Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Kerinfo
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
tsiga

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 18 Csütörtök 22:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

mikor elküldtem mail-ben a beadandókat én rákérdeztem, hogy be kell-e menem, azt írta, hogy menjek be egy szóra, úgyhogy én bemegyek. Bár nem todom, miért nem tudta mailben elmondani azt az egy szót... Viszont van olyan ismerősöm, akinek azt mondta, hogy nem kell bemennie. Ha nem mondta neked külkön, hogy menj be, akkor szerintem nem kell menned.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Gabtsee

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 18 Csütörtök 22:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm. Akkor inkább alszom
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 19 Péntek 21:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Holyinka tanár úr üzenete szerint a 18-ai (pót) zh eredményeit holnap (szombat) estig elküldi nekünk. természetesen a lehető leggyorsabban ki fog kerülni a hírek közé.

ugyanilyen módon jött Farkas tanár úr üzenete Balog Attilának (bocs, ha rosszul írtam a nevedet, én már így kaptam...), hogy mielőbb keresse meg, mert nem lett lezárva (sajnos a levélből csak következtetni tudok, hogy kerinfoból) aki tudja, adja át ezt az üzenetet a címzettnek. kösz.
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 24 Szerda 09:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

akinek az indexébe már beírták a kerinfo jegyet, az szvsz ellenőrizze, hogy alá is írták vagy sem. nekem pl. csak a jegyet írták be, aláírás sehol... Shocked márpedig szerint így Csókáné nem fogja átvenni.
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 24 Szerda 10:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:
akinek az indexébe már beírták a kerinfo jegyet, az szvsz ellenőrizze, hogy alá is írták vagy sem. nekem pl. csak a jegyet írták be, aláírás sehol... Shocked márpedig szerint így Csókáné nem fogja átvenni.

ezt tavaly én is eljátszottam, bementem utólag külön Holyinkához, hogy írja már alá, erre ő azt mondta, hogy nem, szóval tudatosan csinálja. A TO elfogadta...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 25 Csütörtök 09:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
ezt tavaly én is eljátszottam, bementem utólag külön Holyinkához, hogy írja már alá, erre ő azt mondta, hogy nem, szóval tudatosan csinálja. A TO elfogadta...

pontosítanék: a kerinfonál sehol nincs aláírás, tehát az érdemjegynél csak ennyi van: jeles (5) és mellette a dátum...
tsiga

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 25 Csütörtök 09:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Már mindenkinek be van írva rajtam kívül?
Engem miért hagytak ki a jóból?
Vissza az elejére
Tibi

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 25 Csütörtök 10:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nekem dátum,jegy és aláirás is van....igaz az aláirás az a jegy alatt van...
remélem igy jó...
vagy nem?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
rex

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 25 Csütörtök 10:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tsiga írta:

Nekem sincs még beírva semmi.
Másik Vizsgás tárgyból is csak a Dátum, Jegy van, semmi aláírás.
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 25 Csütörtök 20:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

rex írta:
tsiga írta:

Nekem sincs még beírva semmi.
Másik Vizsgás tárgyból is csak a Dátum, Jegy van, semmi aláírás.

félreértés ne essék, én arról beszéltem, ami az indexemben van (illetve nincs, vagyis az aláírás a jegy alatt) a neptunban még nekem sincs semmi a kerinfo mellett.
tsiga

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 26 Péntek 09:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem értettelek félre, én meg azt mondtam, hogy nekem se az indexemben, se a neptunon nincs jegy. Kivel kell egyáltalán beiratni?
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 26 Péntek 11:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tsiga írta:
Nem értettelek félre, én meg azt mondtam, hogy nekem se az indexemben, se a neptunon nincs jegy. Kivel kell egyáltalán beiratni?

sztem Farkas vagy Holyinka is beírhatja. amelyiket el tudod csípni Smile
Curse

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 30 Kedd 02:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

2006/2007-es szekció

Sziasztok,

Segítséget szeretnék kérni Smile, elsosorban azoktól, akik már végeztek a tárggyal. Farkasnak nem merek ilyesmivel írni, mert hát elég furán venné ki magát rögtön így kezdeni...

A gondom az, hogy nincs VIR-em, de van AB-m, IR-em, Magic-em (csúszok) és tanmenet szerint ugye lenne Kerinfom is, csak nem tudom érdemes-e így felvenni. Ugyanis az órarendben hát az AB+IR+Magic eléggé üti a KI-t. Tételezzük föl, hogy be akarok járni AB-ra és IR-re is Smile

A kérdés: be kell járni eloadásra? Van értelme? Smile Illetve, a gyakorlatokon mi történik. Ugyanis a szuper órarend miatt a négy gyak közül egyikre sem tudnék bejárni úgy, hogy ne kelljen ellógnom a végét vagy ne késve érnék oda... Rolling Eyes

Az igaz, hogy csak kb. 6 gyak lesz?
Vissza az elejére
Funk

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 30 Kedd 07:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez tényleg igaz hogy az elsó hetekben nem lesz kerinfo?

Curse: arra nem gondoltál hogy jövore kéne felvenned, ha már úgyis a VIR rel párhuzamosan megy?Smile

amúgy ebbol még lesz gond szerintem, úgy hallottam tavaj is volt, mert sok "végzosnek" még nincs helye kerinfon!
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 30 Kedd 07:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Curse írta:

Segítséget szeretnék kérni Smile, elsosorban azoktól, akik már végeztek a tárggyal. Farkasnak nem merek ilyesmivel írni, mert hát elég furán venné ki magát rögtön így kezdeni...

A gondom az, hogy nincs VIR-em, de van AB-m, IR-em, Magic-em (csúszok) és tanmenet szerint ugye lenne Kerinfom is, csak nem tudom érdemes-e így felvenni. Ugyanis az órarendben hát az AB+IR+Magic eléggé üti a KI-t. Tételezzük föl, hogy be akarok járni AB-ra és IR-re is Smile

A kérdés: be kell járni eloadásra? Van értelme? Smile Illetve, a gyakorlatokon mi történik. Ugyanis a szuper órarend miatt a négy gyak közül egyikre sem tudnék bejárni úgy, hogy ne kelljen ellógnom a végét vagy ne késve érnék oda... Rolling Eyes

Az igaz, hogy csak kb. 6 gyak lesz?

Kerinfo: igazából Holyinka ppt-in rajta van minden. Ha nem vágod a témát akkor nem árt bent ülni, mert különben csak biflázás lesz aminek 0 az értelme. De ami igazán értelmetlen az Farkas gyakorlata...n+1edjére "megtanulsz" html-t írni. Az más kérdés, hogy az én feladatomra csak pislogott a tanár, pedig csak valid volt és tableless, az övé meg egyik sem Igen, félidonél csere lesz.

Funk jól írta, teljesen normális, hogy ütik egymást a tárgyak. Neked a tanmenet szerint baromira nem lenne ilyen órád, el vagy csúszva 1 évvel...Szóval ha te ennek ellenére akarod felvenni, akkor mérlegelj, hogy megéri-e ilyen korlátozásokkal. A helyzet feloldásáért senki nem fogja törni magát (jogosan), erre készülj fel!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
7 / 11 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.