Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Végzős feladatok stb. / SZAKMAI GYAKORLAT 2008
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 34, 35, 36  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Aslan

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 03 Szombat 12:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:
???
HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 01 Csütörtök 19:26 Hozzászólás témája:
Hy Aslan.

Hogy értetted, amit írtál? Te a Pappné által kiadott dokumentum szerint mire következtettél?
Mert én semmire a saját koncepción kívül, ami gyakorlatilag mindent lefed.

Jah bocs én csak a formai követelményekre gondoltam. Meg, hogy tartalimag összevüggő logikus legyen vagy valami ilyesmi. Egyébként sztem is minden belefért de azt se felejtsük el, hogy majd mindent meg lehet közelíteni gazdasági szempontból és Pappnénak az teccene gondolom.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
vera

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 06 Kedd 00:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Két leadási határidő érdekelne:
- az Igazoló lap a szakmai gyakorlat teljesítéséről
- a kooperes papírok.

Illetve érdekelne még, hogy előfordulhat-e, hogy a suli nem egyezik bele a kooperbe, mert a cég csak a 150.000Ft-ot akarja kifizetni, a többit meg velem akarja rendezni?

Előre is köszönöm:
Vera
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Briga

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 06 Kedd 13:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:
"IV. évesek figyelem!!!!
Aki nem adta le eddig a szakmai gyakorlat igazoló lapját, az sürgősen tegye meg, adja le Pappné Nagy Valéria Tanárnőnek!!!!

Köszönöm,
Lívia"

Most akkor meddig kell leadni??
Mert elvileg dec 23-ig tart a szorgalmi időszak.. nem?
És előre igazolja a cég hogy mi ott leszünk???

Nem értem mért lett ez ilyen sürgős!!!!!!!!!
Zoller

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 06 Kedd 13:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bárki is leadta már a szakmai gyakorlatot igazoló lapot? Ez megint egy kicsit nevetséges, hogy kapunk egy ilyen hírt, hogy aki nem adta le eddig, az azonnal tegye meg. Én eddig nem is tudtam róla, hogy ennek van/volt határideje, az szzsz doksiban például egy szót sem írnak határidőről. Evil or Very Mad
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 06 Kedd 13:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

mozsar.livia@hok.bmf.hu

Nála érdeklődjetek, a hírt emiatt írtam ki idézőjelekkel, és aláírással...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
bodzsarb

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 07 Szerda 14:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez megint csak nonszensz, most dec. 7.-án igazoltassam le dec 23.-ig? Tudom, hogy a cég szempontjából nincs semmi jelentősége, de ilyet nem szoktak aláírni.

Szerintem az lenne a legegyszerűbb ha az igazoló lapot úgy módosítanánk, hogy

Vállalatunknál (intézetünkben) .2005..év..9.hó...1..nap-tól .2005.év..12..hó..23...nap-ig
szakmai gyakorlaton VETT részt.

helyett

Vállalatunknál (intézetünkben) .2005..év..9.hó...1..nap-tól .2005.év..12..hó..23...nap-ig
szakmai gyakorlaton VESZ részt.

és akkor mehetne mai dátummal

csak kérdés, hogy elfogadják e a suliban.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
cattish
A terapeuta

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 07 Szerda 16:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azt az eljárást, hogy most kell leadni azt a pappert, nem minősítem.
A kitöltésnél viszont adódnak gondok:
Van egy olyan sor, hogy "Az együttműködési megállapodás kelte és száma: ......"
Hát kelte van, de a számát, szakadjak meg, nem találom.
Ti hogy vagytok ezzel?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
gazdinf

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 07 Szerda 22:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nekem már elég sok ilyen hiányzó rublika volt idáig is.
igazolást meg tuti nem kapok előre
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
merkur

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 08 Csütörtök 10:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Láttátok a komplex gazdasági kérdéssort??? Shocked

Elég komplex, hogy finoman szóljak!
Nagyon örülök, hogy pont idén találták ki ezt a változtatást.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Slam

