Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Pénzügy 2
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 14, 15, 16  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Zsuzscsi

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 21 Hétfő 18:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én nem tudom, hogy van, mert nem én vagyok a TO, ugyebár. (Akkor mindig morcos lennék Smile )
Viszont egy csoporttárs a mostani, tavaszi félévben kérvényezte a gyak félévet, a vállalati esettanulmánnyal és a menedzsment tréninggel, és engedélyezte neki a TO. A szakdolgozat írásától még messze áll, mert egyéb más tárgyak miatt csúszni fog egy évet.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
baffia
Szponzor

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 21 Hétfő 18:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja. Hát lehet, hogy azóta változott a helyzet, de az is lehet, hogy a kollégának megvolt így is a 168 kredit.
(Ha fogadni kéne, akkor inkább ez utóbbira tennék nagyobb összeget...) Twisted Evil
Zsuzscsi

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 21 Hétfő 18:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kérlekszépen 131 kreditpontja volt az elozo félév végére.
Vissza az elejére
baffia
Szponzor

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 21 Hétfő 18:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ügyes...
Twisted Evil
noodleey

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 21 Hétfő 19:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezt átírtam Smile

A hozzászólás legutóbb noodleey által 2007 Máj. 21 Hétfő 19:59-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Zsuzscsi

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 21 Hétfő 19:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gratu, de ez nem az a topic. Twisted Evil
Vissza az elejére
noodleey

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 21 Hétfő 19:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsuzscsi írta:
Gratu, de ez nem az a topic. Twisted Evil

Ja már észrevettem Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Nono

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 23 Szerda 11:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lesz keresztfélév.
Vissza az elejére
Csabeeka

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 23 Szerda 12:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

baffia írta:
Zsuzscsi írta:
noodleey írta:
Sokaknak az a gáz, hogy ez a 4 kredit kellene hogy meglegyen a 168 kredit, amivel mehetnek gyakfélévre... nem tudom, nálad is ez a helyzet?

Ez megoldható egy kérvénnyel a TO-nak címezve.

Na, ennek azért még járjatok utána, mert osszel még ezt írta a listára Norbi, amikor a 168 kredit nélküli gyakfélév megkezdésrol diskuráltunk:

gorb írta:
Ez azt jelenti, hogy aki nem éri el a 168 kreditet, az nem mehet gyakorlatra ebben a félévben (ezt a TVSz mondja ki), és nem veheti fel a Menedzsment tréninget (ezt a mintatanterv mondja ki) [ugyanaz mint fent, csak fordított irányból].

A TO most már külön ellenorzo lapon vizsgálja a mintatantervi (itt a hangsúly!) 168 kredit meglétét a gyak. félév folyamán (nem az elején, mert az államvizsgához ellenorzünk alapvetoen). Nem kívánom senkinek azt (és nem szeretném magamnak sem), hogy a félév közben derüljön ki, hogy nem volt jogosult a szakmai gyakorlat megkezdésére. Számíthat rá, hogy O lesz a precedens. Precedens esetleg arra, hogy rosszhiszemu (jogi blabla) volt.
Értsd: ha valakinek több mint 15 kredit hiányzik még a Menedzsment tréning ( 8 )- Vállalati esettanulmány (4)- Szakdolgozat (15) hármas nélkül, az rosszhiszemuen jár el, ha a gyakorlatot elkezdi. Ez a gyakorlati szerzodés felbontásával, illetve a jogosulatlan tárgyak törlésével járhat.

Lehet, hogy azóta változott a TVSZ, de ha nem, akkor 168 kredit nélkül nem fogsz gyakfélévet végezni!
(Kérvénnyel sem!)
Exclamation

166 kredittel nem mehettem gyakfélévre ja és a to-n dolgozom...
Vissza az elejére
Viqci

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 23 Szerda 21:50    Hozzászólás témája: PÜ2 elmélet Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy hol találhatnék gyakorló anyagot a pü2 elmélethez. Olyan Igaz-Hamis-os feladatot keresnék. Elore is köszönöm a segítséget!

További sok sikert a vizsgázóknak!
Vissza az elejére
csingi

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 24 Csütörtök 10:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én is csatlakozni szeretnék az elottem szólóhoz. Ha megvan valakinek a tesztsor nem tudná valahova feltölteni???! please!!!!
VAgy nem tudtok segíteni, hogy honnan lehetne megszerezni???
Vissza az elejére
Arpo

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 24 Csütörtök 15:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Aki azt mondta lesz kersztfélév honnan tud infot?
Vissza az elejére
Curse

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 24 Csütörtök 16:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igaz nem én mondtam korábban, hogy lesz kereszt, de:

- Pappné mondta nekem (is) az irodájában (tehát nem csúszik le senki emiatt BA-s képzésre)

- Neptunban a köv félévi tárgyfelvételnél már ki van írva PÜ II elm-gyak-lab, valamint a vizsgakurzus is.
Vissza az elejére
Alina

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 24 Csütörtök 18:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fönn vannaka tegnapi vizsgaeredmények! Very Happy
Vissza az elejére
Dyna

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 26 Szombat 07:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!

Nem tudjátok pü vizsgán volt I - H állítások a Pénzügyi Ismeretek II 2. nagy témakörébol a vállalati pénzügyekbol is? Vagy inkább csak a bankokból, államháztartásól kérdezett?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
10 / 16 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 14, 15, 16  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.