Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Szakdolgozat
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 23, 24, 25  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
vera

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 06 Szombat 19:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tegnap megnéztük A céget. Aztán a névsorra rá kellet írni, hogy ki hányas érdemjegyet akar. Utána elmeltem. Ha jól tudom, mindenkit haza engedett pár perc után, a jegyeket nem beszélték meg.
fodi0405

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 12 Péntek 11:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Valaki tudna segíteni nekem abban, hogy milyen lapokat kell a szakdolgozatomhoz csatolni még leadáskor és miket kell beleköttetni? Jah, és honnan tudhatom meg a számát???

Köszi!
gazdinf

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 12 Péntek 13:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

a számot a GTI-n mondják meg, nagyjából így néz ki: KGK-T-ND-03-232
a lapokat nem tudom 100%-ra, de úgy sejtem, hogy a "kísérőlapot" nem kell beköttetni, csak a címlapot és a fedlapot.

bár ezt a fedlapot most én se találom

és a gyakorlat teljesírését igazoló lapot is kérik. bár elég fura, hogy a cégnek másfél hónapra előre le kell igazolnia...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Idi

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 12 Péntek 13:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én ma beszéltem a GTI-vel és nem akarták megmondani a törzsszámomat. Azt mondta a nő, aki aránylag még normális is volt, hogy feltették a neptunra. Na én sehol nem találom, pedig vinném beköttetni a dogámat. Tud valaki ebben segíteni nekem? Vagy menjek be hétfőn és ordítsam le a hajukat a fejükről?

Köszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Briga

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 12 Péntek 16:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Idi!

Nekem telefonon keresztül is megmondták, esetleg próbálkozz azzal Smile Hát ha akkor kedvesebbek lesznek..

Én úgy tudom hogy a feladatlapot nem kell beleköttetni a szakdogába és a kísérőlapot sem, csak a borítót (címlapot)..

A hozzászólás legutóbb Briga által 2006 Máj. 12 Péntek 17:52-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Idi

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 12 Péntek 17:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Telefonon próbálkoztam én is... SadSad De nem jött össze! Remélem hétfőn megadják!!!! Twisted Evil
Vissza az elejére
???

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 13 Szombat 00:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Az rendben van, hogy kell a szakdoga száma és a törzsszám, de valaki tudna mutatni egy "működő" borítot,címlapot ahová ezek az adatok kellenek, mert nem igazán tudom, mit hova kéne írni.

Esetleg megdobhatna valaki eggyel Smile login91 kukac freemail.hu

Köszi,
Vissza az elejére
Krécia

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 14 Vasárnap 14:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Tudna nekem segíteni abban, hogy mit kell tenni, ha szeretném a szakdolgozatom 1 hetes csúsztatását kérni? Ha jól tudom 2e Ft különeljárási díjat kell fizetni, de a Neptunon nem látom ennek lehetőségét.

Előre is köszi a segítséget!
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 14 Vasárnap 16:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Krécia írta:
Sziasztok!

Tudna nekem segíteni abban, hogy mit kell tenni, ha szeretném a szakdolgozatom 1 hetes csúsztatását kérni? Ha jól tudom 2e Ft különeljárási díjat kell fizetni, de a Neptunon nem látom ennek lehetőségét.

Pénzügyek-> Tétel-kiírás -> KED jogcím -> KED Szakdolgozat határidőn túli beadása (2000 Ft)

hogy működik is, azt nem tudom, mivel le nem okéztam...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
drfuji

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 14 Vasárnap 22:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
Krécia írta:
Sziasztok!

Pénzügyek-> Tétel-kiírás -> KED jogcím -> KED Szakdolgozat határidőn túli beadása (2000 Ft)

hogy működik is, azt nem tudom, mivel le nem okéztam...

Ez a dolog engem is érint. Holnap megpróbálok rákérdezni erre, hogy ezt előre kell-e jelezni vagy ráér utólag befizetni!

Non scolae, sed vitae discimus!
Egyszer élünk, de akkor nagyon! Élj úgy, hogy soha ne bánj meg semmit!
Vissza az elejére
Krécia

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 15 Hétfő 00:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi a segítséget Wlaszi! Smile

Fuji! Ha sikerül megtudnod vmit az ügyben megtennéd, h. közhírré téteted? Smile Köszi! Smile Én is próbálkozom holnap az érdeklődéssel, hogy pontosan hogy van ennek a menete.
Vissza az elejére
gazdinf

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 15 Hétfő 07:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

én se találom sehol a fedlapot. elég nagy baj, mert ma már vinném beköttetni. sűrgősen kéne! próbáltam itthon is keresni, de nincs.

a bíráló felkérése hogy működik?
vane gy ember, aki megcsinálná, és a főiskolának kell felkérnie őt? ehhez milyen apapír kell?

a belső konzulens nem is véleményezi a dolgozatot? neki mik a teendői?

ui: hihetelen, hogy még az utolsó pillanatban sem tudunk semmit
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 15 Hétfő 07:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

gazdinf írta:
én se találom sehol a fedlapot. elég nagy baj, mert ma már vinném beköttetni. sűrgősen kéne! próbáltam itthon is keresni, de nincs.

a bíráló felkérése hogy működik?
vane gy ember, aki megcsinálná, és a főiskolának kell felkérnie őt? ehhez milyen apapír kell?

a belső konzulens nem is véleményezi a dolgozatot? neki mik a teendői?

ui: hihetelen, hogy még az utolsó pillanatban sem tudunk semmit

Hmm...
Tavaly fel volt téve ide, most megnéztem és valami miatt ki lett szedve a diplomatémák zip-jéből. Vagy pedig valami elkutyulódott és most egy ilyen hiányos verzió van fent...bár ezt kétlem.
http://gazdinfo.hu/temp/boritoterv_minta.doc ez volt tavaly, ez tuti. Hogy idén jó-e, arról fogalmam sincs.
Vissza az elejére
dzsinbin

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 15 Hétfő 11:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

Tudja valaki, hogy az abstractokat be kell-e köttetni a szakdoga végébe, vagy nem végébe...? vagy csak a beadott CD-re kell rátenni???

Köszönöm
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Katica

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 15 Hétfő 12:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

dzsinbin írta:
Sziasztok,

Tudja valaki, hogy az abstractokat be kell-e köttetni a szakdoga végébe, vagy nem végébe...? vagy csak a beadott CD-re kell rátenni???

Köszönöm

Szia!

Nekünk be kellett rakni az abstractot (mindkét nyelven) a szakdoli végébe - ez tavaly decemberben volt. És a CD-n is szerepelnie kellett. Nem tudom, hogy mennyit változtattak ezalatt az egy félév alatt a formai követelményeken ...
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
8 / 25 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 23, 24, 25  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.