Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
tsiga
|
Elküldve: 2006 Máj. 18 Csütörtök 22:43 Hozzászólás témája: |
|
|
mikor elküldtem mail-ben a beadandókat én rákérdeztem, hogy be kell-e menem, azt írta, hogy menjek be egy szóra, úgyhogy én bemegyek. Bár nem todom, miért nem tudta mailben elmondani azt az egy szót... Viszont van olyan ismerősöm, akinek azt mondta, hogy nem kell bemennie. Ha nem mondta neked külkön, hogy menj be, akkor szerintem nem kell menned. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Gabtsee

|
Elküldve: 2006 Máj. 18 Csütörtök 22:45 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönöm. Akkor inkább alszom _________________ Sose tartsd vissza a fingást! Visszafordul, felmegy az agyadig, és onnan jönnek a szar gondolatok ... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Máj. 19 Péntek 21:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Holyinka tanár úr üzenete szerint a 18-ai (pót) zh eredményeit holnap (szombat) estig elküldi nekünk. természetesen a lehető leggyorsabban ki fog kerülni a hírek közé.
ugyanilyen módon jött Farkas tanár úr üzenete Balog Attilának (bocs, ha rosszul írtam a nevedet, én már így kaptam...), hogy mielőbb keresse meg, mert nem lett lezárva (sajnos a levélből csak következtetni tudok, hogy kerinfoból) aki tudja, adja át ezt az üzenetet a címzettnek. kösz. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Máj. 24 Szerda 09:08 Hozzászólás témája: |
|
|
akinek az indexébe már beírták a kerinfo jegyet, az szvsz ellenőrizze, hogy alá is írták vagy sem. nekem pl. csak a jegyet írták be, aláírás sehol... márpedig szerint így Csókáné nem fogja átvenni. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Máj. 24 Szerda 10:41 Hozzászólás témája: |
|
|
aramoro írta: |
akinek az indexébe már beírták a kerinfo jegyet, az szvsz ellenőrizze, hogy alá is írták vagy sem. nekem pl. csak a jegyet írták be, aláírás sehol... márpedig szerint így Csókáné nem fogja átvenni. |
ezt tavaly én is eljátszottam, bementem utólag külön Holyinkához, hogy írja már alá, erre ő azt mondta, hogy nem, szóval tudatosan csinálja. A TO elfogadta... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Máj. 25 Csütörtök 09:11 Hozzászólás témája: |
|
|
wlaszi írta: |
ezt tavaly én is eljátszottam, bementem utólag külön Holyinkához, hogy írja már alá, erre ő azt mondta, hogy nem, szóval tudatosan csinálja. A TO elfogadta... |
pontosítanék: a kerinfonál sehol nincs aláírás, tehát az érdemjegynél csak ennyi van: jeles (5) és mellette a dátum... _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tsiga
|
Elküldve: 2006 Máj. 25 Csütörtök 09:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Már mindenkinek be van írva rajtam kívül?
Engem miért hagytak ki a jóból?  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Tibi
|
Elküldve: 2006 Máj. 25 Csütörtök 10:11 Hozzászólás témája: |
|
|
nekem dátum,jegy és aláirás is van....igaz az aláirás az a jegy alatt van...
remélem igy jó...
vagy nem? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
rex
|
Elküldve: 2006 Máj. 25 Csütörtök 10:17 Hozzászólás témája: |
|
|
tsiga írta: |
Nekem sincs még beírva semmi.
Másik Vizsgás tárgyból is csak a Dátum, Jegy van, semmi aláírás. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Máj. 25 Csütörtök 20:49 Hozzászólás témája: |
|
|
rex írta: |
Nekem sincs még beírva semmi.
