Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
blaleee
|
Elküldve: 2008 Jún. 03 Kedd 10:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Másnál sem jelenik meg az oszi félévre a számvitel szigorlat. Gondoltam ma megelolegzem magamnak az oszi tárgyfelvételt látván milyen esélyekkel mehet át itt az ember. DE NINCS MIT FELVENNI! MOST AKKOR EZ AZ UTOLSÓ TÁNC HK-VAL HA SIKERÜL HA NEM? IMÁDOK IDE JÁRNI  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008 Jún. 03 Kedd 10:24 Hozzászólás témája: |
|
|
blaleee írta: |
Másnál sem jelenik meg az oszi félévre a számvitel szigorlat. Gondoltam ma megelolegzem magamnak az oszi tárgyfelvételt látván milyen esélyekkel mehet át itt az ember. DE NINCS MIT FELVENNI! MOST AKKOR EZ AZ UTOLSÓ TÁNC HK-VAL HA SIKERÜL HA NEM? IMÁDOK IDE JÁRNI  |
Nemsokára felkerül, most beszéltem róla a sulival...azt ígérték nemsokára felkerül.... Mintatanterv szerint oszi tárgy, szóval ki kell írniuk, => ne parázz  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gyfe
|
Elküldve: 2008 Jún. 03 Kedd 13:22 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem tudja valaki, hogy lehetne felvenni a Controllingot és a VIR-t szigorlat nélül? Mert ahogy elnézem ebben a félévben nem lesz meg a szigorlatom számvitelbol, de azért haladnék a többivel.
De azért csütörtökön teszek még egy próbát ismét hátha egyszer az én papírom marad az asztalon... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

Csatlakozott: 2005.01.21. Péntek 1:59 Hozzászólások: 675 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008 Jún. 03 Kedd 13:53 Hozzászólás témája: |
|
|
gyfe írta: |
Nem tudja valaki, hogy lehetne felvenni a Controllingot és a VIR-t szigorlat nélül? Mert ahogy elnézem ebben a félévben nem lesz meg a szigorlatom számvitelbol, de azért haladnék a többivel.
De azért csütörtökön teszek még egy próbát ismét hátha egyszer az én papírom marad az asztalon... |
Egyéni kérvény Francsovicsnak  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
A/B

|
Elküldve: 2008 Jún. 03 Kedd 15:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Lajos te mindent tulparazol! flottul mukodik a kaosz elmelet En meg nemtudok kerlogot felvenni mert nincs kiirva csak vizsgakurzus? Nahh ez paras Mehetek en is intezkedni...van ra osszesen 1 hetem  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
blaleee
|
Elküldve: 2008 Jún. 03 Kedd 17:41 Hozzászólás témája: |
|
|
De akkor azt is tudod, hogy mindig igazam lesz:D nem ok nélkül parázom! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gyfe
|
Elküldve: 2008 Jún. 04 Szerda 14:19 Hozzászólás témája: |
|
|
wlaszi írta: |
blaleee írta: |
Nemsokára felkerül, most beszéltem róla a sulival...azt ígérték nemsokára felkerül.... Mintatanterv szerint oszi tárgy, szóval ki kell írniuk, => ne parázz  |
Fel lehet venni a számvitel szigorlatot a következo félévre a neptunban. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
pabber
Csatlakozott: 2008.01.15. Kedd 12:10 Hozzászólások: 79 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008 Jún. 04 Szerda 16:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Jahhh fel lehet venni...KEMÉNY 30 FO tudja felvenni...ebbol 6hely máris foglalt...
Ez 2 dolgot jelenthet:
1.: 30 - akik eloször veszik fel (14en vagyunk asszem) kb.15 ember fog most bukni szigorlaton a hatvan valahánybol...ami tökjó HK-hoz képest (ha te nem vagy köztük)
2.: megint mehet majd a kérvényezés a jövohéten azoknak, akik nem férnek be a maradék huszonpár helyre...
Remélem inkább az elso lesz...és hogy nem lesz tele az a 30 fos kurzus...:S |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

Csatlakozott: 2005.01.21. Péntek 1:59 Hozzászólások: 675 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008 Jún. 05 Csütörtök 18:18 Hozzászólás témája: |
|
|
második szigo:
Rózsaszín lap
Elmélet:
egyéb bevétel, ellentétes kétszámlasoros, összes felmerült ktg és eredményt terhelo ktg közti összefüggés, elsodleges ktgnem másodlagos ktghely-viselo, utsóra nem emléxem (ha valaki tudja írja be plz.)
gyak:
beruházás, mérleg, aktív/passzívos példa, és az egyik összefoglaló (2.) a könyvbol. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

|
Elküldve: 2008 Jún. 05 Csütörtök 19:09 Hozzászólás témája: |
|
|
terven felüli Écs volt még elméletnél. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
dolphin
|
Elküldve: 2008 Jún. 05 Csütörtök 20:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintetek a lapok direkt voltak fordítva összerakva?
Engem nagggyon zavart, pláne mérlegnél, hogy fordítgatni kellett:(
Vagy csak nálam volt ilyen?(rózsaszín csoport voltam) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Tim
Csatlakozott: 2008.01.09. Szerda 10:17 Hozzászólások: 179 Tartózkodási hely: Bp.
|
Elküldve: 2008 Jún. 05 Csütörtök 21:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Fehér lap:
feladatok - beruházás, hátsó TKes összefoglaló példák egyvelege 16 lépéses könyveléssel, mérleg összeállítás, plusz egy 3 alfeladatos példa, ebben volt elhatárolások meghatározása h melyik miféle és mennyi értékben, SEEAÉ kiszámítás, MSZE számítás
elmélet: detto ua. mint a rózsaszínnél
10 db I-H |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

|
Elküldve: 2008 Jún. 05 Csütörtök 21:23 Hozzászólás témája: |
|
|
dolphin írta: |
Szerintetek a lapok direkt voltak fordítva összerakva?
Engem nagggyon zavart, pláne mérlegnél, hogy fordítgatni kellett:(
Vagy csak nálam volt ilyen?(rózsaszín csoport voltam) |
Dettó nálam is az egész úgy volt összerakva, mint amit odahánytak... hol erre forgattam, hol arra, elég idegesíto volt. Rózsaszín voltam, de sztem ua. volt a 2 csop, csak az egyikhez hozzáfüztek egy rózsaszín lapot, hogy azt higyjük más. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

|
Elküldve: 2008 Jún. 05 Csütörtök 21:24 Hozzászólás témája: |
|
|
És már megint nem volt elég ido nekem... nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egyszeruen nem tudom befejezni mindet, egy példa mindig kimarad... szerencsére csak a 6pontossal voltam most így. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Tim
Csatlakozott: 2008.01.09. Szerda 10:17 Hozzászólások: 179 Tartózkodási hely: Bp.
|
Elküldve: 2008 Jún. 05 Csütörtök 21:31 Hozzászólás témája: |
|
|
A forgatás engem is idegesített foleg a nagy példánál :S
Az ido nekem pont elég lett, de ha még kapok 10 percet talán át is tudtam volna nézni, hogy mit is írtam...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|