Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Funk

Csatlakozott: 2005.08.29. Hétfő 16:29 Hozzászólások: 87 Tartózkodási hely: balassagyarmat
|
Elküldve: 2007 Szept. 30 Vasárnap 18:09 Hozzászólás témája: |
|
|
valaki irt már ebbol zht? mennyire veszélyes? szoktak bukni ? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Nono

|
Elküldve: 2007 Szept. 30 Vasárnap 18:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Puska? Ezt sztem nehéz lenne megtanulni. Ha valakinek van, legyen szíves járuljon hozzá...bitte! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Rudolf
Csatlakozott: 2004.11.11. Csütörtök 15:35 Hozzászólások: 122 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Szept. 30 Vasárnap 19:28 Hozzászólás témája: |
|
|
Nono írta: |
Puska? Ezt sztem nehéz lenne megtanulni. Ha valakinek van, legyen szíves járuljon hozzá...bitte! |
Az a gond hogy senkinek nincs szerintem. Ebbol meg _normális_ karakterfelismero program hiányában nehéz lesz bármit is kihozni... ugyhogy nemtom mi lesz.
Btw, nem tudja valaki hogy mi van ha ez a zh egyes lesz? Mert ugye 3 zh lesz. Szal meg kell lennie mindnek kettesre legalább, vagy a 3 átlaga számít? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2007 Szept. 30 Vasárnap 20:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Funk írta: |
valaki irt már ebbol zht? mennyire veszélyes? szoktak bukni ? |
bukni? ugyan... én mondjuk évekkel korábban csináltam meg ezt a tárgyat, de akkor volt olyan kollegina (saját szememmel láttam), aki zh közben kinyitotta a könyvet és... (a kérdéseket megelozve, nem, nem bukott le és igen, ötöst kapott ) _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Szept. 30 Vasárnap 21:04 Hozzászólás témája: |
|
|
OFF:
részemrol valami kézreálló kötegelt képkivágó és forgató progival is kiegyeznék, mert ha ezt én most ki akarom nyomtatni, akkora fekete sávra rámegy a tonerem fele...
Nem kellene, hogy automatikusan megcsinálja, végigmegyek én rajta...csak ne kelljen már egyenként megnyitni/menteni, stb (mint pl a photoshopnál...).
Szóval ha valaki tud valami ilyesmit az szóljon!
Mert program ugyan nem boldogul vele, de a bioOCR egész jól felismeri 2oldal/lapos nyomtatásban  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Paleee

|
Elküldve: 2007 Okt. 01 Hétfő 18:37 Hozzászólás témája: |
|
|
wlaszi írta: |
Mert program ugyan nem boldogul vele |
Áhh, kizárt... A 21. oldalt próbáltattam felismerni, á la nature, az OmniPage nem teszi meg, egy kis Photoshop Brightness / Contrast javítással is vmi ilyet hoz ki belole:
"A kelvetkezokben a pénzügyi jog jogrendszerbeli helyére és belso tagozódásá-
ra vonatkozó elméleteket tekintjük át. Ei.~l}ííl kitíinik, lurgv a pénzü rS~i ,jogról a
fentiekben ismertetett általános fogaloromeglrat.írozírsok csak iránymut.atusként
szc>Igálnak, mivel az elmélet és a tyakorlat a konkrét terepeken munkálja ki a
pénzügryi jog taír-lryküreit."
Használhatatlan, a bio ocr meg sajna k***a lassú  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Okt. 01 Hétfő 20:51 Hozzászólás témája: |
|
|
http://ahogysikerul.hu/pujog.doc
Most küldték át nekem ezt a linket, hogy valahol találták, és talán passzol az anyagunkhoz.
Sajnos én ezt eldönteni nem tudom, lévén legalább a felét el kellett volna olvasnom, hogy mérlegelni tudjak. Szóval íme, közszemlére teszem aztán aki már tart olyan szinten, hogy véleményezze, az pls tegye meg. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
grinny

