Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
tárgyfelvétel 2007/2008/02
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 22, 23, 24  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 14:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

lásd főoldal:

vasárnap éjfélre módosult a reghét vége!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 14:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
lásd főoldal:

ezzel pedig adtak a xarnak két dörgedelmesen nagy pofont, hiszen így megint csak ott vagyunk, hogy legkésőbb pénteken le kell adni az indexet a to-n. arról pedig álmodni sem érdemes, hogy Csókáné majd átveszi úgy, hogy akár egy tárgy is szerepel az indexben, amit a neptunban még nem vettünk fel... arról meg már ne is beszéljünk, hogy a to a neptun hibája miatt majd hétvégén is dolgozni fog (ezt egyébként még el is tudom fogadni, én se szívesen dolgoznék hétvégén azért, mert egy elbaltázott rendszert vettek meg a döntéshozók és nem képesek ezt belátni...)
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 15:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:
wlaszi írta:
lásd főoldal:

ezzel pedig adtak a xarnak két dörgedelmesen nagy pofont, hiszen így megint csak ott vagyunk, hogy legkésőbb pénteken le kell adni az indexet a to-n. arról pedig álmodni sem érdemes, hogy Csókáné majd átveszi úgy, hogy akár egy tárgy is szerepel az indexben, amit a neptunban még nem vettünk fel... arról meg már ne is beszéljünk, hogy a to a neptun hibája miatt majd hétvégén is dolgozni fog (ezt egyébként még el is tudom fogadni, én se szívesen dolgoznék hétvégén azért, mert egy elbaltázott rendszert vettek meg a döntéshozók és nem képesek ezt belátni...)

A leadási határidő mindig a köv munkanap! Szóval most is Hétfő...Az előző TVSZben ez benne volt, a mostanit még nem nyálaztam át ennyire.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Funk

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 17:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tavaly is elvették az indexet a szorgalmi időszak első napján,pótdíj nélkül, pedig akkor ha jól emlékszem meg sem hosszabbították a felvételi időszakot.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
mmarcsi

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 21:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szóval én csak szeretném felvenni a mocskos tantárgyaimat három kibaszott napja még fellépni sem tudok a *********Neptunra, bár már kétszer megengedte hétfő este hogy beírjam a kódomat. Na szóval az ok hogy mikor van vége azt már tudom, de mikor kezdődik a tantárgyfelvétel? Valaki csináljon valamit mert már nagyon ideges vagyok a munkahelyemen is baszogatnak, hogy mikor tudnék jönni dolgozni, de mivel nincsen még csak nagyjából órarendem, nem tudok biztosat mondani. A büdös szaros neptun tönkreteszi az életünket.
SOS
Marcsi és most megpróbálnék aludni és nem az idegtől hányni és nem a Neptunt nyüstölni!
Kösz
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 21:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

mmarcsi írta:
Szóval én csak szeretném felvenni a mocskos tantárgyaimat három kibaszott napja még fellépni sem tudok a *********Neptunra, bár már kétszer megengedte hétfő este hogy beírjam a kódomat. Na szóval az ok hogy mikor van vége azt már tudom, de mikor kezdődik a tantárgyfelvétel? Valaki csináljon valamit mert már nagyon ideges vagyok a munkahelyemen is baszogatnak, hogy mikor tudnék jönni dolgozni, de mivel nincsen még csak nagyjából órarendem, nem tudok biztosat mondani. A büdös szaros neptun tönkreteszi az életünket.
SOS
Marcsi és most megpróbálnék aludni és nem az idegtől hányni és nem a Neptunt nyüstölni!
Kösz

Neked is a hajnali órákat tudom csak javasolni... Amúgy mostanság elég jó aránnyal tudok belépni, de akkor ezekszerint csak mákom van.
Vissza az elejére
melibaba

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 21:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A nemzetközi pénzügyekre szintén betelt a létszám. Csak a tanárral lehet bővíttetni létszámot, vagy a neptun csoport is "vállal" ilyet?! Már csakazért is, mert tanárt, főleg külső előadót reg héten elég nehéz összekaparni...
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 21:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

melibaba írta:
A nemzetközi pénzügyekre szintén betelt a létszám. Csak a tanárral lehet bővíttetni létszámot, vagy a neptun csoport is "vállal" ilyet?! Már csakazért is, mert tanárt, főleg külső előadót reg héten elég nehéz összekaparni...

én az intézeten próbálkoznék
Vissza az elejére
tuti5

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 22:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát miért van ez???? lassan csüt és eddig csak a bgf-nek az egyik termináljáról sikerült belépnem, a mi sulinkon belül nem sikerült:) MOndjuk már megsem lepődök ezen, de szerintem lehet hogy szakdolgozatra a neptun hibáiról irok esett tanulmányt:) szeritnem érdemes és az oldal szám az tuti meglesz:)
szu986

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 23:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Akkor úgy tűnik, én a középmezőnyben vagyok:
az esetek 60%-ában bejutok, aztán a tárgyak listázásánál "Hiba az adatok feldolgozásában".
Boldog vagyok, de tényleg. Smile
Vissza az elejére
szu986

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 07 Csütörtök 00:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ne keseredjetek el!
Az előbb negyed óra alatt vettem föl két tárgyat.....
56K-s modemmel. Smile
Sok szerencsét és sikert mindenkinek!
Vissza az elejére
vip007

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 07 Csütörtök 00:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv
Az lenne a bajom, hogy fel kellene vennem a marketing vizsgakurzust, de sajna betelt. Vagyis nagyon úgy néz ki. Ezt kibővíti nekem Kis Mariann, ha megkérem? Jár még vki ebben a cipőben?
Amúgy firefoxszal nem ment a neptun, de explorerrel egyből bejőtt csont nélkül. érdemes kipróbálni. Pá
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 07 Csütörtök 07:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

vip007 írta:
Üdv
Az lenne a bajom, hogy fel kellene vennem a marketing vizsgakurzust, de sajna betelt. Vagyis nagyon úgy néz ki. Ezt kibővíti nekem Kis Mariann, ha megkérem? Jár még vki ebben a cipőben?
Amúgy firefoxszal nem ment a neptun, de explorerrel egyből bejőtt csont nélkül. érdemes kipróbálni. Pá

A FF valószínűleg cacheből hozza be az errort...érdemes állítani rajta.

Igen, ha megkéred kibővíti, tavaly is megtette.
Vissza az elejére
mmarcsi

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 07 Csütörtök 08:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

service unavailable felirat jelenik meg ma reggel is a képernyőn a bejelentkezős oldal helyett, de nincs gáz! Majd jövőre felveszem a tantárgyakat. ezt írja másnak is vagy nálam van valami gubanc?
Vissza az elejére
zu

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 07 Csütörtök 10:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem ma reggel vegre sikerult felvenni a targyakat minden problema nelkul, ugy 8 ora korul.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
13 / 24 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 22, 23, 24  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.