Másik Vizsgás tárgyból is csak a Dátum, Jegy van, semmi aláírás. |
félreértés ne essék, én arról beszéltem, ami az indexemben van (illetve nincs, vagyis az aláírás a jegy alatt) a neptunban még nekem sincs semmi a kerinfo mellett. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tsiga
|
Elküldve: 2006 Máj. 26 Péntek 09:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem értettelek félre, én meg azt mondtam, hogy nekem se az indexemben, se a neptunon nincs jegy. Kivel kell egyáltalán beiratni? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Máj. 26 Péntek 11:33 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem értettelek félre, én meg azt mondtam, hogy nekem se az indexemben, se a neptunon nincs jegy. Kivel kell egyáltalán beiratni? |
sztem Farkas vagy Holyinka is beírhatja. amelyiket el tudod csípni  _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Curse
|
Elküldve: 2007 Jan. 30 Kedd 02:08 Hozzászólás témája: |
|
|
2006/2007-es szekció
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni , elsosorban azoktól, akik már végeztek a tárggyal. Farkasnak nem merek ilyesmivel írni, mert hát elég furán venné ki magát rögtön így kezdeni...
A gondom az, hogy nincs VIR-em, de van AB-m, IR-em, Magic-em (csúszok) és tanmenet szerint ugye lenne Kerinfom is, csak nem tudom érdemes-e így felvenni. Ugyanis az órarendben hát az AB+IR+Magic eléggé üti a KI-t. Tételezzük föl, hogy be akarok járni AB-ra és IR-re is
A kérdés: be kell járni eloadásra? Van értelme? Illetve, a gyakorlatokon mi történik. Ugyanis a szuper órarend miatt a négy gyak közül egyikre sem tudnék bejárni úgy, hogy ne kelljen ellógnom a végét vagy ne késve érnék oda...
Az igaz, hogy csak kb. 6 gyak lesz? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Funk

Csatlakozott: 2005.08.29. Hétfő 16:29 Hozzászólások: 87 Tartózkodási hely: balassagyarmat
|
Elküldve: 2007 Jan. 30 Kedd 07:16 Hozzászólás témája: |
|
|
Ez tényleg igaz hogy az elsó hetekben nem lesz kerinfo?
Curse: arra nem gondoltál hogy jövore kéne felvenned, ha már úgyis a VIR rel párhuzamosan megy?
amúgy ebbol még lesz gond szerintem, úgy hallottam tavaj is volt, mert sok "végzosnek" még nincs helye kerinfon! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Jan. 30 Kedd 07:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Curse írta: |
Segítséget szeretnék kérni , elsosorban azoktól, akik már végeztek a tárggyal. Farkasnak nem merek ilyesmivel írni, mert hát elég furán venné ki magát rögtön így kezdeni...
A gondom az, hogy nincs VIR-em, de van AB-m, IR-em, Magic-em (csúszok) és tanmenet szerint ugye lenne Kerinfom is, csak nem tudom érdemes-e így felvenni. Ugyanis az órarendben hát az AB+IR+Magic eléggé üti a KI-t. Tételezzük föl, hogy be akarok járni AB-ra és IR-re is
A kérdés: be kell járni eloadásra? Van értelme? Illetve, a gyakorlatokon mi történik. Ugyanis a szuper órarend miatt a négy gyak közül egyikre sem tudnék bejárni úgy, hogy ne kelljen ellógnom a végét vagy ne késve érnék oda...
Az igaz, hogy csak kb. 6 gyak lesz? |
Kerinfo: igazából Holyinka ppt-in rajta van minden. Ha nem vágod a témát akkor nem árt bent ülni, mert különben csak biflázás lesz aminek 0 az értelme. De ami igazán értelmetlen az Farkas gyakorlata...n+1edjére "megtanulsz" html-t írni. Az más kérdés, hogy az én feladatomra csak pislogott a tanár, pedig csak valid volt és tableless, az övé meg egyik sem Igen, félidonél csere lesz.
Funk jól írta, teljesen normális, hogy ütik egymást a tárgyak. Neked a tanmenet szerint baromira nem lenne ilyen órád, el vagy csúszva 1 évvel...Szóval ha te ennek ellenére akarod felvenni, akkor mérlegelj, hogy megéri-e ilyen korlátozásokkal. A helyzet feloldásáért senki nem fogja törni magát (jogosan), erre készülj fel! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|