|
Elküldve: 2007 Okt. 12 Péntek 22:42 Hozzászólás témája: |
|
|
Hejhó!
Mi ez a kavar a pü jognál??? Vagy csak én látok rosszul, hogy 17:10-20:20-ig tartana???  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
|
Elküldve: 2007 Okt. 12 Péntek 22:53 Hozzászólás témája: |
|
|
grinny írta: |
Hejhó!
Mi ez a kavar a pü jognál??? Vagy csak én látok rosszul, hogy 17:10-20:20-ig tartana???  |
Hmm, valóban át lett írva... De ez hülyeség, a mintatanterv heti 2 órát ír elo, tehát ha 7 alkalommal van óra, akkor maximum 4 óra lehet belole nem pedig 5... Szerintem nem érdemes izgulni emiatt, ha valaki be akarja vasalni, akkor simán el lehet hajtani a búsba mert feketén-fehéren le van írva. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
grinny

|
Elküldve: 2007 Okt. 13 Szombat 11:37 Hozzászólás témája: |
|
|
Néné.. nem látod a probléma gyökerét: fél 9-ig akarják tartani ... már a fél 8 is szájhúzós volt, nade ez!!!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
|
Elküldve: 2007 Okt. 13 Szombat 16:08 Hozzászólás témája: |
|
|
akkor olvasd el mit írtam... Ha nem sikerült eléggé egyértelmuen fogalmaznom akkor megközelítem máshonnan:
A mintatanterv mindkét oldalt egyértelmuen kötelezi, tehát, ha a félév során 2*14 óra van eloírva, akkor a 28 órát senki nem lépheti túl. Persze, vannak szóbeli megállapodások (nincs szünet, egybetartjuk 2 hetente, stb), de az alapdolgokat senki nem lépheti át. Ha téged/engem kötelezni akarnak olyanra amire nem lehet, akkor mondhatod azt, hogy szorri, keress mást akinek tollas a háta...
Persze, az esetek többségében a legtöbbünk nem mond ilyet...de semmi nem tiltja. Másfelol pedig megjegyezném, hogy eloadásra senki nem kötelezhet, pontosabban ha nincs kikötve a tárgyi követelményeknél (ezúton is csókoltatom aki hök titulussal erre rábólintott), de jelen esetben ilyenre sem emlékszem.
Meg aztán nézzük a kérdést kevésbé elvi síkon, mi történik, ha hazamész? ...No, akkor azt hiszem kár is tovább rágódni a kérdésen.
Sot, azt hiszem a múltkori órán a társaság bemutatta, hogy alapvetoen senkinek sem az érdeke, hogy ott legyen mindenki...ja és azt is demonstráltuk, hogy miként adunk számot a tanultakból... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Nono

|
Elküldve: 2007 Okt. 14 Vasárnap 13:07 Hozzászólás témája: |
|
|
wlaszi írta: |
...ja és azt is demonstráltuk, hogy miként adunk számot a tanultakból... |
Puskával?  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
|
Elküldve: 2007 Okt. 14 Vasárnap 13:12 Hozzászólás témája: |
|
|
ne komolytalankodjunk kérem szépen, mindenki bevágta azt a 40 oldalt...ezért tudtunk még az ablakpárkányon is ilyen jó zh-kat írni  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Monica
|
Elküldve: 2007 Okt. 14 Vasárnap 22:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Már nem azért , de 17:10-20:20 ig az 4 óra. Csak az eddigi hetekhez képest egy órával hátrébb lett csúsztatva. Eddig 16:20-19:30ig volt. Ha valaki felírta elso órán a telszámát, hívja már fel, hogy tényleg egy órával késobb menjünk, vagy újabb neptun gyönyörrol van csak szó.. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
|
Elküldve: 2007 Okt. 14 Vasárnap 23:03 Hozzászólás témája: |
|
|
wow, tényleg. Bár eddig 16:20-20:20ig volt. Mondjuk ehhez meg ugye azt lehet mondani, hogy reghét után nincs tologatás
Mondjuk ez azoknak kérdéses, akik ezen az órán pótolják a zh-t. Persze legrosszabb esetben 1 órával elobb jönnek suliba... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|