Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 14:44 Hozzászólás témája: |
|
|
lásd főoldal:
vasárnap éjfélre módosult a reghét vége! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 14:56 Hozzászólás témája: |
|
|
wlaszi írta: |
lásd főoldal:
ezzel pedig adtak a xarnak két dörgedelmesen nagy pofont, hiszen így megint csak ott vagyunk, hogy legkésőbb pénteken le kell adni az indexet a to-n. arról pedig álmodni sem érdemes, hogy Csókáné majd átveszi úgy, hogy akár egy tárgy is szerepel az indexben, amit a neptunban még nem vettünk fel... arról meg már ne is beszéljünk, hogy a to a neptun hibája miatt majd hétvégén is dolgozni fog (ezt egyébként még el is tudom fogadni, én se szívesen dolgoznék hétvégén azért, mert egy elbaltázott rendszert vettek meg a döntéshozók és nem képesek ezt belátni...) _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 15:08 Hozzászólás témája: |
|
|
aramoro írta: |
wlaszi írta: |
lásd főoldal:
ezzel pedig adtak a xarnak két dörgedelmesen nagy pofont, hiszen így megint csak ott vagyunk, hogy legkésőbb pénteken le kell adni az indexet a to-n. arról pedig álmodni sem érdemes, hogy Csókáné majd átveszi úgy, hogy akár egy tárgy is szerepel az indexben, amit a neptunban még nem vettünk fel... arról meg már ne is beszéljünk, hogy a to a neptun hibája miatt majd hétvégén is dolgozni fog (ezt egyébként még el is tudom fogadni, én se szívesen dolgoznék hétvégén azért, mert egy elbaltázott rendszert vettek meg a döntéshozók és nem képesek ezt belátni...) |
A leadási határidő mindig a köv munkanap! Szóval most is Hétfő...Az előző TVSZben ez benne volt, a mostanit még nem nyálaztam át ennyire. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Funk

Csatlakozott: 2005.08.29. Hétfő 16:29 Hozzászólások: 87 Tartózkodási hely: balassagyarmat
|
Elküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 17:19 Hozzászólás témája: |
|
|
tavaly is elvették az indexet a szorgalmi időszak első napján,pótdíj nélkül, pedig akkor ha jól emlékszem meg sem hosszabbították a felvételi időszakot. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mmarcsi
|
Elküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 21:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Szóval én csak szeretném felvenni a mocskos tantárgyaimat három kibaszott napja még fellépni sem tudok a *********Neptunra, bár már kétszer megengedte hétfő este hogy beírjam a kódomat. Na szóval az ok hogy mikor van vége azt már tudom, de mikor kezdődik a tantárgyfelvétel? Valaki csináljon valamit mert már nagyon ideges vagyok a munkahelyemen is baszogatnak, hogy mikor tudnék jönni dolgozni, de mivel nincsen még csak nagyjából órarendem, nem tudok biztosat mondani. A büdös szaros neptun tönkreteszi az életünket.
SOS
Marcsi és most megpróbálnék aludni és nem az idegtől hányni és nem a Neptunt nyüstölni!
Kösz |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
|
Elküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 21:06 Hozzászólás témája: |
|
|
mmarcsi írta: |
Szóval én csak szeretném felvenni a mocskos tantárgyaimat három kibaszott napja még fellépni sem tudok a *********Neptunra, bár már kétszer megengedte hétfő este hogy beírjam a kódomat. Na szóval az ok hogy mikor van vége azt már tudom, de mikor kezdődik a tantárgyfelvétel? Valaki csináljon valamit mert már nagyon ideges vagyok a munkahelyemen is baszogatnak, hogy mikor tudnék jönni dolgozni, de mivel nincsen még csak nagyjából órarendem, nem tudok biztosat mondani. A büdös szaros neptun tönkreteszi az életünket.
SOS
Marcsi és most megpróbálnék aludni és nem az idegtől hányni és nem a Neptunt nyüstölni!
Kösz |
Neked is a hajnali órákat tudom csak javasolni... Amúgy mostanság elég jó aránnyal tudok belépni, de akkor ezekszerint csak mákom van. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
melibaba
|
Elküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 21:44 Hozzászólás témája: |
|
|
A nemzetközi pénzügyekre szintén betelt a létszám. Csak a tanárral lehet bővíttetni létszámot, vagy a neptun csoport is "vállal" ilyet?! Már csakazért is, mert tanárt, főleg külső előadót reg héten elég nehéz összekaparni... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
|
Elküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 21:49 Hozzászólás témája: |
|
|
melibaba írta: |
A nemzetközi pénzügyekre szintén betelt a létszám. Csak a tanárral lehet bővíttetni létszámot, vagy a neptun csoport is "vállal" ilyet?! Már csakazért is, mert tanárt, főleg külső előadót reg héten elég nehéz összekaparni... |
én az intézeten próbálkoznék |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tuti5
Csatlakozott: 2005.01.29. Szombat 22:26 Hozzászólások: 26 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 22:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Hát miért van ez???? lassan csüt és eddig csak a bgf-nek az egyik termináljáról sikerült belépnem, a mi sulinkon belül nem sikerült:) MOndjuk már megsem lepődök ezen, de szerintem lehet hogy szakdolgozatra a neptun hibáiról irok esett tanulmányt:) szeritnem érdemes és az oldal szám az tuti meglesz:) _________________ Gabest |
|
Vissza az elejére |
|
 |
szu986
|
Elküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 23:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Akkor úgy tűnik, én a középmezőnyben vagyok:
az esetek 60%-ában bejutok, aztán a tárgyak listázásánál "Hiba az adatok feldolgozásában".
Boldog vagyok, de tényleg.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
szu986
|
Elküldve: 2006 Szept. 07 Csütörtök 00:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Ne keseredjetek el!
Az előbb negyed óra alatt vettem föl két tárgyat.....
56K-s modemmel.
Sok szerencsét és sikert mindenkinek! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
vip007

