Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Aslan

Csatlakozott: 2005.02.15. Kedd 22:19 Hozzászólások: 42 Tartózkodási hely: Bp
|
Elküldve: 2005 Dec. 03 Szombat 12:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Idézet: |
???
HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 01 Csütörtök 19:26 Hozzászólás témája:
Hy Aslan.
Hogy értetted, amit írtál? Te a Pappné által kiadott dokumentum szerint mire következtettél?
Mert én semmire a saját koncepción kívül, ami gyakorlatilag mindent lefed. |
Jah bocs én csak a formai követelményekre gondoltam. Meg, hogy tartalimag összevüggő logikus legyen vagy valami ilyesmi. Egyébként sztem is minden belefért de azt se felejtsük el, hogy majd mindent meg lehet közelíteni gazdasági szempontból és Pappnénak az teccene gondolom. _________________ Hmmmm mit is mondhatnék még....Jah
FUN WITH STAKE |
|
Vissza az elejére |
|
 |
vera
Csatlakozott: 2004.06.23. Szerda 13:17 Hozzászólások: 94 Tartózkodási hely: mikor hol
|
Elküldve: 2005 Dec. 06 Kedd 00:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Két leadási határidő érdekelne:
- az Igazoló lap a szakmai gyakorlat teljesítéséről
- a kooperes papírok.
Illetve érdekelne még, hogy előfordulhat-e, hogy a suli nem egyezik bele a kooperbe, mert a cég csak a 150.000Ft-ot akarja kifizetni, a többit meg velem akarja rendezni?
Előre is köszönöm:
Vera |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Briga

|
Elküldve: 2005 Dec. 06 Kedd 13:48 Hozzászólás témája: |
|
|
"IV. évesek figyelem!!!!
Aki nem adta le eddig a szakmai gyakorlat igazoló lapját, az sürgősen tegye meg, adja le Pappné Nagy Valéria Tanárnőnek!!!!
Köszönöm,
Lívia" |
Most akkor meddig kell leadni??
Mert elvileg dec 23-ig tart a szorgalmi időszak.. nem?
És előre igazolja a cég hogy mi ott leszünk???
Nem értem mért lett ez ilyen sürgős!!!!!!!!! _________________ Üdv: Brigi |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Zoller
|
Elküldve: 2005 Dec. 06 Kedd 13:53 Hozzászólás témája: |
|
|
Bárki is leadta már a szakmai gyakorlatot igazoló lapot? Ez megint egy kicsit nevetséges, hogy kapunk egy ilyen hírt, hogy aki nem adta le eddig, az azonnal tegye meg. Én eddig nem is tudtam róla, hogy ennek van/volt határideje, az szzsz doksiban például egy szót sem írnak határidőről.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005 Dec. 06 Kedd 13:56 Hozzászólás témája: |
|
|
mozsar.livia@hok.bmf.hu
Nála érdeklődjetek, a hírt emiatt írtam ki idézőjelekkel, és aláírással... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bodzsarb
|
Elküldve: 2005 Dec. 07 Szerda 14:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Ez megint csak nonszensz, most dec. 7.-án igazoltassam le dec 23.-ig? Tudom, hogy a cég szempontjából nincs semmi jelentősége, de ilyet nem szoktak aláírni.
Szerintem az lenne a legegyszerűbb ha az igazoló lapot úgy módosítanánk, hogy
Vállalatunknál (intézetünkben) .2005..év..9.hó...1..nap-tól .2005.év..12..hó..23...nap-ig
szakmai gyakorlaton VETT részt.
helyett
Vállalatunknál (intézetünkben) .2005..év..9.hó...1..nap-tól .2005.év..12..hó..23...nap-ig
szakmai gyakorlaton VESZ részt.
és akkor mehetne mai dátummal
csak kérdés, hogy elfogadják e a suliban. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
cattish A terapeuta

|
Elküldve: 2005 Dec. 07 Szerda 16:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Azt az eljárást, hogy most kell leadni azt a pappert, nem minősítem.
A kitöltésnél viszont adódnak gondok:
Van egy olyan sor, hogy "Az együttműködési megállapodás kelte és száma: ......"
Hát kelte van, de a számát, szakadjak meg, nem találom.
Ti hogy vagytok ezzel? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gazdinf

Csatlakozott: 2004.12.15. Szerda 9:10 Hozzászólások: 175 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005 Dec. 07 Szerda 22:49 Hozzászólás témája: |
|
|
nekem már elég sok ilyen hiányzó rublika volt idáig is.
igazolást meg tuti nem kapok előre |
|
Vissza az elejére |
|
 |
merkur
|
Elküldve: 2005 Dec. 08 Csütörtök 10:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Láttátok a komplex gazdasági kérdéssort???
Elég komplex, hogy finoman szóljak!
Nagyon örülök, hogy pont idén találták ki ezt a változtatást.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Slam

