Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
vera
Csatlakozott: 2004.06.23. Szerda 13:17 Hozzászólások: 94 Tartózkodási hely: mikor hol
|
Elküldve: 2006 Máj. 06 Szombat 19:42 Hozzászólás témája: |
|
|
Tegnap megnéztük A céget. Aztán a névsorra rá kellet írni, hogy ki hányas érdemjegyet akar. Utána elmeltem. Ha jól tudom, mindenkit haza engedett pár perc után, a jegyeket nem beszélték meg. _________________ Üdv: Vera |
|
Vissza az elejére |
|
 |
fodi0405
|
Elküldve: 2006 Máj. 12 Péntek 11:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni nekem abban, hogy milyen lapokat kell a szakdolgozatomhoz csatolni még leadáskor és miket kell beleköttetni? Jah, és honnan tudhatom meg a számát???
Köszi! _________________ Edit |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gazdinf

Csatlakozott: 2004.12.15. Szerda 9:10 Hozzászólások: 175 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Máj. 12 Péntek 13:29 Hozzászólás témája: |
|
|
a számot a GTI-n mondják meg, nagyjából így néz ki: KGK-T-ND-03-232
a lapokat nem tudom 100%-ra, de úgy sejtem, hogy a "kísérőlapot" nem kell beköttetni, csak a címlapot és a fedlapot.
bár ezt a fedlapot most én se találom
és a gyakorlat teljesírését igazoló lapot is kérik. bár elég fura, hogy a cégnek másfél hónapra előre le kell igazolnia... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Idi
|
Elküldve: 2006 Máj. 12 Péntek 13:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Én ma beszéltem a GTI-vel és nem akarták megmondani a törzsszámomat. Azt mondta a nő, aki aránylag még normális is volt, hogy feltették a neptunra. Na én sehol nem találom, pedig vinném beköttetni a dogámat. Tud valaki ebben segíteni nekem? Vagy menjek be hétfőn és ordítsam le a hajukat a fejükről?
Köszi |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Briga

|
Elküldve: 2006 Máj. 12 Péntek 16:45 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Idi!
Nekem telefonon keresztül is megmondták, esetleg próbálkozz azzal Hát ha akkor kedvesebbek lesznek..
Én úgy tudom hogy a feladatlapot nem kell beleköttetni a szakdogába és a kísérőlapot sem, csak a borítót (címlapot).. _________________ Üdv: Brigi
A hozzászólás legutóbb Briga által 2006 Máj. 12 Péntek 17:52-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Idi
|
Elküldve: 2006 Máj. 12 Péntek 17:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Telefonon próbálkoztam én is...  De nem jött össze! Remélem hétfőn megadják!!!!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
???
|
Elküldve: 2006 Máj. 13 Szombat 00:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Az rendben van, hogy kell a szakdoga száma és a törzsszám, de valaki tudna mutatni egy "működő" borítot,címlapot ahová ezek az adatok kellenek, mert nem igazán tudom, mit hova kéne írni.
Esetleg megdobhatna valaki eggyel login91 kukac freemail.hu
Köszi, |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Krécia
|
Elküldve: 2006 Máj. 14 Vasárnap 14:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni abban, hogy mit kell tenni, ha szeretném a szakdolgozatom 1 hetes csúsztatását kérni? Ha jól tudom 2e Ft különeljárási díjat kell fizetni, de a Neptunon nem látom ennek lehetőségét.
Előre is köszi a segítséget! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Máj. 14 Vasárnap 16:13 Hozzászólás témája: |
|
|
Krécia írta: |
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni abban, hogy mit kell tenni, ha szeretném a szakdolgozatom 1 hetes csúsztatását kérni? Ha jól tudom 2e Ft különeljárási díjat kell fizetni, de a Neptunon nem látom ennek lehetőségét.
Pénzügyek-> Tétel-kiírás -> KED jogcím -> KED Szakdolgozat határidőn túli beadása (2000 Ft)
hogy működik is, azt nem tudom, mivel le nem okéztam... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
drfuji
Csatlakozott: 2004.09.28. Kedd 0:21 Hozzászólások: 166 Tartózkodási hely: Tatabánya
|
Elküldve: 2006 Máj. 14 Vasárnap 22:55 Hozzászólás témája: |
|
|
wlaszi írta: |
Krécia írta: |
Sziasztok!
Pénzügyek-> Tétel-kiírás -> KED jogcím -> KED Szakdolgozat határidőn túli beadása (2000 Ft)
hogy működik is, azt nem tudom, mivel le nem okéztam... |
Ez a dolog engem is érint. Holnap megpróbálok rákérdezni erre, hogy ezt előre kell-e jelezni vagy ráér utólag befizetni! _________________ Fuji
Non scolae, sed vitae discimus!
Egyszer élünk, de akkor nagyon! Élj úgy, hogy soha ne bánj meg semmit! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Krécia
|
Elküldve: 2006 Máj. 15 Hétfő 00:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi a segítséget Wlaszi!
Fuji! Ha sikerül megtudnod vmit az ügyben megtennéd, h. közhírré téteted? Köszi! Én is próbálkozom holnap az érdeklődéssel, hogy pontosan hogy van ennek a menete. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gazdinf

