Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
vizsgaidőpontok és indexbeírások 2007/2008/02
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 18, 19, 20  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 07 Csütörtök 21:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Paleee írta:
Sziasztok!

HK-nak esetleg jegybeírtaást vagy fogadóórát (szintén jegybeiratásra) tud vki mondani?

Köszi elore is!

holnap 13-15h, meg van utána is valami, de most lusta vagyok kikeresni, a szv3 keresztfélévhez (is) beírtam...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Paleee

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 07 Csütörtök 21:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
Paleee írta:
Sziasztok!

HK-nak esetleg jegybeírtaást vagy fogadóórát (szintén jegybeiratásra) tud vki mondani?

Köszi elore is!

holnap 13-15h, meg van utána is valami, de most lusta vagyok kikeresni, a szv3 keresztfélévhez (is) beírtam...

Köszönöm! Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Nono

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 13 Szerda 16:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Index leadáshoz a kitöltendo papír honnan töltheto le?

Bocsi:
https://www.neptun.bmf.hu/system/files/fz_nyilatkozat.pdf
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Zsuzscsi

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 13 Szerda 17:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én a helyedben inkább innen tölteném le.
Vissza az elejére
Arpo

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 13 Szerda 19:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

SOS!!!!!!!Basszus most látom h a kergazdom nincs beirva! Sztetek hol lehet ezt a nocit elérni???!!!Ha vki tud vami okosat irja meg!!!
Köszi
Vissza az elejére
Nono

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 13 Szerda 19:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsuzscsi írta:
Én a helyedben inkább innen tölteném le.

Akkor már nem kell kiszámítanunk az átlagunk? Smile
Vissza az elejére
Nono

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 13 Szerda 19:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Arpo írta:
SOS!!!!!!!Basszus most látom h a kergazdom nincs beirva! Sztetek hol lehet ezt a nocit elérni???!!!Ha vki tud vami okosat irja meg!!!
Köszi

BGF. Van mobilja, de nem tuzném ki ide...email-címed?
Vissza az elejére
Arpo

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 13 Szerda 19:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

arpo@citromail.hu
Vissza az elejére
Zsuzscsi

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 13 Szerda 20:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én úgy emlékszem, télen is már valami ilyesmi papír adtunk le. Bár én azt vittem el, ami itt volt kint a gazdinfon és tépte a haját, hogy miért ilyet adok le... majd mellékesen hozzátette, hogy ez nem nekem szólt most.
Ami a TO oldalán van, az a "tuti", ha nem jó nekik, kenjék a hajukra, te onnan töltötted le...
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 13 Szerda 23:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nono: az új neptunnal végre eljutottunk oda, hogy egy elektronikus rendszer képes átlagot számolni. Hosszú keserves fejlesztések árán mára már nem kell a diáknal kézzel összeszámolni semmit, lehet örülni Smile

Zsuzscsi: jogos, de a fene nézi állandóan, hogy egy egyszeru papírt félévente változtanak-e (korábban sok évig csak a félévet kellett átírni rajta, persze sokakanak sikerült ezt a lépést kihagyni). Amúgy most befrissítettem ismét a gazdinfósat...
Egyébiránt azért mindenki a gazdinfósat töltögette, mert nem is olyan rég a kgk szervere elég rapszódiukusan muködött, arról nem is beszélve, hogy minden félévben törölték a nyilatkozatot, és kutakodni kellett, hogy vajon most hová linkelték be? Ezért kezdtem el mirrorozni...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Zsuzscsi

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 14 Csütörtök 07:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jujj, Wlaszi, ezt én nem szemrehányásként mondtam!
Megnézve a két doksit, kb. annyi eltérés van a ketto között, hogy más a félév. Szóval fogalmam sincs, mit akarhatott a TO ezzel. De tökéletesen elfogadta a papírt, pedig engem nagyon utálnak ott bent már... Twisted Evil
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 16 Szombat 09:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagy István azt mondta, hogy le lehet adni az indexet AB jegy nélkül, o majd átjön a Joecityre és beírja a TOn mindenkinek. Állítólag le van zsírozva...
Vissza az elejére
Byus

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 16 Szombat 13:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!

Tudtok arról vmit, hogy állítólag szerdáig lehet leadni az indexeket a TO-n késedelmi díj nélkül?
Hiányzik a szv2 jegybeírásom, és tegnap azt mondták a GTI titkárságán, hogy HK csak szerdán lesz bent 11-12h között jegyet beírni és utána még le lehet adni az indexet 13h-tól.
Jó lenne, ha kapnék megerosítést, hogy mi a helyzet a dologgal kapcsolatban.

Köszi
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 16 Szombat 16:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szerdán még más volt a TO hivatalos álláspontja (hétfo), nem kizárt, hogy változtattak rajta, de én nem hinném. Ha tippelnem kellene, akkor max annyi van, hogy szerdán kezdik el kiírni a tételeket...
Vissza az elejére
Byus

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 18 Hétfő 13:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A szerdai indexleadásról:
Ma voltam bent a TO-n, és az van, hogy annak nem kell késedelmi díjat fizetnie, aki fent lesz a HK által írt listán, amelyet késobb eljutatt a TO-ra.
Ja és utsó szv jegybeírás pontos dátuma: szerda (06.20.) 11-12h között.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
14 / 20 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 18, 19, 20  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.