Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Controlling 2007/08/2 félévre
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
noodleey

HozzászólásElküldve: 2008 Jan. 25 Péntek 19:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Curse írta:
Akkor mi lenne, ha odamennénk 100-an reggel 8:30-ra pl?

Mindenki aki rajta van a listán, jöjjön. És hozzon magával még egy embert. Tök jó buli lesz... Rolling Eyes

Még mindig nem értem, miért jó az, hogy egy szépen összegyujtött lista helyett inkább egyesével adjuk be a kérvényt, 100x annyi iktatnivaló, 100x annyi levél, meg még ki tudja micsoda, és úgyis mindet elfogadják, hiszen már elore megmondták.

Ezért csináljon az ember közös kérvényt... marhára megéri mondhatom.

Azt nem is mondom, hogy mikor szerdán odaállítottunk 6an, hogy leadunk kérvényt a To-s néni majdnem infarktust kapott. Összeszedtük a 6 db kérvényt, és egy ember odanyomta a kezébe, a no meg fel alá járkált, hogy úristen mindenki kérvénnyel van... MIkor mondtuk, hogy amit a kezébe nyomtunk az mind az, amit le akartunk adni, akkor esett le a szívérol a ko. Komolyan még koppant is

Tehát biztos örülni fognak, ha 100an odamennek a kérvényükkel , de hát ha ezt akarták, hát megkapják Twisted Evil
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
horvathani

HozzászólásElküldve: 2008 Jan. 25 Péntek 19:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én szívesen bemegyek hétfon 8:30-ra.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
nagyzsolt23

HozzászólásElküldve: 2008 Jan. 25 Péntek 20:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

horvathani írta:
Én szívesen bemegyek hétfon 8:30-ra.

Én is ott leszek, viszek két napi hideg élelmet, fát a tábortuzhöz és túlélocsomagot ugyanis addig el nem megyek onnan, amig ez a VIR-Controlling-Szakinfo szigorlatos dolog meg nem oldódik..... Rolling Eyes

Most akkor írjak mindháromhoz 1-1 kérvényt?? Esküszöm vicc ez az egész Shocked
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2008 Jan. 25 Péntek 21:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

vip007 írta:

OFF
Akkor a VIR + szakinfó közös kérvényt is egyénileg ujra be kell adni? (bocs, tudom nem ez a topikja) Rolling Eyes
ON

Arról nem jött infó, szóval én még nem stresszelnék vele!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2008 Jan. 25 Péntek 22:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Curse írta:

Még mindig nem értem, miért jó az, hogy egy szépen összegyujtött lista helyett inkább egyesével adjuk be a kérvényt, 100x annyi iktatnivaló, 100x annyi levél, meg még ki tudja micsoda, és úgyis mindet elfogadják, hiszen már elore megmondták.

Érzésem szerint azért mert valaki patentkodik: tudomásom szerint "közös kérvény" kategória nincs a leadható papirosok kategóriájában. Vagy ha mégis, akkor azt elvileg mindenkinek alá kellene írnia, másképpen nem hiteles. De az is lehet, hogy tök rossz helyen keresgélek. A lényeg az, hogy ezt kell csinálni, ha ezt akarjátok. Szerintem még így is jó biznisz.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
vip007

HozzászólásElküldve: 2008 Jan. 26 Szombat 07:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
Curse írta:

Érzésem szerint azért mert valaki patentkodik: tudomásom szerint "közös kérvény" kategória nincs a leadható papirosok kategóriájában. Vagy ha mégis, akkor azt elvileg mindenkinek alá kellene írnia, másképpen nem hiteles. De az is lehet, hogy tök rossz helyen keresgélek. A lényeg az, hogy ezt kell csinálni, ha ezt akarjátok. Szerintem még így is jó biznisz.

Igazad van. Amúgy ezzel az üggyel személy szerint nekem az a bajom, mint ami pár hete a MÁV-nál. "Nem az a baj, hogy késnek a vonatok, hanem hogy elégtelen a tájékoztatás." Evil or Very Mad
Ezen kívül én örülök, hogy egyáltalán létezik a kérvény intézménye.
Curse

HozzászólásElküldve: 2008 Jan. 26 Szombat 16:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
Érzésem szerint azért mert valaki patentkodik: tudomásom szerint "közös kérvény" kategória nincs a leadható papirosok kategóriájában. Vagy ha mégis, akkor azt elvileg mindenkinek alá kellene írnia, másképpen nem hiteles.

