Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Pénzügy 2
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 14, 15, 16  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
spydermanus

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 26 Szombat 13:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Van köztetek olyan, akinek még nem kellene IV díjat fizetnie, de mégis ott van a kiírandó tételek között? (Pénzügyek/Tétel kiírás/IV/PüII)

Tudtommal csak a 3. és az azt követo vizsgáktól kell fizetni.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Alina

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 26 Szombat 16:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Dyna írta:
Hali!

Nem tudjátok pü vizsgán volt I - H állítások a Pénzügyi Ismeretek II 2. nagy témakörébol a vállalati pénzügyekbol is? Vagy inkább csak a bankokból, államháztartásól kérdezett?

Az én csoportomnak ,ami zöldszínu volt és B szinte csak nemzetközi pénzügyek volt ,volt egy két kérdés a másik részbol is ,de nem sok.Államháztartásból 6 kérdés volt.Összesen 30 kérdés volt az én lapomon.
De volt akinek csak 20.Ott is foként nemzetközi pénzügyek.
Vissza az elejére
Dyna

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 26 Szombat 18:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi. Én fehéret írtam "E", és abban az I. fejezetbol volt 20 állítás. Szóval nem volt nehéz egyáltalán, dehát ezt is elrontottam Sad Azért örülnék ha most szerdán is ezt adná Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
blaleee

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 30 Szerda 10:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali Mindenki!

Nem tudom ki volt a mai PÜII vizsgán, de személy szerint teljesen fel vagyok háborodva! Honnan a bánatból vette ezt a tesztsort, 4 válasz lehetoséggel!Arról volt szó hogy igaz hamis lesz erre tessék!Eddig azt hittem tudom az anyagot de mostmár az esélytelenek nyugalmával megyek 3xorra vizsgázni! Evil or Very Mad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
noodleey

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 30 Szerda 13:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

blaleee írta:
Hali Mindenki!

Nem tudom ki volt a mai PÜII vizsgán, de személy szerint teljesen fel vagyok háborodva! Honnan a bánatból vette ezt a tesztsort, 4 válasz lehetoséggel!Arról volt szó hogy igaz hamis lesz erre tessék!Eddig azt hittem tudom az anyagot de mostmár az esélytelenek nyugalmával megyek 3xorra vizsgázni! Evil or Very Mad

Szívás volt, ja
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 30 Szerda 17:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

blaleee írta:
Hali Mindenki!

van egy érzésem, hogy még az én idombol...úgy tunik elfogytak a könnyített I-H tesztek.
Az ABCD tesztek megtalálhatóak a Sándorné Új Éva könyvében, példatárában, akármilyében...természetesen a hivatalos megoldás nem minden esetben jó nálunk....mert létezik ugye sajtóhiba.
Egy része még itt is fent van a pü1nél asszem, csak elég gány minoségben.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
noodleey

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 30 Szerda 20:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem hiszem el, meglett pénzügyem :DDDD
Vissza az elejére
blaleee

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 30 Szerda 20:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gratula hozzá!

Áruld már el hogy hogyan készültél fel erre? A gazdinfos tesztek nagyrészt püI. Vagy csak simán könybol?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
noodleey

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 30 Szerda 21:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

blaleee írta:
Gratula hozzá!

Áruld már el hogy hogyan készültél fel erre? A gazdinfos tesztek nagyrészt püI. Vagy csak simán könybol?

Hogy oszinte legyek csak a könyvet olvasgattam , de még elovizsgára... mert most nem volt idom, csak a felére Smile És józan paraszttal próbáltam valamit összekaparni. Viszont csomó kérdés a mutatók értelmezésére volt kihegyezve, tehát az a sárga lap, amit kiosztott Pappné elso gyakon, azt én benyaltam még aláírás zh-ra , és azokból azért jó pár feladatot meg lehetett oldani .

De nem tudnám mondain, hogy ezt meg ezt tanult meg ezt nézd át, mert annyi mindenbe belekérdezhet , hogy iszonyat.

Pl. elovizsgán szinte államháztartás volt 70 % ban, most meg szerintem talán volt 2kérdés ? Smile
Vissza az elejére
Monica

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 04 Hétfő 02:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hali!Meg tudjátok mondani mit tanuljak elsosorban? most állok neki a szerdai vizsgának és a könyvet már nem tudok bevágni, szóval mit kérdez jobban, nemzetközi v. vállalati v. államháztartás? csakhogy mivel lehetne meg a kettes..
Vissza az elejére
noodleey

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 05 Kedd 13:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Monica írta:
hali!Meg tudjátok mondani mit tanuljak elsosorban? most állok neki a szerdai vizsgának és a könyvet már nem tudok bevágni, szóval mit kérdez jobban, nemzetközi v. vállalati v. államháztartás? csakhogy mivel lehetne meg a kettes..

Háát...igaz hamisban pl. több volt az államh. , viszont az utóbbi vizsgán pedig alig volt benne. Inkább a sárga lapon kiadott képletek értelmezésére ment rá, meg volt SDR-rol, IMF-rol, de igazából bármibe belekérdezhet.
Vissza az elejére
Dyna

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 06 Szerda 17:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Megbuktam pénzügy II-bol. Szerintetek lehet kérvényezni olyan kérvényt, hogy attól még a rá épülo tárgyat a pénzügy jogot fel lehessen venni? És akkor egy félévben letenni ezt a trágyat és a pénzügy II vizsgakurzust. Hisz a módszertani szigorlatra épülo tárgyakat is fel lehetett venni anélkül hogy meglett volna a szigorlat. Vagy hogy muködik ez?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 06 Szerda 17:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Dyna írta:
Sziasztok!

Megbuktam pénzügy II-bol. Szerintetek lehet kérvényezni olyan kérvényt, hogy attól még a rá épülo tárgyat a pénzügy jogot fel lehessen venni? És akkor egy félévben letenni ezt a trágyat és a pénzügy II vizsgakurzust. Hisz a módszertani szigorlatra épülo tárgyakat is fel lehetett venni anélkül hogy meglett volna a szigorlat. Vagy hogy muködik ez?

párhuzamos tárgyfelvételt akarsz magyarán. Kérvényezni mindent lehet Smile Amúgy javasolom a fooldalra kitett hír elolvasását, mert ha a többiekkel együtt adod be, akkor kevesebbet kell rohangálni + Láhm Szilvának is ez volt a kérése....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Curse

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 06 Szerda 17:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen, írj arra a címre és megpróbálod. Ha már van aláírásod, akkor sokkal nagyobb esélyed van, mint annak akinek nincs Razz. Úgyhogy próba cseresznye.
Vagy meggy Smile
Vissza az elejére
Monica

HozzászólásElküldve: 2007 Jún. 06 Szerda 19:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 4es lett a pü-m!!!!!!!!!!! Kösz Wlaszi!!!!!!!!!!!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
11 / 16 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 14, 15, 16  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.