Csatlakozott: 2004.12.15. Szerda 9:10 Hozzászólások: 175 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Máj. 15 Hétfő 07:18 Hozzászólás témája: |
|
|
én se találom sehol a fedlapot. elég nagy baj, mert ma már vinném beköttetni. sűrgősen kéne! próbáltam itthon is keresni, de nincs.
a bíráló felkérése hogy működik?
vane gy ember, aki megcsinálná, és a főiskolának kell felkérnie őt? ehhez milyen apapír kell?
a belső konzulens nem is véleményezi a dolgozatot? neki mik a teendői?
ui: hihetelen, hogy még az utolsó pillanatban sem tudunk semmit |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Máj. 15 Hétfő 07:40 Hozzászólás témája: |
|
|
gazdinf írta: |
én se találom sehol a fedlapot. elég nagy baj, mert ma már vinném beköttetni. sűrgősen kéne! próbáltam itthon is keresni, de nincs.
a bíráló felkérése hogy működik?
vane gy ember, aki megcsinálná, és a főiskolának kell felkérnie őt? ehhez milyen apapír kell?
a belső konzulens nem is véleményezi a dolgozatot? neki mik a teendői?
ui: hihetelen, hogy még az utolsó pillanatban sem tudunk semmit |
Hmm...
Tavaly fel volt téve ide, most megnéztem és valami miatt ki lett szedve a diplomatémák zip-jéből. Vagy pedig valami elkutyulódott és most egy ilyen hiányos verzió van fent...bár ezt kétlem.
http://gazdinfo.hu/temp/boritoterv_minta.doc ez volt tavaly, ez tuti. Hogy idén jó-e, arról fogalmam sincs. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
dzsinbin
|
Elküldve: 2006 Máj. 15 Hétfő 11:28 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok,
Tudja valaki, hogy az abstractokat be kell-e köttetni a szakdoga végébe, vagy nem végébe...? vagy csak a beadott CD-re kell rátenni???
Köszönöm |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Katica
Csatlakozott: 2005.09.28. Szerda 10:44 Hozzászólások: 52 Tartózkodási hely: hol itt, hol ott
|
Elküldve: 2006 Máj. 15 Hétfő 12:06 Hozzászólás témája: |
|
|
dzsinbin írta: |
Sziasztok,
Tudja valaki, hogy az abstractokat be kell-e köttetni a szakdoga végébe, vagy nem végébe...? vagy csak a beadott CD-re kell rátenni???
Köszönöm |
Szia!
Nekünk be kellett rakni az abstractot (mindkét nyelven) a szakdoli végébe - ez tavaly decemberben volt. És a CD-n is szerepelnie kellett. Nem tudom, hogy mennyit változtattak ezalatt az egy félév alatt a formai követelményeken ... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|