Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
spydermanus
|
Elküldve: 2007 Máj. 26 Szombat 13:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Van köztetek olyan, akinek még nem kellene IV díjat fizetnie, de mégis ott van a kiírandó tételek között? (Pénzügyek/Tétel kiírás/IV/PüII)
Tudtommal csak a 3. és az azt követo vizsgáktól kell fizetni. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Alina
|
Elküldve: 2007 Máj. 26 Szombat 16:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Dyna írta: |
Hali!
Nem tudjátok pü vizsgán volt I - H állítások a Pénzügyi Ismeretek II 2. nagy témakörébol a vállalati pénzügyekbol is? Vagy inkább csak a bankokból, államháztartásól kérdezett? |
Az én csoportomnak ,ami zöldszínu volt és B szinte csak nemzetközi pénzügyek volt ,volt egy két kérdés a másik részbol is ,de nem sok.Államháztartásból 6 kérdés volt.Összesen 30 kérdés volt az én lapomon.
De volt akinek csak 20.Ott is foként nemzetközi pénzügyek. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Dyna
|
Elküldve: 2007 Máj. 26 Szombat 18:14 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi. Én fehéret írtam "E", és abban az I. fejezetbol volt 20 állítás. Szóval nem volt nehéz egyáltalán, dehát ezt is elrontottam Azért örülnék ha most szerdán is ezt adná  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
blaleee
|
Elküldve: 2007 Máj. 30 Szerda 10:31 Hozzászólás témája: |
|
|
Hali Mindenki!
Nem tudom ki volt a mai PÜII vizsgán, de személy szerint teljesen fel vagyok háborodva! Honnan a bánatból vette ezt a tesztsort, 4 válasz lehetoséggel!Arról volt szó hogy igaz hamis lesz erre tessék!Eddig azt hittem tudom az anyagot de mostmár az esélytelenek nyugalmával megyek 3xorra vizsgázni!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

Csatlakozott: 2005.01.21. Péntek 1:59 Hozzászólások: 675 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Máj. 30 Szerda 13:07 Hozzászólás témája: |
|
|
blaleee írta: |
Hali Mindenki!
Nem tudom ki volt a mai PÜII vizsgán, de személy szerint teljesen fel vagyok háborodva! Honnan a bánatból vette ezt a tesztsort, 4 válasz lehetoséggel!Arról volt szó hogy igaz hamis lesz erre tessék!Eddig azt hittem tudom az anyagot de mostmár az esélytelenek nyugalmával megyek 3xorra vizsgázni!  |
Szívás volt, ja  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Máj. 30 Szerda 17:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Hali Mindenki!
van egy érzésem, hogy még az én idombol...úgy tunik elfogytak a könnyített I-H tesztek.
Az ABCD tesztek megtalálhatóak a Sándorné Új Éva könyvében, példatárában, akármilyében...természetesen a hivatalos megoldás nem minden esetben jó nálunk....mert létezik ugye sajtóhiba.
Egy része még itt is fent van a pü1nél asszem, csak elég gány minoségben. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

Csatlakozott: 2005.01.21. Péntek 1:59 Hozzászólások: 675 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Máj. 30 Szerda 20:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem hiszem el, meglett pénzügyem :DDDD  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
blaleee
|
Elküldve: 2007 Máj. 30 Szerda 20:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Gratula hozzá!
Áruld már el hogy hogyan készültél fel erre? A gazdinfos tesztek nagyrészt püI. Vagy csak simán könybol? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

|
Elküldve: 2007 Máj. 30 Szerda 21:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Gratula hozzá!
Áruld már el hogy hogyan készültél fel erre? A gazdinfos tesztek nagyrészt püI. Vagy csak simán könybol? |
Hogy oszinte legyek csak a könyvet olvasgattam , de még elovizsgára... mert most nem volt idom, csak a felére És józan paraszttal próbáltam valamit összekaparni. Viszont csomó kérdés a mutatók értelmezésére volt kihegyezve, tehát az a sárga lap, amit kiosztott Pappné elso gyakon, azt én benyaltam még aláírás zh-ra , és azokból azért jó pár feladatot meg lehetett oldani .
De nem tudnám mondain, hogy ezt meg ezt tanult meg ezt nézd át, mert annyi mindenbe belekérdezhet , hogy iszonyat.
Pl. elovizsgán szinte államháztartás volt 70 % ban, most meg szerintem talán volt 2kérdés ?  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Monica
|
Elküldve: 2007 Jún. 04 Hétfő 02:04 Hozzászólás témája: |
|
|
hali!Meg tudjátok mondani mit tanuljak elsosorban? most állok neki a szerdai vizsgának és a könyvet már nem tudok bevágni, szóval mit kérdez jobban, nemzetközi v. vállalati v. államháztartás? csakhogy mivel lehetne meg a kettes.. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

|
Elküldve: 2007 Jún. 05 Kedd 13:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Monica írta: |
hali!Meg tudjátok mondani mit tanuljak elsosorban? most állok neki a szerdai vizsgának és a könyvet már nem tudok bevágni, szóval mit kérdez jobban, nemzetközi v. vállalati v. államháztartás? csakhogy mivel lehetne meg a kettes.. |
Háát...igaz hamisban pl. több volt az államh. , viszont az utóbbi vizsgán pedig alig volt benne. Inkább a sárga lapon kiadott képletek értelmezésére ment rá, meg volt SDR-rol, IMF-rol, de igazából bármibe belekérdezhet. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Dyna
|
Elküldve: 2007 Jún. 06 Szerda 17:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Megbuktam pénzügy II-bol. Szerintetek lehet kérvényezni olyan kérvényt, hogy attól még a rá épülo tárgyat a pénzügy jogot fel lehessen venni? És akkor egy félévben letenni ezt a trágyat és a pénzügy II vizsgakurzust. Hisz a módszertani szigorlatra épülo tárgyakat is fel lehetett venni anélkül hogy meglett volna a szigorlat. Vagy hogy muködik ez? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007 Jún. 06 Szerda 17:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Dyna írta: |
Sziasztok!
Megbuktam pénzügy II-bol. Szerintetek lehet kérvényezni olyan kérvényt, hogy attól még a rá épülo tárgyat a pénzügy jogot fel lehessen venni? És akkor egy félévben letenni ezt a trágyat és a pénzügy II vizsgakurzust. Hisz a módszertani szigorlatra épülo tárgyakat is fel lehetett venni anélkül hogy meglett volna a szigorlat. Vagy hogy muködik ez? |
párhuzamos tárgyfelvételt akarsz magyarán. Kérvényezni mindent lehet Amúgy javasolom a fooldalra kitett hír elolvasását, mert ha a többiekkel együtt adod be, akkor kevesebbet kell rohangálni + Láhm Szilvának is ez volt a kérése.... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Curse
|
Elküldve: 2007 Jún. 06 Szerda 17:45 Hozzászólás témája: |
|
|
Igen, írj arra a címre és megpróbálod. Ha már van aláírásod, akkor sokkal nagyobb esélyed van, mint annak akinek nincs . Úgyhogy próba cseresznye.
Vagy meggy  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Monica
|
Elküldve: 2007 Jún. 06 Szerda 19:12 Hozzászólás témája: |
|
|
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 4es lett a pü-m!!!!!!!!!!! Kösz Wlaszi!!!!!!!!!!! |
|