Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
számvitel szigorlat
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23, 24, 25  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
blaleee

HozzászólásElküldve: 2008 Jún. 03 Kedd 10:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Másnál sem jelenik meg az oszi félévre a számvitel szigorlat. Gondoltam ma megelolegzem magamnak az oszi tárgyfelvételt látván milyen esélyekkel mehet át itt az ember. DE NINCS MIT FELVENNI! MOST AKKOR EZ AZ UTOLSÓ TÁNC HK-VAL HA SIKERÜL HA NEM? Very Happy IMÁDOK IDE JÁRNI Evil or Very Mad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2008 Jún. 03 Kedd 10:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

blaleee írta:
Másnál sem jelenik meg az oszi félévre a számvitel szigorlat. Gondoltam ma megelolegzem magamnak az oszi tárgyfelvételt látván milyen esélyekkel mehet át itt az ember. DE NINCS MIT FELVENNI! MOST AKKOR EZ AZ UTOLSÓ TÁNC HK-VAL HA SIKERÜL HA NEM? Very Happy IMÁDOK IDE JÁRNI Evil or Very Mad

Nemsokára felkerül, most beszéltem róla a sulival...azt ígérték nemsokára felkerül.... Mintatanterv szerint oszi tárgy, szóval ki kell írniuk, => ne parázz Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
gyfe

HozzászólásElküldve: 2008 Jún. 03 Kedd 13:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem tudja valaki, hogy lehetne felvenni a Controllingot és a VIR-t szigorlat nélül? Mert ahogy elnézem ebben a félévben nem lesz meg a szigorlatom számvitelbol, de azért haladnék a többivel.

De azért csütörtökön teszek még egy próbát ismét hátha egyszer az én papírom marad az asztalon...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
noodleey

HozzászólásElküldve: 2008 Jún. 03 Kedd 13:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

gyfe írta:
Nem tudja valaki, hogy lehetne felvenni a Controllingot és a VIR-t szigorlat nélül? Mert ahogy elnézem ebben a félévben nem lesz meg a szigorlatom számvitelbol, de azért haladnék a többivel.

De azért csütörtökön teszek még egy próbát ismét hátha egyszer az én papírom marad az asztalon...

Egyéni kérvény Francsovicsnak Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
A/B

HozzászólásElküldve: 2008 Jún. 03 Kedd 15:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lajos te mindent tulparazol! Very Happy flottul mukodik a kaosz elmelet Cool En meg nemtudok kerlogot felvenni mert nincs kiirva csak vizsgakurzus? Nahh ez paras Mehetek en is intezkedni...van ra osszesen 1 hetem Confused
Vissza az elejére
blaleee

HozzászólásElküldve: 2008 Jún. 03 Kedd 17:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

De akkor azt is tudod, hogy mindig igazam lesz:D nem ok nélkül parázom!Razz
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
gyfe

HozzászólásElküldve: 2008 Jún. 04 Szerda 14:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
blaleee írta:

Nemsokára felkerül, most beszéltem róla a sulival...azt ígérték nemsokára felkerül.... Mintatanterv szerint oszi tárgy, szóval ki kell írniuk, => ne parázz Smile

Fel lehet venni a számvitel szigorlatot a következo félévre a neptunban.
Vissza az elejére
pabber

HozzászólásElküldve: 2008 Jún. 04 Szerda 16:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jahhh fel lehet venni...KEMÉNY 30 FO tudja felvenni...ebbol 6hely máris foglalt...

Ez 2 dolgot jelenthet:

1.: 30 - akik eloször veszik fel (14en vagyunk asszem) kb.15 ember fog most bukni szigorlaton a hatvan valahánybol...ami tökjó HK-hoz képest (ha te nem vagy köztük)

2.: megint mehet majd a kérvényezés a jövohéten azoknak, akik nem férnek be a maradék huszonpár helyre...

Remélem inkább az elso lesz...és hogy nem lesz tele az a 30 fos kurzus...:S
Vissza az elejére
noodleey

HozzászólásElküldve: 2008 Jún. 05 Csütörtök 18:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

második szigo:

Rózsaszín lap

Elmélet:
egyéb bevétel, ellentétes kétszámlasoros, összes felmerült ktg és eredményt terhelo ktg közti összefüggés, elsodleges ktgnem másodlagos ktghely-viselo, utsóra nem emléxem (ha valaki tudja írja be plz.)

gyak:
beruházás, mérleg, aktív/passzívos példa, és az egyik összefoglaló (2.) a könyvbol.
Vissza az elejére
noodleey

HozzászólásElküldve: 2008 Jún. 05 Csütörtök 19:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

terven felüli Écs volt még elméletnél.
Vissza az elejére
dolphin

HozzászólásElküldve: 2008 Jún. 05 Csütörtök 20:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintetek a lapok direkt voltak fordítva összerakva?
Engem nagggyon zavart, pláne mérlegnél, hogy fordítgatni kellett:(
Vagy csak nálam volt ilyen?(rózsaszín csoport voltam)
Vissza az elejére
Tim

HozzászólásElküldve: 2008 Jún. 05 Csütörtök 21:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fehér lap:
feladatok - beruházás, hátsó TKes összefoglaló példák egyvelege 16 lépéses könyveléssel, mérleg összeállítás, plusz egy 3 alfeladatos példa, ebben volt elhatárolások meghatározása h melyik miféle és mennyi értékben, SEEAÉ kiszámítás, MSZE számítás
elmélet: detto ua. mint a rózsaszínnél
10 db I-H
Vissza az elejére
noodleey

HozzászólásElküldve: 2008 Jún. 05 Csütörtök 21:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

dolphin írta:
Szerintetek a lapok direkt voltak fordítva összerakva?
Engem nagggyon zavart, pláne mérlegnél, hogy fordítgatni kellett:(
Vagy csak nálam volt ilyen?(rózsaszín csoport voltam)

Dettó nálam is az egész úgy volt összerakva, mint amit odahánytak... hol erre forgattam, hol arra, elég idegesíto volt. Rózsaszín voltam, de sztem ua. volt a 2 csop, csak az egyikhez hozzáfüztek egy rózsaszín lapot, hogy azt higyjük más.
Vissza az elejére
noodleey

HozzászólásElküldve: 2008 Jún. 05 Csütörtök 21:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

És már megint nem volt elég ido nekem... nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egyszeruen nem tudom befejezni mindet, egy példa mindig kimarad... szerencsére csak a 6pontossal voltam most így.
Vissza az elejére
Tim

HozzászólásElküldve: 2008 Jún. 05 Csütörtök 21:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A forgatás engem is idegesített foleg a nagy példánál :S
Az ido nekem pont elég lett, de ha még kapok 10 percet talán át is tudtam volna nézni, hogy mit is írtam... Rolling Eyes
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
5 / 25 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23, 24, 25  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.