Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
E-kereskedelem
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Max kihasználtság Ádám

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 26 Szombat 17:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Valaki esetleg megtudná adni a pontos ITOK-os címet ahonnan le lehet tölteni e-kerbol az anyagot??

Elore is Köszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
szu986

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 26 Szombat 20:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Max kihasználtság Ádám írta:
Valaki esetleg megtudná adni a pontos ITOK-os címet ahonnan le lehet tölteni e-kerbol az anyagot??

Elore is Köszi

http://itok.bmf.hu/eker
Vissza az elejére
Max kihasználtság Ádám

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 26 Szombat 22:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm!!
Vissza az elejére
Arpo

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 29 Kedd 13:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="aramoro"][quote="wlaszi"][quote="Arpo"]szerintetek lesz öszi félév ebbol? vagy hol nézzek után
elöre is köszi[/quote]

én ilyenrol még nem hallottam még pletykaszinten sem. Sot, eleve nem is emlékszem, hogy valaha lett is volna.[/quote]

mert nem is volt - ez egy olyan szinten felesleges (és mivel rá sem épül semmi, súlytalan) tárgy, hogy még senki nem akarta keresztfélévben felvenni...[/quote]

Mumenedzsereknél van oszi félév belole......akit érint jo ha tudja...
Vissza az elejére
Nono

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 29 Kedd 19:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mikor lehet beiratni? Vizsga elott kell odamenni?
Vissza az elejére
Peterson

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 29 Kedd 23:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv!
Aki volt már ebbol vizsgázni attól kérdezném, hogy milyen jellegu volt a vizsga. tétel huzagatós? vagy simán kérdez valamit? ill mennyire kell pontosan vágni a kiadott ppt-ket? nem elég csak rizsázni? Question Smile
Elore is köszi!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
kicsi lindi

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 30 Szerda 08:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Én az elozo alkalommal voltam. 28-an voltunk, kb 6-7 megvágott. Az elején szinte mindenki az elektronikus aláírásba húzott bele, azt követte a sok jogos tételek. Szerintem a ppt-ket eléggé kell vágni. Vannak szívatós kérdései is, mint pl a dotkom, ami benne van a diákba csak grafikon formájába. szerintem jóó, ha átnézed. Burkolt kérdése volt az e- brossúra fejlodésének szakaszai(oda az e-ker szakaszait kellett elmondani), illetve a millió dolláros honlap is volt (viral marketing), sot ami konkrétan nem így volt a ppt-ben, a levelezolisták jogi szabályozása (opt in, opt out eljárás; lejelentkezés stb)
Én úgy vettem észre a rizsázást nem naon kedveli, inkább mondd el, lényegretöroen 4-5 mondatban amit tudsz. Ha látja, h tudsz vmit vagy kiküldd egy 2-sel, vagy húz egy póttétel, esetleg megkérdezi, mennyit csináltál a féléves feladatban.
Érdemes alkalomnak megfeleloen öltözni (nem kell "díszmagyarba", de a lányok legyenek csinosak, a fiúk meg vegyenek fel legalább egy inget) és nem érdemes beszólni, leállni vele vitatkozni, úgy is csak te szívod meg
Vissza az elejére
Peterson

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 30 Szerda 08:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

THX!
Akkor még van pár órám, hogy átnézzem a ppt-ket Smile
Vissza az elejére
Petya
Szponzor

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 30 Szerda 17:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem kérdez semmi olyat, ami nem hangzott el az eloadásokon. Ha a kiseloadást te adtad elo (vagy te is), akkor avval kapcsolatban nem kell semmit se elmondani. Sok tétel van, de ezek között vannak átfedések. Lehet egyébként rizsázni, de akkor 2-esnél jobbra ne számíts. A "kiöltözést" nem kell eroltetni, nem befolyásolja a jegyet.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
vip007

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 30 Szerda 23:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sztem meg érdemes eröltetni a kiöltözést, legalább egy fehér ing-sötét nadrág erejéig. Elsosorban azért, mert úgy illik, másodsorban saját tapasztalat. Engem is kizavarhatott volna karóval, mint ahogy pár emberrel megtette, de inkább beszélgetosbe átcsapott, humorosra vettük a figurát, és húzatott még egy tételt. Arrol mondtam pár dolgot, és kettes. Very Happy
Használjuk a korábban kommunikációból tanultakat, miszerint az elso benyomás fontos. Cool
Petya
Szponzor

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 31 Csütörtök 09:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Illeni illik, de a jegyet nem befolyásolja. Én jelest kaptam, persze lehet tetszett neki a teljesen hétköznapi öltözékem.
Vissza az elejére
moorm

HozzászólásElküldve: 2008 Jan. 16 Szerda 11:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mi van akkor, ha már beteltek a helyek? 48 ember jár, a többi meg le van sz*rva? Evil or Very Mad
Vissza az elejére
moorm

HozzászólásElküldve: 2008 Jan. 16 Szerda 11:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Off...
Másik topikba szántam... Embarassed
Vissza az elejére
Dyna

HozzászólásElküldve: 2008 Feb. 05 Kedd 18:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vhogy éreztem h csüt.re teszik be a gyakokat Mad
Vissza az elejére
noodleey

HozzászólásElküldve: 2008 Feb. 05 Kedd 18:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Dyna írta:
Vhogy éreztem h csüt.re teszik be a gyakokat Mad

És ezt hogy gondolja???

Volt ma eloadás? Mert hallottam, hogy a mai 8 órási gyakon a diákok ott voltak, csak a tanár nem ..
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
9 / 14 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.