Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Tibi
|
Elküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 09:51 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok...
most dec15ig kell meglegyen az igazolás vagy 23-ig???
mert a megállapodásban szept1töl dec 23ig van... a 15 hét
most akkor meddig legyen??? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
rcsilla
|
Elküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 09:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Tibi írta: |
sziasztok...
most dec15ig kell meglegyen az igazolás vagy 23-ig???
mert a megállapodásban szept1töl dec 23ig van... a 15 hét
most akkor meddig legyen??? |
szept.11-dec.15......a szorgalmi idoszak ideje (15hét) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
zu

Csatlakozott: 2004.10.19. Kedd 9:36 Hozzászólások: 243 Tartózkodási hely: Abszurdisztán
|
Elküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 10:21 Hozzászólás témája: |
|
|
A gyakorlati felevet igazolo nyomtatvany esetleg megvan valakinek elektronikusan? Szerettem volna alairatni a ceggel, de voltam oly balga es nem mentettem le korabban mondvan, hogy majd letoltom a kgk honlaprol, ami szornyen meglepo modon nem annyira mukodik jelenleg... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 10:25 Hozzászólás témája: |
|
|
zu írta: |
A gyakorlati felevet igazolo nyomtatvany esetleg megvan valakinek elektronikusan? Szerettem volna alairatni a ceggel, de voltam oly balga es nem mentettem le korabban mondvan, hogy majd letoltom a kgk honlaprol, ami szornyen meglepo modon nem annyira mukodik jelenleg... |
Asszem ezt keresed .) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
zu

Csatlakozott: 2004.10.19. Kedd 9:36 Hozzászólások: 243 Tartózkodási hely: Abszurdisztán
|
Elküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 10:30 Hozzászólás témája: |
|
|
wlaszi írta: |
Asszem ezt keresed .) |
Tenkjú  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Dec. 13 Szerda 09:20 Hozzászólás témája: |
|
|
kiscsillag írta: |
[...]
Akkor amúgy mi van,hogyha nem találja a cég aszakmai gyakos szerzodésem??Így honnan tudom meg azt hogy mi a szerzodés keltezése és száma???????  |
szvsz telefon a GTI titkárságra és majd ok megmondják. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Dec. 13 Szerda 12:38 Hozzászólás témája: |
|
|
sisqoboy írta: |
kiscsillag írta: |
Én aláirattam a neve melett a külso konzulensemmel...ez van...de elég nagy hülyeségnek találom.
Akkor amúgy mi van,hogyha nem találja a cég aszakmai gyakos szerzodésem??Így honnan tudom meg azt hogy mi a szerzodés keltezése és száma???????  |
látom nem csak én vagyok így ezzel. bemegyek a suliba és megkérdezem, elvileg nekik is van példányuk, hátha megmondják.
meg megkérdezem hogy egyáltalán elküldték-e. |
én is így vagyok vele. nekem ma derült ki, hogy a foiskola (vagy a GTI) eddig minden valószínuség szerint nem küldte vissza a gyakhelyemnek a szerzodés céges példányát. úgyhogy helyettük (ezúttal is) én kértem elnézést... _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
alf
|
Elküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 08:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv!
Meddig lehet leadni a gyakos igazolást?
Egyébként az én megállapodásomat is vadul keressük a cégnél, a suli tutira kiküldte, erre emlékszik a fonök. Csak közben költözött az iroda és hát...
Szóval kicsit nincs meg. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
rcsilla
|
Elküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 08:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Az én cégem se kapta meg a szerzodést, így én üresen hagytam az igazoláson a számát, majd a GTI-n beírják ha akarják  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kermi
|
Elküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 09:50 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Nagyon sürgosen szükségem lenne a GTI telszámára. Ha valaki tudja, légyszi írja meg.
Tudja valaki hogy meddig kell leadni a szakmaigyakos papírt? Ezt is legkésobb most pénteken?
Köszi! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 10:01 Hozzászólás témája: |
|
|
alf írta: |
Üdv!
Meddig lehet leadni a gyakos igazolást?[...] |
Kermi írta: |
Sziasztok!
Nagyon sürgosen szükségem lenne a GTI telszámára. Ha valaki tudja, légyszi írja meg.
Tudja valaki hogy meddig kell leadni a szakmaigyakos papírt? Ezt is legkésobb most pénteken?
Köszi! |
telefonszámot nem tudok mondani, a kari oldal (már megint) nem megy
a gyakféléves igazolásokat legkésobb december 18-án kell leadni (legalábbis a szeptemberi fejtágítón még így volt) _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 10:06 Hozzászólás témája: |
|
|
rcsilla írta: |
Az én cégem se kapta meg a szerzodést, így én üresen hagytam az igazoláson a számát, majd a GTI-n beírják ha akarják  |
egy emberem megtudta, hogy az Intézet minden szerzodés megfelelo példányát visszaküldte az egyes cégeknek, szóval ezúttal tévedtem... errol megvan a postakönyv is (vagy hogy hívják), szóval ha kell, meg tudják mutatni. ha a céghez tényleg nem ért vissza a szerzodés, akkor valószínuleg a postát kell abuzálni, de azt meg a postakönyvvel megintcsak a foiskola tudja megtenni...
szóval sztem ezt érdemes letisztázni a gyakhelyen, hogy biztosan nem kapták-e meg és ha nem, akkor bemenni a GTI-re és majd ok (remélhetoleg) segítenek. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kermi
|
Elküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 10:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Hát igen, a kari oldal.....
Egy kicsit azért megnyugtattál, hogy még hétfon is le lehet adni, köszi. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kermi
|
Elküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 11:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Friss info (megbízható forrásból!):
Az igazoló lapot még januárban is le lehet adni!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 11:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Kermi írta: |
Friss info (megbízható forrásból!):
Az igazoló lapot még januárban is le lehet adni!  |
hm-hm, ez érdekes... foleg, hogy anno szeptemberben (és néhány hete ismét) Pappné még azt mondta, hogy az igazoló lapok leadása nélkül a vállalati esettanulmány jegyeit sem írja be (mondván, hogy a 8 kredit nem a dolgozatért jár, hanem a dolgozatért és a teljes, leigazolt gyakfélévért együtt).
de végülis ez nekünk csak jó köszönjük a hírt. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|