Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Végzős feladatok stb. / SZAKMAI GYAKORLAT 2008
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 34, 35, 36  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Tibi

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 09:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok...
most dec15ig kell meglegyen az igazolás vagy 23-ig???
mert a megállapodásban szept1töl dec 23ig van... a 15 hét
most akkor meddig legyen???
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
rcsilla

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 09:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tibi írta:
sziasztok...
most dec15ig kell meglegyen az igazolás vagy 23-ig???
mert a megállapodásban szept1töl dec 23ig van... a 15 hét
most akkor meddig legyen???

szept.11-dec.15......a szorgalmi idoszak ideje (15hét)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
zu

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 10:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A gyakorlati felevet igazolo nyomtatvany esetleg megvan valakinek elektronikusan? Szerettem volna alairatni a ceggel, de voltam oly balga es nem mentettem le korabban mondvan, hogy majd letoltom a kgk honlaprol, ami szornyen meglepo modon nem annyira mukodik jelenleg...
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 10:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

zu írta:
A gyakorlati felevet igazolo nyomtatvany esetleg megvan valakinek elektronikusan? Szerettem volna alairatni a ceggel, de voltam oly balga es nem mentettem le korabban mondvan, hogy majd letoltom a kgk honlaprol, ami szornyen meglepo modon nem annyira mukodik jelenleg...

Asszem ezt keresed .)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
zu

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 10:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:

Asszem ezt keresed .)

Tenkjú Smile
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 13 Szerda 09:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kiscsillag írta:
[...]
Akkor amúgy mi van,hogyha nem találja a cég aszakmai gyakos szerzodésem??Így honnan tudom meg azt hogy mi a szerzodés keltezése és száma??????? Shocked

szvsz telefon a GTI titkárságra és majd ok megmondják.
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 13 Szerda 12:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sisqoboy írta:
kiscsillag írta:
Én aláirattam a neve melett a külso konzulensemmel...ez van...de elég nagy hülyeségnek találom.
Akkor amúgy mi van,hogyha nem találja a cég aszakmai gyakos szerzodésem??Így honnan tudom meg azt hogy mi a szerzodés keltezése és száma??????? Shocked

látom nem csak én vagyok így ezzel. bemegyek a suliba és megkérdezem, elvileg nekik is van példányuk, hátha megmondják.
meg megkérdezem hogy egyáltalán elküldték-e.

én is így vagyok vele. nekem ma derült ki, hogy a foiskola (vagy a GTI) eddig minden valószínuség szerint nem küldte vissza a gyakhelyemnek a szerzodés céges példányát. úgyhogy helyettük (ezúttal is) én kértem elnézést...
alf

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 08:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv!

Meddig lehet leadni a gyakos igazolást?

Egyébként az én megállapodásomat is vadul keressük a cégnél, a suli tutira kiküldte, erre emlékszik a fonök. Csak közben költözött az iroda és hát...
Szóval kicsit nincs meg.
Vissza az elejére
rcsilla

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 08:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az én cégem se kapta meg a szerzodést, így én üresen hagytam az igazoláson a számát, majd a GTI-n beírják ha akarják Confused
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Kermi

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 09:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Nagyon sürgosen szükségem lenne a GTI telszámára. Ha valaki tudja, légyszi írja meg.
Tudja valaki hogy meddig kell leadni a szakmaigyakos papírt? Ezt is legkésobb most pénteken?
Köszi!
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 10:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

alf írta:
Üdv!

Meddig lehet leadni a gyakos igazolást?[...]

Kermi írta:
Sziasztok!
Nagyon sürgosen szükségem lenne a GTI telszámára. Ha valaki tudja, légyszi írja meg.
Tudja valaki hogy meddig kell leadni a szakmaigyakos papírt? Ezt is legkésobb most pénteken?
Köszi!

telefonszámot nem tudok mondani, a kari oldal (már megint) nem megy Confused

a gyakféléves igazolásokat legkésobb december 18-án kell leadni (legalábbis a szeptemberi fejtágítón még így volt)
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 10:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

rcsilla írta:
Az én cégem se kapta meg a szerzodést, így én üresen hagytam az igazoláson a számát, majd a GTI-n beírják ha akarják Confused

egy emberem megtudta, hogy az Intézet minden szerzodés megfelelo példányát visszaküldte az egyes cégeknek, szóval ezúttal tévedtem... errol megvan a postakönyv is (vagy hogy hívják), szóval ha kell, meg tudják mutatni. ha a céghez tényleg nem ért vissza a szerzodés, akkor valószínuleg a postát kell abuzálni, de azt meg a postakönyvvel megintcsak a foiskola tudja megtenni...

szóval sztem ezt érdemes letisztázni a gyakhelyen, hogy biztosan nem kapták-e meg és ha nem, akkor bemenni a GTI-re és majd ok (remélhetoleg) segítenek.
Kermi

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 10:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát igen, a kari oldal.....
Egy kicsit azért megnyugtattál, hogy még hétfon is le lehet adni, köszi.
Vissza az elejére
Kermi

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 11:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Friss info (megbízható forrásból!):
Az igazoló lapot még januárban is le lehet adni! Very Happy
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 11:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kermi írta:
Friss info (megbízható forrásból!):
Az igazoló lapot még januárban is le lehet adni! Very Happy

hm-hm, ez érdekes... foleg, hogy anno szeptemberben (és néhány hete ismét) Pappné még azt mondta, hogy az igazoló lapok leadása nélkül a vállalati esettanulmány jegyeit sem írja be (mondván, hogy a 8 kredit nem a dolgozatért jár, hanem a dolgozatért és a teljes, leigazolt gyakfélévért együtt).

de végülis ez nekünk csak jó Smile köszönjük a hírt.
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
20 / 36 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 34, 35, 36  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.