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 08 Csütörtök 10:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

merkur írta:
Láttátok a komplex gazdasági kérdéssort??? Shocked

hát ja. eddig azt hittem, csak vmi fogalmazási hiba. Smile de tegnap este megnéztem. azt hittem, megúszom "csak" marketinggel. de nem. olyan kérdések vannak benne, amiről azt se tudom, milyen tárgyból volt. Smile

annyira jóóóóóóóó nekünk!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
cattish
A terapeuta

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 08 Csütörtök 10:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mi az a termékszortiment?
Ja, és nem szeretném "Az európai monetáris integráció"-t sem húzni...
És az infos tételek szinte tökugyanazok, mint a tavalyi szigorlaton Twisted Evil
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 08 Csütörtök 10:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

cattish írta:
Mi az a termékszortiment?
Ja, és nem szeretném "Az európai monetáris integráció"-t sem húzni...
És az infos tételek szinte tökugyanazok, mint a tavalyi szigorlaton Twisted Evil

termékválaszték...hűű lehet udén mégsem bukok meg marketingből? Razz

Az EU meg csak mese habbal, persze könnyű úgy mondani, hogy nem nekem kell leírni Razz
http://gazdinfo.hu/1/vilgazd_2003_jegyzet_eu_rovid.zip
Vissza az elejére
cattish
A terapeuta

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 08 Csütörtök 11:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi!
Vissza az elejére
Katica

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 08 Csütörtök 11:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jó ez a tételsor ... Evil or Very Mad
És Farkas tanár úr féle info tételsor nem is lesz? Vagy még várják a beérkezését - ahogy írták a kari honlapon?

Kérdés: akkor ki(k) fog(nak) a gazdasági részből államvizsgáztatni? Mind a 4 tárgy tanára?
Vissza az elejére
bodzsarb

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 09 Péntek 08:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:
19. Vezetői rendszerszemlélet. A vállalat, mint gazdasági rendszer. A rendszer és környezetének kapcsolata. Vállalkozási alapismeretek, fogalmak A vállalkozások tevékenységi blokkjai. A vállalkozások választható formái. Üzleti terv. Vállalatalapítás. A vállalkozás folyamata.
20. A szervezés fogalma, szükségszerűsége, menete. Szervezési ismeretek tagozódása. Vállalkozások szervezése. Szellemi alkotótechnikák Döntési folyamat és elemei.
22. A menedzsment és szakterületi eljárásai. Menedzsment iskolák. A menedzsment feladatai. Értékteremtő tevékenységek menedzsmentje.
23. A stratégiai menedzsment. A stratégia szintjei. Stratégiai célok A stratégiai tervezés menete. A stratégiai elemzés módszerei. A marketing menedzsment. Marketing alapfogalmak és kapcsolatok.
25. Az innováció és menedzselése. Új termék kifejlesztésének tevékenységsora és gazdasági jellemzői. Az újdonságok védelme.
26. Az emberi erőforrás menedzselése. A munkaerő-gazdálkodás fő tevékenységei. Érdek egyeztetés. A szervezeti kultúra menedzsmentje.
27. A termelésmenedzsment. Piac és piaci viszonyok. A termelés tervezése, szervezése. A termelési terv összeállítása. A vállalkozások fejlesztése. A változások menedzselése.
28. Az anyaggazdálkodás. Logisztika, logisztikai rendszerek. Az anyaggazdálkodás feladatai. Készletszintek meghatározása. Minőségmenedzsment. Minőségdíjak célja. Minőségellenőrzési módszerek. Minőség és megbízhatóság. A teljes körű minőségirányítás fogalma.(TQM)
29. Környezeti gazdálkodás fejlődése. Az EU fontosabb környezetjogi alapelvei. Környezettudatos vállalati menedzsment műszaki; gazdasági; jogi feladatai.
30. Vezetési stílusok, motiváció elmélet. Menedzseri készségek, képességek, szerepek és követelmények.

És ezek hova tartoznak? Lehotai vállgazd könyvben vannak ilyenek? Nem ismerem... Malévosnál voltam.... Vezetés szervezés is? Meg kerlog? Meg körny gazd? meg humán? v. mi a fax? Meg főként van e hozzá anyagunk a gazdinfon? mik ezek? help! Lassan csak összeszedjük. El kéne kezdeni összerakni egy csomagot közös erővel.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
10 / 36 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 34, 35, 36  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.