Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
SAP
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 19, 20, 21  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
csipet

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 01 Csütörtök 15:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:

Hogyne volna mintatanterv.

Te pedig a legalacsonyabb félévu teljesítetlen tárgyad alapján sorolódsz be. Hmm, ha nem akarod felfogni, lehet hogy nem is kéne tépnem itt a számat :/

Amúgy most számolgatok, hogy ha Te nem tudod befejezni a sulit, akkor az azt jelenti, hogy nálam is öregebb diák vagy, szóval Te még hagyományosban kezdted? Amikor átvettek kreditbe nem kellett újrafelvételizned? (még ha csak papíron is..) Csak mert akkor a féléveid elorol kezdtek ketyegni...ergo nem vagy "kieso helyen".

3. év elso félévében buktam le pénzügy miatt, tehát 2-osnak, és azóta nem bírom követni a tantárgyakat sem. De akkor szerinted ott amikor átkerültem kreditbe újra kezdte a félévek számolását? ennek nagyon örülnék és ráérnék mindenre Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
csipet

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 01 Csütörtök 15:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

leberur írta:
A Bev inf ell nevu csodálatos tantárgy is felveheto szabadon választható infó tárgyként, és arra még boven van hely...

NSTBE1GANK
Bevezetés az informatikai ellenorzésbe,
Szenes Katalin, Dr.

Ha valaki tudja hogy mikor lesznek az órák, kérem jelezze.

pont ez a baj ezekkel, hogy én dolgozok és nem mindegy, hogy mennyi idore kell melóból lelépnem....
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 01 Csütörtök 15:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

csipet írta:

3. év elso félévében buktam le pénzügy miatt, tehát 2-osnak, és azóta nem bírom követni a tantárgyakat sem. De akkor szerinted ott amikor átkerültem kreditbe újra kezdte a félévek számolását? ennek nagyon örülnék és ráérnék mindenre Smile

Én azt mondtam, hogy HA újrafelvételiztél. Ha nem, akkor természetesen nem érvényes az amit mondtam.

csipet írta:

pont ez a baj ezekkel, hogy én dolgozok és nem mindegy, hogy mennyi idore kell melóból lelépnem....

Naszóval a helyzet az, hogy fel tudod venni, csak nem akarod. A melót senki nem fogja figyelembevenni érvként, erre nem hivatkozhatsz. Amúgy megsúgom, hogy bevinfellbol csak eloadás van...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
csipet

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 07 Szerda 15:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

melyik az F03-as terem? Gondolom Óbuda, de most hol van pontosan?
Vissza az elejére
rex

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 07 Szerda 18:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

csipet írta:
melyik az F03-as terem? Gondolom Óbuda, de most hol van pontosan?

Igen, Új épület.
Vissza az elejére
Arpo

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 10 Szombat 09:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na Hi All!

Felvetodött a legutóbbi SAP II gyakon egy esetleges másik idopont is. Tehát aki esetleg nem volt ott tudhatna róla, hogy Váradinak hétfo és kedd este 6 is jó lenne.....Szal ezerszer jobb mint pénteken 6-9-ig:) Szóval akiket ott végigkérdeztünk, azoknak mindegy volt csak ne péntek. Akkor mi lenne ha beszélnénk Schmuck-al mert O intézné! Tehát hétfo, vagy kedd 6-tól!!! Rolling Eyes

JA és nem értem Váradit mert nekem azt mondta vagyunk vagy 20an:) Erre 7-en ültünk ott.......
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 10 Szombat 11:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Arpo írta:
Na Hi All!

Felvetodött a legutóbbi SAP II gyakon egy esetleges másik idopont is. Tehát aki esetleg nem volt ott tudhatna róla, hogy Váradinak hétfo és kedd este 6 is jó lenne.....Szal ezerszer jobb mint pénteken 6-9-ig:) Szóval akiket ott végigkérdeztünk, azoknak mindegy volt csak ne péntek. Akkor mi lenne ha beszélnénk Schmuck-al mert O intézné! Tehát hétfo, vagy kedd 6-tól!!! Rolling Eyes

JA és nem értem Váradit mert nekem azt mondta vagyunk vagy 20an:) Erre 7-en ültünk ott.......

~14 körül szórunk szerintem valahogy. Részemrol én igazodom a társasághoz, mert az említett estéim szabadok, de mondjuk egy paraszthajszálnyival a péntek a legkisebb rossz nekem, mert amúgy is ott vagyok estig, a többi napon meg csak emiatt kellene kimásznom óbudára.

Az egy dolog, hogy eloadáson ennyien leszünk-e, de gyakra tényleg bejöhetne mindenki...ha már nem muszájból vettük fel a tárgyat. Szvsz Váradival szemben ez parasztság, mert azért elég korrekten áll hozzánk.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
rex

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 10 Szombat 12:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A *.ppt-ben meg szerda-csütörtökön vannak az órák..?
Most már minden hétköznap meg volt említve...
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 10 Szombat 12:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
Arpo írta:
Na Hi All!

~14 körül szórunk szerintem valahogy. Részemrol én igazodom a társasághoz, mert az említett estéim szabadok, de mondjuk egy paraszthajszálnyival a péntek a legkisebb rossz nekem, mert amúgy is ott vagyok estig, a többi napon meg csak emiatt kellene kimásznom óbudára.

Az egy dolog, hogy eloadáson ennyien leszünk-e, de gyakra tényleg bejöhetne mindenki...ha már nem muszájból vettük fel a tárgyat. Szvsz Váradival szemben ez parasztság, mert azért elég korrekten áll hozzánk.

nekem a hétfo nem jó, de ha a többség szeretné elkerülni a péntek estét, akkor a kedd ellen nem lenne kifogásom.
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 10 Szombat 13:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

rex írta:

Arpo írta:
... SAP II ...

szóval nem rólatok szól a dolog, hanem az advanced társulatról, akiknek eredetileg pénteken 18-21-ig lenne órájuk
rex

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 10 Szombat 13:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:
rex írta:

Arpo írta:
... SAP II ...

szóval nem rólatok szól a dolog, hanem az advanced társulatról, akiknek eredetileg pénteken 18-21-ig lenne órájuk

Bocsesz.. ez a II. nem esett le..
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 10 Szombat 13:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

SAP II. diskurzus folytatódjék az SAP II. topikban.
Vissza az elejére
rex

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 21 Szerda 23:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hol és mikor lenne az eloadás holnap?
Vissza az elejére
Nono

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 28 Csütörtök 18:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hol tudnám felvenni? Nem találom a neptunban... Help Rolling Eyes
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 28 Csütörtök 18:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szabadon választható info tárgyak?
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
9 / 21 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 19, 20, 21  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.