Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
csipet
|
Elküldve: 2007 Feb. 01 Csütörtök 15:32 Hozzászólás témája: |
|
|
wlaszi írta: |
Hogyne volna mintatanterv.
Te pedig a legalacsonyabb félévu teljesítetlen tárgyad alapján sorolódsz be. Hmm, ha nem akarod felfogni, lehet hogy nem is kéne tépnem itt a számat :/
Amúgy most számolgatok, hogy ha Te nem tudod befejezni a sulit, akkor az azt jelenti, hogy nálam is öregebb diák vagy, szóval Te még hagyományosban kezdted? Amikor átvettek kreditbe nem kellett újrafelvételizned? (még ha csak papíron is..) Csak mert akkor a féléveid elorol kezdtek ketyegni...ergo nem vagy "kieso helyen". |
3. év elso félévében buktam le pénzügy miatt, tehát 2-osnak, és azóta nem bírom követni a tantárgyakat sem. De akkor szerinted ott amikor átkerültem kreditbe újra kezdte a félévek számolását? ennek nagyon örülnék és ráérnék mindenre  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
csipet
|
Elküldve: 2007 Feb. 01 Csütörtök 15:35 Hozzászólás témája: |
|
|
leberur írta: |
A Bev inf ell nevu csodálatos tantárgy is felveheto szabadon választható infó tárgyként, és arra még boven van hely...
NSTBE1GANK
Bevezetés az informatikai ellenorzésbe,
Szenes Katalin, Dr.
Ha valaki tudja hogy mikor lesznek az órák, kérem jelezze. |
pont ez a baj ezekkel, hogy én dolgozok és nem mindegy, hogy mennyi idore kell melóból lelépnem.... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Feb. 01 Csütörtök 15:53 Hozzászólás témája: |
|
|
csipet írta: |
3. év elso félévében buktam le pénzügy miatt, tehát 2-osnak, és azóta nem bírom követni a tantárgyakat sem. De akkor szerinted ott amikor átkerültem kreditbe újra kezdte a félévek számolását? ennek nagyon örülnék és ráérnék mindenre  |
Én azt mondtam, hogy HA újrafelvételiztél. Ha nem, akkor természetesen nem érvényes az amit mondtam.
pont ez a baj ezekkel, hogy én dolgozok és nem mindegy, hogy mennyi idore kell melóból lelépnem.... |
Naszóval a helyzet az, hogy fel tudod venni, csak nem akarod. A melót senki nem fogja figyelembevenni érvként, erre nem hivatkozhatsz. Amúgy megsúgom, hogy bevinfellbol csak eloadás van... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
csipet
|
Elküldve: 2007 Feb. 07 Szerda 15:33 Hozzászólás témája: |
|
|
melyik az F03-as terem? Gondolom Óbuda, de most hol van pontosan? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
rex
|
Elküldve: 2007 Feb. 07 Szerda 18:44 Hozzászólás témája: |
|
|
melyik az F03-as terem? Gondolom Óbuda, de most hol van pontosan? |
Igen, Új épület. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Arpo
|
Elküldve: 2007 Feb. 10 Szombat 09:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Na Hi All!
Felvetodött a legutóbbi SAP II gyakon egy esetleges másik idopont is. Tehát aki esetleg nem volt ott tudhatna róla, hogy Váradinak hétfo és kedd este 6 is jó lenne.....Szal ezerszer jobb mint pénteken 6-9-ig:) Szóval akiket ott végigkérdeztünk, azoknak mindegy volt csak ne péntek. Akkor mi lenne ha beszélnénk Schmuck-al mert O intézné! Tehát hétfo, vagy kedd 6-tól!!!
JA és nem értem Váradit mert nekem azt mondta vagyunk vagy 20an:) Erre 7-en ültünk ott....... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Feb. 10 Szombat 11:49 Hozzászólás témája: |
|
|
Arpo írta: |
Na Hi All!
Felvetodött a legutóbbi SAP II gyakon egy esetleges másik idopont is. Tehát aki esetleg nem volt ott tudhatna róla, hogy Váradinak hétfo és kedd este 6 is jó lenne.....Szal ezerszer jobb mint pénteken 6-9-ig:) Szóval akiket ott végigkérdeztünk, azoknak mindegy volt csak ne péntek. Akkor mi lenne ha beszélnénk Schmuck-al mert O intézné! Tehát hétfo, vagy kedd 6-tól!!!
JA és nem értem Váradit mert nekem azt mondta vagyunk vagy 20an:) Erre 7-en ültünk ott....... |
~14 körül szórunk szerintem valahogy. Részemrol én igazodom a társasághoz, mert az említett estéim szabadok, de mondjuk egy paraszthajszálnyival a péntek a legkisebb rossz nekem, mert amúgy is ott vagyok estig, a többi napon meg csak emiatt kellene kimásznom óbudára.
Az egy dolog, hogy eloadáson ennyien leszünk-e, de gyakra tényleg bejöhetne mindenki...ha már nem muszájból vettük fel a tárgyat. Szvsz Váradival szemben ez parasztság, mert azért elég korrekten áll hozzánk. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
rex
|
Elküldve: 2007 Feb. 10 Szombat 12:59 Hozzászólás témája: |
|
|
A *.ppt-ben meg szerda-csütörtökön vannak az órák..?
Most már minden hétköznap meg volt említve...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2007 Feb. 10 Szombat 12:59 Hozzászólás témája: |
|
|
wlaszi írta: |
Na Hi All!
~14 körül szórunk szerintem valahogy. Részemrol én igazodom a társasághoz, mert az említett estéim szabadok, de mondjuk egy paraszthajszálnyival a péntek a legkisebb rossz nekem, mert amúgy is ott vagyok estig, a többi napon meg csak emiatt kellene kimásznom óbudára.
Az egy dolog, hogy eloadáson ennyien leszünk-e, de gyakra tényleg bejöhetne mindenki...ha már nem muszájból vettük fel a tárgyat. Szvsz Váradival szemben ez parasztság, mert azért elég korrekten áll hozzánk. |
nekem a hétfo nem jó, de ha a többség szeretné elkerülni a péntek estét, akkor a kedd ellen nem lenne kifogásom. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2007 Feb. 10 Szombat 13:01 Hozzászólás témája: |
|
|
rex írta: |
... SAP II ... |
szóval nem rólatok szól a dolog, hanem az advanced társulatról, akiknek eredetileg pénteken 18-21-ig lenne órájuk _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
rex
|
Elküldve: 2007 Feb. 10 Szombat 13:05 Hozzászólás témája: |
|
|
aramoro írta: |
rex írta: |
... SAP II ... |
szóval nem rólatok szól a dolog, hanem az advanced társulatról, akiknek eredetileg pénteken 18-21-ig lenne órájuk |
Bocsesz.. ez a II. nem esett le.. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
|
Elküldve: 2007 Feb. 10 Szombat 13:09 Hozzászólás témája: |
|
|
SAP II. diskurzus folytatódjék az SAP II. topikban. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
rex
|
Elküldve: 2007 Feb. 21 Szerda 23:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Hol és mikor lenne az eloadás holnap? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Nono

|
Elküldve: 2007 Jún. 28 Csütörtök 18:33 Hozzászólás témája: |
|
|
Hol tudnám felvenni? Nem találom a neptunban... Help  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
|
Elküldve: 2007 Jún. 28 Csütörtök 18:39 Hozzászólás témája: |
|
|
szabadon választható info tárgyak? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|