Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
SAP
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 19, 20, 21  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
uanett

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 26 Péntek 12:33    Hozzászólás témája: SAP Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Most akkor lesz SAP vagy nem?
Érdeklodött már vki?
Ha igen, hogy lehet jelentkezni?
tsiga

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 26 Péntek 14:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Már fenn van a szabadon választható tárgyak között, elvileg fel lehet venni. SAP I-nek csomó NIK-es elokövetelménye van, ezért gyakorlatban azonban nem. Ti hogy tudtátok felvenni elozo félévben?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 26 Péntek 15:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tsiga írta:
Már fenn van a szabadon választható tárgyak között, elvileg fel lehet venni. SAP I-nek csomó NIK-es elokövetelménye van, ezért gyakorlatban azonban nem. Ti hogy tudtátok felvenni elozo félévben?

összeszedtem azokat, akik fel akarták venni a tárgyat és odaadtam a listát (név, neptun-kód) Schmuck Balázsnak, a tárgyfelvételt aztán már o intézte.
Funk

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 29 Hétfő 11:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

és azt hol lehetne megnézni hogy infoból milyen választhetó tárgyak vannak?
eddig a SAP , a Bevezetés az info rendszerekbe és a MAGICról tudok.
van még valami?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 29 Hétfő 11:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Funk írta:
és azt hol lehetne megnézni hogy infoból milyen választhetó tárgyak vannak?
eddig a SAP , a Bevezetés az info rendszerekbe és a MAGICról tudok.
van még valami?

Nincs, max ha kinézel valami infós tárgyat amit fel tudsz venni (gyakorlatilag áthallgatsz más karra) majd kérvényezed, hogy fogadják el...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
sz.a.

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 29 Hétfő 17:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

df

A hozzászólás legutóbb sz.a. által 2007 Márc. 25 Vasárnap 14:08-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 29 Hétfő 17:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sz.a. írta:
És a Delphivel (fejl.rdsz.ab.kez.) mi a szitu? Én azt szeretném felvenni magic helyett. Most akkor ahhoz is le kell adnom kérvényt?

ez jó kérdés, elvileg igen mert a _hivatalos_ mintatanterven nem szerepel. Viszont ha a neptunban már így lett kirakva...

De nem hinném, hogy bárki is elutasítaná, egy bevinfellnél bármi (pl gyöngyfuzés) értelmesebb, kreditértékben megfelel, szóval ész érv nem szólhat ellene.

A kérvény nem a tárgyfelvételhez kell, hanem a tárgyelfogadáshoz...majd köv félévben.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
csipet

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 01 Csütörtök 09:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szeretnék SAP-ra járni, de most látom, hogy kicsit késo van hozzá Smile

Irtam a tanárúrnak e-mailt, de van valami gyorsabb megoldása, hogy ne csússzak le róla? Vagy egyáltalán csak én vagyok, aki még egy kurzust szeretne rá?
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 01 Csütörtök 09:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

csipet írta:

Irtam a tanárúrnak e-mailt, de van valami gyorsabb megoldása, hogy ne csússzak le róla? Vagy egyáltalán csak én vagyok, aki még egy kurzust szeretne rá?

ha SAP-re akarsz járni, ne Holyinkát keresd (bár az o neve alatt szokott futni, de nem o tartja, hanem egy külsos), inkább próbáld utolérni Schmuck Balázst (Óbuda, kp-i épület, 3.20as szoba).
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 01 Csütörtök 10:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

csipet írta:

Nem vagy egyedül, nálam már többen jelezték (csak tudnám miért nálam Smile ), hogy akartak, de lecsúsztak. Szóval ha szervezodnétek +6-8 ember szvsz lenne biztosan.
Vissza az elejére
csipet

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 01 Csütörtök 14:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

irtam Holyinkának és azt válaszolta, hogy jövo félévben indul csak új kurzus. És jelenleg a MAGIC-kel is igy vagyok....nem tudom mit tegyek...

itt állok az elkeseredettségben, mert állítólag muszáj most valamelyiket felvennem, de egyiket se tudom Sad
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 01 Csütörtök 14:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

csipet írta:
irtam Holyinkának és azt válaszolta, hogy jövo félévben indul csak új kurzus. És jelenleg a MAGIC-kel is igy vagyok....nem tudom mit tegyek...

itt állok az elkeseredettségben, mert állítólag muszáj most valamelyiket felvennem, de egyiket se tudom Sad

Ha a mintatanterv szerint épp aktuális volna a szabadon választható info tárgy, akkor menj be a TOra és csináltass magadnak helyet. Mintatanterv alapján helyet kell biztosítani neked.
Ha meg nem, akkor meg nem is muszáj Smile
Vissza az elejére
csipet

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 01 Csütörtök 14:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
csipet írta:

Ha a mintatanterv szerint épp aktuális volna a szabadon választható info tárgy, akkor menj be a TOra és csináltass magadnak helyet. Mintatanterv alapján helyet kell biztosítani neked.
Ha meg nem, akkor meg nem is muszáj Smile

Van kredit rendszerbe olyan, hogy mintatanterv? Smile Én sajna már nem esekbe bele és amiatt kell, mert ha tovább húzom, akkor nem tudom a sulit befejezni. De én már annyira nem értem ezt az egész rendszert, hogy rájöttem, hogy értelme sincs probálkoznom felfogni. Így csak sodródok az árral, aztán a végén vagy vízesés lesz vagy szárazföld
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 01 Csütörtök 15:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

csipet írta:

Van kredit rendszerbe olyan, hogy mintatanterv? Smile Én sajna már nem esekbe bele és amiatt kell, mert ha tovább húzom, akkor nem tudom a sulit befejezni. De én már annyira nem értem ezt az egész rendszert, hogy rájöttem, hogy értelme sincs probálkoznom felfogni. Így csak sodródok az árral, aztán a végén vagy vízesés lesz vagy szárazföld

Hogyne volna mintatanterv.

Te pedig a legalacsonyabb félévu teljesítetlen tárgyad alapján sorolódsz be. Hmm, ha nem akarod felfogni, lehet hogy nem is kéne tépnem itt a számat :/

Amúgy most számolgatok, hogy ha Te nem tudod befejezni a sulit, akkor az azt jelenti, hogy nálam is öregebb diák vagy, szóval Te még hagyományosban kezdted? Amikor átvettek kreditbe nem kellett újrafelvételizned? (még ha csak papíron is..) Csak mert akkor a féléveid elorol kezdtek ketyegni...ergo nem vagy "kieso helyen".
Vissza az elejére
leberur

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 01 Csütörtök 15:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A Bev inf ell nevu csodálatos tantárgy is felveheto szabadon választható infó tárgyként, és arra még boven van hely...

NSTBE1GANK
Bevezetés az informatikai ellenorzésbe,
Szenes Katalin, Dr.

Ha valaki tudja hogy mikor lesznek az órák, kérem jelezze.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
8 / 21 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 19, 20, 21  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.