Csatlakozott: 2004.10.18. Hétfő 23:49 Hozzászólások: 179 Tartózkodási hely: Százhalombatta
|
Elküldve: 2005 Dec. 08 Csütörtök 10:13 Hozzászólás témája: |
|
|
merkur írta: |
Láttátok a komplex gazdasági kérdéssort???  |
hát ja. eddig azt hittem, csak vmi fogalmazási hiba. de tegnap este megnéztem. azt hittem, megúszom "csak" marketinggel. de nem. olyan kérdések vannak benne, amiről azt se tudom, milyen tárgyból volt.
annyira jóóóóóóóó nekünk!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
cattish A terapeuta

|
Elküldve: 2005 Dec. 08 Csütörtök 10:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Mi az a termékszortiment?
Ja, és nem szeretném "Az európai monetáris integráció"-t sem húzni...
És az infos tételek szinte tökugyanazok, mint a tavalyi szigorlaton  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005 Dec. 08 Csütörtök 10:26 Hozzászólás témája: |
|
|
cattish írta: |
Mi az a termékszortiment?
Ja, és nem szeretném "Az európai monetáris integráció"-t sem húzni...
És az infos tételek szinte tökugyanazok, mint a tavalyi szigorlaton  |
termékválaszték...hűű lehet udén mégsem bukok meg marketingből?
Az EU meg csak mese habbal, persze könnyű úgy mondani, hogy nem nekem kell leírni
http://gazdinfo.hu/1/vilgazd_2003_jegyzet_eu_rovid.zip |
|
Vissza az elejére |
|
 |
cattish A terapeuta

|
Elküldve: 2005 Dec. 08 Csütörtök 11:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Katica
Csatlakozott: 2005.09.28. Szerda 10:44 Hozzászólások: 52 Tartózkodási hely: hol itt, hol ott
|
Elküldve: 2005 Dec. 08 Csütörtök 11:38 Hozzászólás témája: |
|
|
Jó ez a tételsor ...
És Farkas tanár úr féle info tételsor nem is lesz? Vagy még várják a beérkezését - ahogy írták a kari honlapon?
Kérdés: akkor ki(k) fog(nak) a gazdasági részből államvizsgáztatni? Mind a 4 tárgy tanára? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bodzsarb
|
Elküldve: 2005 Dec. 09 Péntek 08:14 Hozzászólás témája: |
|
|
19. Vezetői rendszerszemlélet. A vállalat, mint gazdasági rendszer. A rendszer és környezetének kapcsolata. Vállalkozási alapismeretek, fogalmak A vállalkozások tevékenységi blokkjai. A vállalkozások választható formái. Üzleti terv. Vállalatalapítás. A vállalkozás folyamata.
20. A szervezés fogalma, szükségszerűsége, menete. Szervezési ismeretek tagozódása. Vállalkozások szervezése. Szellemi alkotótechnikák Döntési folyamat és elemei.
22. A menedzsment és szakterületi eljárásai. Menedzsment iskolák. A menedzsment feladatai. Értékteremtő tevékenységek menedzsmentje.
23. A stratégiai menedzsment. A stratégia szintjei. Stratégiai célok A stratégiai tervezés menete. A stratégiai elemzés módszerei. A marketing menedzsment. Marketing alapfogalmak és kapcsolatok.
25. Az innováció és menedzselése. Új termék kifejlesztésének tevékenységsora és gazdasági jellemzői. Az újdonságok védelme.
26. Az emberi erőforrás menedzselése. A munkaerő-gazdálkodás fő tevékenységei. Érdek egyeztetés. A szervezeti kultúra menedzsmentje.
27. A termelésmenedzsment. Piac és piaci viszonyok. A termelés tervezése, szervezése. A termelési terv összeállítása. A vállalkozások fejlesztése. A változások menedzselése.
28. Az anyaggazdálkodás. Logisztika, logisztikai rendszerek. Az anyaggazdálkodás feladatai. Készletszintek meghatározása. Minőségmenedzsment. Minőségdíjak célja. Minőségellenőrzési módszerek. Minőség és megbízhatóság. A teljes körű minőségirányítás fogalma.(TQM)
29. Környezeti gazdálkodás fejlődése. Az EU fontosabb környezetjogi alapelvei. Környezettudatos vállalati menedzsment műszaki; gazdasági; jogi feladatai.
30. Vezetési stílusok, motiváció elmélet. Menedzseri készségek, képességek, szerepek és követelmények. |
És ezek hova tartoznak? Lehotai vállgazd könyvben vannak ilyenek? Nem ismerem... Malévosnál voltam.... Vezetés szervezés is? Meg kerlog? Meg körny gazd? meg humán? v. mi a fax? Meg főként van e hozzá anyagunk a gazdinfon? mik ezek? help! Lassan csak összeszedjük. El kéne kezdeni összerakni egy csomagot közös erővel. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|