Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Kooper
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Idi

HozzászólásElküldve: 2006 Feb. 24 Péntek 11:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Ma írt nekem Sári, és mondta, hogy a téma-választó lapot március 15-éig kell leadni, szal még semmi sincs veszve! Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
gazdinf

HozzászólásElküldve: 2006 Feb. 24 Péntek 20:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ha már az előző félévben leadtam a szakdoga címét, és most ugyanazt folytatom, akkor is le kell adni?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
vera

HozzászólásElküldve: 2006 Márc. 09 Csütörtök 22:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gazdinf: igen, le kell adni ebben a félévben is, a belsőú konzulens aláírásval ellátva.

Kérdés: valaki kapott már pénzt? Pappné mintha azt mondta volna, hogy az alapítványi befizetésesek 1 héten belül megkapják. Más emlékszik ilyesmire?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
drfuji

HozzászólásElküldve: 2006 Márc. 09 Csütörtök 22:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Cégem addig nem fizet, amíg nem kap számlát....Ez szerencsére még odébb van! Smile

Hol osztogatnak pénzt? Ott a helyem! Smile Smile

Non scolae, sed vitae discimus!
Egyszer élünk, de akkor nagyon! Élj úgy, hogy soha ne bánj meg semmit!
Vissza az elejére
dzsinbin

HozzászólásElküldve: 2006 Márc. 10 Péntek 18:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem is az alapítványon keresztül fizettek, és még nem kaptam a sulitól semmit. Egyelőre még türelmesen várok! Sad
Vissza az elejére
vera

HozzászólásElküldve: 2006 Márc. 21 Kedd 17:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló!

Én még mindig nem kaptam semmit. Van egy sanda gyanúm, hogy mivel a cég két részletben fizet, ezért a második utalásig, ők sem akarnak teljesíteni. De még utána járok. Dzsinbin, te kit hívtál fel?
Vissza az elejére
Conte

HozzászólásElküldve: 2006 Márc. 24 Péntek 13:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Megtudná valaki mondani, hogy pontosan BPR-ból mi a beadandó. (azt tudom, hogy 3 téma van, de nem tudom pontosan, hogy mi a téma, s hány oldalt kell írni).

Előre is köszi a segítséget!
Vissza az elejére
drfuji

HozzászólásElküldve: 2006 Márc. 24 Péntek 21:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Valaki meg tudná mondani, mi volt ma suliban? Ki tartott órát, és milyet?

Köszi!

Vissza az elejére
vera

HozzászólásElküldve: 2006 Márc. 25 Szombat 09:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Drága, Fuji! Hogy te milyen türelmetlen vagy! Smile
Névsorolvasás volt, így sajna nem voltál ott. De egyébként még tizen sem voltunk.
Az előadást Éva, Ferenczi Éva tarotta. Az óra tartalma valahol a tárgyalástechnika és az infó és társadalom tárgyak átfedésén alapult. Ha gondolod, jövő hétre lemásolom, amit jegyzeteltem, mert annyit nem ér, hogy begépeljem. Ja, és nem csak 5 órát akar tartani. Lesz 4, mostmár csak 3 sziguróan elméleti óra, meg 2 tárgyalástechnika óra, meg filmet is fogunk nézni, egy vmi tréning filmet, meg A cég címűt.
Követelményről még nem tudott nyilatkozni a tanárnő, de az aktív részvételt már most említette. Smile

Conte, a BPR házi doga választható témái:
1. Egy ország ipari fejlődésének bemutatása (szigorúan csak az ipari forradalom utáni időszak érdekli a tanárnőt)
2. Egy nagyvállalat vezetőjének (bmilyen nemzetiségű) vezetési módszereinek bemutatása, a különböző menedzsment módszertanak figyelembe vételével (pl. amikor ezt a döntést hozta, akkor pl. a TQM alapgondolatát valósította meg, vagy taylori feltételezésekkel élt, minthogy a motiválás egyetlen egyköze a pénz)

Az első kettő formai követelményei: min. 12 oldal, Times New Roman, 12-es betűméret, 1,5-es sortávolság, hivatkozás, bibliográfia.

3. Ki kell találni egy projektet, 2 oldalban le kell írni a projekt hátterét, célját; 1 oldalra kerül a problémafa és a célfa, és azokat 1-2 oldalban részletezni, elemezni kell; készíteni kell egy LogFrame mátrixot (logikai keretmátrix), majd az összefoglalásnál azt is le kell írni, hogy hol, melyik pályázaton indulnál vele (pl. GVOP-3.3.1) Összesen 7-8 oldal, az egyéb formai követelmények azonosak az előző kettő témáéval, csak gondolom hivatkozás és bibliográfia nem kell.

A házi dolgozat leadási határideje: máj. 12.

Üdv mindenkinek:
Vera
Vissza az elejére
drfuji

HozzászólásElküldve: 2006 Márc. 25 Szombat 19:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Verus! Very Happy

Köszönöm szépen az infókat.....amúgy nem vagyok türelmetlen! SmileSmile Csak nem voltam biztos benne, hogy megkaptad-e az üzenetem és nem akartalak zaklatni! Smile

Kellemes hétvégét!

Pussz!!! Smile))

Vissza az elejére
drfuji

HozzászólásElküldve: 2006 Márc. 28 Kedd 22:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen, légyszives, másold le nekem, amit jegyzeteltél és kifizetem Neked pénteken!!

Köszönöm szépen! Smile

Vissza az elejére
dzsinbin

HozzászólásElküldve: 2006 Márc. 29 Szerda 18:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Vera!

Én még nem hívtam fel senkit, mivel nem tudom, hogy kit kellene felhívni. De még mindig nem kaptam semmit, így most már nagyon kezdek türelmetlen lenni....
Vissza az elejére
vera

HozzászólásElküldve: 2006 Márc. 30 Csütörtök 14:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok, Alapítványosok!

Én kaptam 15.000 Ft-ot!
CS0ki

HozzászólásElküldve: 2006 Márc. 30 Csütörtök 19:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én 82-öt kaptam...érdekes...De még 27én jött, csak ma láttam.
vera

HozzászólásElküldve: 2006 Ápr. 12 Szerda 20:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Mikorra kell leadni a vállalati esettanulmányt?
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
4 / 11 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.