Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Idi
|
Elküldve: 2006 Feb. 24 Péntek 11:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Ma írt nekem Sári, és mondta, hogy a téma-választó lapot március 15-éig kell leadni, szal még semmi sincs veszve!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gazdinf

Csatlakozott: 2004.12.15. Szerda 9:10 Hozzászólások: 175 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Feb. 24 Péntek 20:29 Hozzászólás témája: |
|
|
ha már az előző félévben leadtam a szakdoga címét, és most ugyanazt folytatom, akkor is le kell adni? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
vera
Csatlakozott: 2004.06.23. Szerda 13:17 Hozzászólások: 94 Tartózkodási hely: mikor hol
|
Elküldve: 2006 Márc. 09 Csütörtök 22:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Gazdinf: igen, le kell adni ebben a félévben is, a belsőú konzulens aláírásval ellátva.
Kérdés: valaki kapott már pénzt? Pappné mintha azt mondta volna, hogy az alapítványi befizetésesek 1 héten belül megkapják. Más emlékszik ilyesmire? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
drfuji
Csatlakozott: 2004.09.28. Kedd 0:21 Hozzászólások: 166 Tartózkodási hely: Tatabánya
|
Elküldve: 2006 Márc. 09 Csütörtök 22:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Cégem addig nem fizet, amíg nem kap számlát....Ez szerencsére még odébb van!
Hol osztogatnak pénzt? Ott a helyem!  _________________ Fuji
Non scolae, sed vitae discimus!
Egyszer élünk, de akkor nagyon! Élj úgy, hogy soha ne bánj meg semmit! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
dzsinbin
|
Elküldve: 2006 Márc. 10 Péntek 18:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem is az alapítványon keresztül fizettek, és még nem kaptam a sulitól semmit. Egyelőre még türelmesen várok!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
vera
Csatlakozott: 2004.06.23. Szerda 13:17 Hozzászólások: 94 Tartózkodási hely: mikor hol
|
Elküldve: 2006 Márc. 21 Kedd 17:48 Hozzászólás témája: |
|
|
Helló!
Én még mindig nem kaptam semmit. Van egy sanda gyanúm, hogy mivel a cég két részletben fizet, ezért a második utalásig, ők sem akarnak teljesíteni. De még utána járok. Dzsinbin, te kit hívtál fel? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Conte
|
Elküldve: 2006 Márc. 24 Péntek 13:33 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Megtudná valaki mondani, hogy pontosan BPR-ból mi a beadandó. (azt tudom, hogy 3 téma van, de nem tudom pontosan, hogy mi a téma, s hány oldalt kell írni).
Előre is köszi a segítséget! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
drfuji
Csatlakozott: 2004.09.28. Kedd 0:21 Hozzászólások: 166 Tartózkodási hely: Tatabánya
|
Elküldve: 2006 Márc. 24 Péntek 21:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Valaki meg tudná mondani, mi volt ma suliban? Ki tartott órát, és milyet?
Köszi! _________________ Fuji
|
Vissza az elejére |
|
 |
vera
|
Elküldve: 2006 Márc. 25 Szombat 09:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Drága, Fuji! Hogy te milyen türelmetlen vagy!
Névsorolvasás volt, így sajna nem voltál ott. De egyébként még tizen sem voltunk.
Az előadást Éva, Ferenczi Éva tarotta. Az óra tartalma valahol a tárgyalástechnika és az infó és társadalom tárgyak átfedésén alapult. Ha gondolod, jövő hétre lemásolom, amit jegyzeteltem, mert annyit nem ér, hogy begépeljem. Ja, és nem csak 5 órát akar tartani. Lesz 4, mostmár csak 3 sziguróan elméleti óra, meg 2 tárgyalástechnika óra, meg filmet is fogunk nézni, egy vmi tréning filmet, meg A cég címűt.
Követelményről még nem tudott nyilatkozni a tanárnő, de az aktív részvételt már most említette.
Conte, a BPR házi doga választható témái:
1. Egy ország ipari fejlődésének bemutatása (szigorúan csak az ipari forradalom utáni időszak érdekli a tanárnőt)
2. Egy nagyvállalat vezetőjének (bmilyen nemzetiségű) vezetési módszereinek bemutatása, a különböző menedzsment módszertanak figyelembe vételével (pl. amikor ezt a döntést hozta, akkor pl. a TQM alapgondolatát valósította meg, vagy taylori feltételezésekkel élt, minthogy a motiválás egyetlen egyköze a pénz)
Az első kettő formai követelményei: min. 12 oldal, Times New Roman, 12-es betűméret, 1,5-es sortávolság, hivatkozás, bibliográfia.
3. Ki kell találni egy projektet, 2 oldalban le kell írni a projekt hátterét, célját; 1 oldalra kerül a problémafa és a célfa, és azokat 1-2 oldalban részletezni, elemezni kell; készíteni kell egy LogFrame mátrixot (logikai keretmátrix), majd az összefoglalásnál azt is le kell írni, hogy hol, melyik pályázaton indulnál vele (pl. GVOP-3.3.1) Összesen 7-8 oldal, az egyéb formai követelmények azonosak az előző kettő témáéval, csak gondolom hivatkozás és bibliográfia nem kell.
A házi dolgozat leadási határideje: máj. 12.
Üdv mindenkinek:
Vera |
|
Vissza az elejére |
|
 |
drfuji
|
Elküldve: 2006 Márc. 25 Szombat 19:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Verus!
Köszönöm szépen az infókat.....amúgy nem vagyok türelmetlen!  Csak nem voltam biztos benne, hogy megkaptad-e az üzenetem és nem akartalak zaklatni!
Kellemes hétvégét!
Pussz!!! )) _________________ Fuji
|
Vissza az elejére |
|
 |
drfuji
|
Elküldve: 2006 Márc. 28 Kedd 22:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Igen, légyszives, másold le nekem, amit jegyzeteltél és kifizetem Neked pénteken!!
Köszönöm szépen!  _________________ Fuji
|
Vissza az elejére |
|
 |
dzsinbin
|
Elküldve: 2006 Márc. 29 Szerda 18:38 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Vera!
Én még nem hívtam fel senkit, mivel nem tudom, hogy kit kellene felhívni. De még mindig nem kaptam semmit, így most már nagyon kezdek türelmetlen lenni....  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
vera
|
Elküldve: 2006 Márc. 30 Csütörtök 14:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok, Alapítványosok!
Én kaptam 15.000 Ft-ot! _________________ Üdv: Vera |
|
Vissza az elejére |
|
 |
CS0ki
|
Elküldve: 2006 Márc. 30 Csütörtök 19:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Én 82-öt kaptam...érdekes...De még 27én jött, csak ma láttam. _________________ CS0ki |
|
Vissza az elejére |
|
 |
vera
|
Elküldve: 2006 Ápr. 12 Szerda 20:46 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Mikorra kell leadni a vállalati esettanulmányt? _________________ Üdv: Vera |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|