Tavaly jó volt...azelott is... Confused

Nem volt aláírva by mindenki, hanem ugyanolyan volt, mint a mostaniak, és érdekes abba nem kötött bele a TO. Oké, változnak az idok, legyen. Csak már nem egy kifutó évfolyamot kéne cseszegetni... hadd menjünk már innen minél gyorsabban, szerintem a suli érdeke is lenne. Na mindegy Smile
Vissza az elejére
Arpo

HozzászólásElküldve: 2008 Jan. 28 Hétfő 12:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na most akkor van ötletetek mit kéne? Adjunk be valamit? Vagy várjunk, és majd csak felveszik nekünk!Vagy?
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2008 Jan. 28 Hétfő 17:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Arpo írta:
Na most akkor van ötletetek mit kéne? Adjunk be valamit? Vagy várjunk, és majd csak felveszik nekünk!Vagy?

Péntekig volt a beadási határido...odáig volt érvényes az ígéret...onnantól már necces kérdés az elfogadása.
Vissza az elejére
alohamate

HozzászólásElküldve: 2008 Jan. 28 Hétfő 20:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szép is lenne, ha a héten már nem fogadnák el a Controlling kérvényt. Foleg, hogy páran csak ma értesülhettek a számvitel szigorlatuk sikertelenségérol.
Vissza az elejére
Gomez0

HozzászólásElküldve: 2008 Jan. 29 Kedd 08:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jelentem, én adtam le egyénit (lévén a közösrol lecsúsztam), de idáig nem történt semmi...se VIR, se szakinfó, se controlling:S
Egyiket sem tudom felvenni...
Ilyenkor mi van? Mármint, controllingról a fooldalon a hír - és a neptun teljesen ellentétes...
Vissza az elejére
Tim

HozzászólásElküldve: 2008 Jan. 29 Kedd 09:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A fooldalon a hír azt jelenti, hogy pozitív lesz az elbírálás, vagyis egyszer várhatóan felveszik a kérvényt beadóknak az érintett tárgyakat, magunknak nem fogjuk tudni felvenni.
Vissza az elejére
Paleee

HozzászólásElküldve: 2008 Jan. 29 Kedd 10:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ennek a kérvénynek van vmi formai követelménye - esetleg hivatalos formanyomtatványa - vagy csak annyi, hogy kitöltök egy papírt, hogy:

tisztelt xy,

kérem engedélyezze yz-nek a következo tárgyra vonatkozó tárgyfelvételi kérésemet: a - b - c

Kérésem oka

Dátum, aláírás, könycsepp

Shocked
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Arpo

HozzászólásElküldve: 2008 Jan. 29 Kedd 10:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

alohamate írta:
Szép is lenne, ha a héten már nem fogadnák el a Controlling kérvényt. Foleg, hogy páran csak ma értesülhettek a számvitel szigorlatuk sikertelenségérol.

Erre csak annyit h reggel nagy nehezen 3 kérvényt, vértizzadva sikerült benyomni, de látni se akartak minket, és "ne is küldjenek senkit kérvénnyel, és ne is telefonáljanak h pozitiv e az elbírálás stb" jeligével kidobtak
Vissza az elejére
alohamate

HozzászólásElküldve: 2008 Jan. 29 Kedd 10:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Arpo írta:
alohamate írta:

Erre csak annyit h reggel nagy nehezen 3 kérvényt, vértizzadva sikerült benyomni, de látni se akartak minket, és "ne is küldjenek senkit kérvénnyel, és ne is telefonáljanak h pozitiv e az elbírálás stb" jeligével kidobtak

Ez érdekes.
Én kábé fél 10-kor jártam bent, leadtam két indexet és két kérvényt a Controllingra. Csókáné tök normális volt, elolvasta oket, mondta, hogy okés, de hogy ne várjak majd választ rá -- mondjuk ezt sejtettem --, és majd egyszer csak felveszik Neptunon. Ez lehet a jövo héten, de egy hónapot is csúszhat.
Szóval semmi problémám nem volt a leadással, még egy árva megjegyzés sem, hogy miért nem elobb adtam le.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
5 / 13 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.