Csatlakozott: 2005.08.28. Vasárnap 23:56 Hozzászólások: 115 Tartózkodási hely: A gép előtt
|
Elküldve: 2006 Szept. 07 Csütörtök 00:37 Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv
Az lenne a bajom, hogy fel kellene vennem a marketing vizsgakurzust, de sajna betelt. Vagyis nagyon úgy néz ki. Ezt kibővíti nekem Kis Mariann, ha megkérem? Jár még vki ebben a cipőben?
Amúgy firefoxszal nem ment a neptun, de explorerrel egyből bejőtt csont nélkül. érdemes kipróbálni. Pá _________________ "Eddig hülye voltam, de most tettem egy 360 fokos fordulatot" |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
|
Elküldve: 2006 Szept. 07 Csütörtök 07:59 Hozzászólás témája: |
|
|
vip007 írta: |
Üdv
Az lenne a bajom, hogy fel kellene vennem a marketing vizsgakurzust, de sajna betelt. Vagyis nagyon úgy néz ki. Ezt kibővíti nekem Kis Mariann, ha megkérem? Jár még vki ebben a cipőben?
Amúgy firefoxszal nem ment a neptun, de explorerrel egyből bejőtt csont nélkül. érdemes kipróbálni. Pá |
A FF valószínűleg cacheből hozza be az errort...érdemes állítani rajta.
Igen, ha megkéred kibővíti, tavaly is megtette. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mmarcsi
|
Elküldve: 2006 Szept. 07 Csütörtök 08:56 Hozzászólás témája: |
|
|
service unavailable felirat jelenik meg ma reggel is a képernyőn a bejelentkezős oldal helyett, de nincs gáz! Majd jövőre felveszem a tantárgyakat. ezt írja másnak is vagy nálam van valami gubanc? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
zu

Csatlakozott: 2004.10.19. Kedd 9:36 Hozzászólások: 243 Tartózkodási hely: Abszurdisztán
|
Elküldve: 2006 Szept. 07 Csütörtök 10:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem ma reggel vegre sikerult felvenni a targyakat minden problema nelkul, ugy 8 ora korul. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|