egyénit (lévén a közösrol lecsúsztam), de idáig nem történt semmi...se VIR, se szakinfó, se controlling:S
Egyiket sem tudom felvenni...
Ilyenkor mi van? Mármint, controllingról a fooldalon a hír - és a neptun teljesen ellentétes... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Tim
Csatlakozott: 2008.01.09. Szerda 10:17 Hozzászólások: 179 Tartózkodási hely: Bp.
|
Elküldve: 2008 Jan. 29 Kedd 09:35 Hozzászólás témája: |
|
|
A fooldalon a hír azt jelenti, hogy pozitív lesz az elbírálás, vagyis egyszer várhatóan felveszik a kérvényt beadóknak az érintett tárgyakat, magunknak nem fogjuk tudni felvenni. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Paleee

|
Elküldve: 2008 Jan. 29 Kedd 10:01 Hozzászólás témája: |
|
|
Ennek a kérvénynek van vmi formai követelménye - esetleg hivatalos formanyomtatványa - vagy csak annyi, hogy kitöltök egy papírt, hogy:
tisztelt xy,
kérem engedélyezze yz-nek a következo tárgyra vonatkozó tárgyfelvételi kérésemet: a - b - c
Kérésem oka
Dátum, aláírás, könycsepp
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Arpo
|
Elküldve: 2008 Jan. 29 Kedd 10:08 Hozzászólás témája: |
|
|
alohamate írta: |
Szép is lenne, ha a héten már nem fogadnák el a Controlling kérvényt. Foleg, hogy páran csak ma értesülhettek a számvitel szigorlatuk sikertelenségérol. |
Erre csak annyit h reggel nagy nehezen 3 kérvényt, vértizzadva sikerült benyomni, de látni se akartak minket, és "ne is küldjenek senkit kérvénnyel, és ne is telefonáljanak h pozitiv e az elbírálás stb" jeligével kidobtak  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
alohamate
|
Elküldve: 2008 Jan. 29 Kedd 10:42 Hozzászólás témája: |
|
|
Arpo írta: |
alohamate írta: |
Erre csak annyit h reggel nagy nehezen 3 kérvényt, vértizzadva sikerült benyomni, de látni se akartak minket, és "ne is küldjenek senkit kérvénnyel, és ne is telefonáljanak h pozitiv e az elbírálás stb" jeligével kidobtak  |
Ez érdekes.
Én kábé fél 10-kor jártam bent, leadtam két indexet és két kérvényt a Controllingra. Csókáné tök normális volt, elolvasta oket, mondta, hogy okés, de hogy ne várjak majd választ rá -- mondjuk ezt sejtettem --, és majd egyszer csak felveszik Neptunon. Ez lehet a jövo héten, de egy hónapot is csúszhat.
Szóval semmi problémám nem volt a leadással, még egy árva megjegyzés sem, hogy miért nem elobb adtam le. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|