Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Pénzügyi jog
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 12, 13, 14  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Funk

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 30 Vasárnap 18:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

valaki irt már ebbol zht? mennyire veszélyes? szoktak bukni ?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Nono

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 30 Vasárnap 18:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Puska? Ezt sztem nehéz lenne megtanulni. Ha valakinek van, legyen szíves járuljon hozzá...bitte!
Vissza az elejére
Rudolf

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 30 Vasárnap 19:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nono írta:
Puska? Ezt sztem nehéz lenne megtanulni. Ha valakinek van, legyen szíves járuljon hozzá...bitte!

Az a gond hogy senkinek nincs szerintem. Ebbol meg _normális_ karakterfelismero program hiányában nehéz lesz bármit is kihozni... ugyhogy nemtom mi lesz.

Btw, nem tudja valaki hogy mi van ha ez a zh egyes lesz? Mert ugye 3 zh lesz. Szal meg kell lennie mindnek kettesre legalább, vagy a 3 átlaga számít?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 30 Vasárnap 20:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Funk írta:
valaki irt már ebbol zht? mennyire veszélyes? szoktak bukni ?

bukni? ugyan... én mondjuk évekkel korábban csináltam meg ezt a tárgyat, de akkor volt olyan kollegina (saját szememmel láttam), aki zh közben kinyitotta a könyvet és... (a kérdéseket megelozve, nem, nem bukott le és igen, ötöst kapott Smile)
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Szept. 30 Vasárnap 21:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

OFF:

részemrol valami kézreálló kötegelt képkivágó és forgató progival is kiegyeznék, mert ha ezt én most ki akarom nyomtatni, akkora fekete sávra rámegy a tonerem fele...

Nem kellene, hogy automatikusan megcsinálja, végigmegyek én rajta...csak ne kelljen már egyenként megnyitni/menteni, stb (mint pl a photoshopnál...).
Szóval ha valaki tud valami ilyesmit az szóljon!

Mert program ugyan nem boldogul vele, de a bioOCR egész jól felismeri 2oldal/lapos nyomtatásban Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Paleee

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 01 Hétfő 18:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
Mert program ugyan nem boldogul vele

Áhh, kizárt... A 21. oldalt próbáltattam felismerni, á la nature, az OmniPage nem teszi meg, egy kis Photoshop Brightness / Contrast javítással is vmi ilyet hoz ki belole:

"A kelvetkezokben a pénzügyi jog jogrendszerbeli helyére és belso tagozódásá-
ra vonatkozó elméleteket tekintjük át. Ei.~l}ííl kitíinik, lurgv a pénzü rS~i ,jogról a
fentiekben ismertetett általános fogaloromeglrat.írozírsok csak iránymut.atusként
szc>Igálnak, mivel az elmélet és a tyakorlat a konkrét terepeken munkálja ki a
pénzügryi jog taír-lryküreit."

Használhatatlan, a bio ocr meg sajna k***a lassú Sad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 01 Hétfő 20:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

http://ahogysikerul.hu/pujog.doc

Most küldték át nekem ezt a linket, hogy valahol találták, és talán passzol az anyagunkhoz.
Sajnos én ezt eldönteni nem tudom, lévén legalább a felét el kellett volna olvasnom, hogy mérlegelni tudjak. Szóval íme, közszemlére teszem aztán aki már tart olyan szinten, hogy véleményezze, az pls tegye meg.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
grinny

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 12 Péntek 22:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hejhó!

Mi ez a kavar a pü jognál??? Vagy csak én látok rosszul, hogy 17:10-20:20-ig tartana??? Shocked
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 12 Péntek 22:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

grinny írta:
Hejhó!

Mi ez a kavar a pü jognál??? Vagy csak én látok rosszul, hogy 17:10-20:20-ig tartana??? Shocked

Hmm, valóban át lett írva... De ez hülyeség, a mintatanterv heti 2 órát ír elo, tehát ha 7 alkalommal van óra, akkor maximum 4 óra lehet belole nem pedig 5... Szerintem nem érdemes izgulni emiatt, ha valaki be akarja vasalni, akkor simán el lehet hajtani a búsba mert feketén-fehéren le van írva.
Vissza az elejére
grinny

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 13 Szombat 11:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Néné.. nem látod a probléma gyökerét: fél 9-ig akarják tartani ... már a fél 8 is szájhúzós volt, nade ez!!! Evil or Very Mad
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 13 Szombat 16:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

akkor olvasd el mit írtam... Ha nem sikerült eléggé egyértelmuen fogalmaznom akkor megközelítem máshonnan:

A mintatanterv mindkét oldalt egyértelmuen kötelezi, tehát, ha a félév során 2*14 óra van eloírva, akkor a 28 órát senki nem lépheti túl. Persze, vannak szóbeli megállapodások (nincs szünet, egybetartjuk 2 hetente, stb), de az alapdolgokat senki nem lépheti át. Ha téged/engem kötelezni akarnak olyanra amire nem lehet, akkor mondhatod azt, hogy szorri, keress mást akinek tollas a háta...
Persze, az esetek többségében a legtöbbünk nem mond ilyet...de semmi nem tiltja. Másfelol pedig megjegyezném, hogy eloadásra senki nem kötelezhet, pontosabban ha nincs kikötve a tárgyi követelményeknél (ezúton is csókoltatom aki hök titulussal erre rábólintott), de jelen esetben ilyenre sem emlékszem.

Meg aztán nézzük a kérdést kevésbé elvi síkon, mi történik, ha hazamész? ...No, akkor azt hiszem kár is tovább rágódni a kérdésen.
Sot, azt hiszem a múltkori órán a társaság bemutatta, hogy alapvetoen senkinek sem az érdeke, hogy ott legyen mindenki...ja és azt is demonstráltuk, hogy miként adunk számot a tanultakból...
Vissza az elejére
Nono

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 14 Vasárnap 13:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:

...ja és azt is demonstráltuk, hogy miként adunk számot a tanultakból...

Puskával?
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 14 Vasárnap 13:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ne komolytalankodjunk kérem szépen, mindenki bevágta azt a 40 oldalt...ezért tudtunk még az ablakpárkányon is ilyen jó zh-kat írni Smile
Vissza az elejére
Monica

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 14 Vasárnap 22:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Már nem azért , de 17:10-20:20 ig az 4 óra. Csak az eddigi hetekhez képest egy órával hátrébb lett csúsztatva. Eddig 16:20-19:30ig volt. Ha valaki felírta elso órán a telszámát, hívja már fel, hogy tényleg egy órával késobb menjünk, vagy újabb neptun gyönyörrol van csak szó..
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Okt. 14 Vasárnap 23:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wow, tényleg. Bár eddig 16:20-20:20ig volt. Mondjuk ehhez meg ugye azt lehet mondani, hogy reghét után nincs tologatás Razz

Mondjuk ez azoknak kérdéses, akik ezen az órán pótolják a zh-t. Persze legrosszabb esetben 1 órával elobb jönnek suliba...
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
8 / 14 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 12, 13, 14  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.