Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Szakinformatika szigorlat
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Pupi

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 26 Péntek 10:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsu írta:
Szia Judit!

Ok, akkor részemről jó a vasárnap délután (persze csak a Forma 1 után Very Happy ) olyan 4 körül. Ha gondolod, nálunk is talizhatunk, mert nem lesz otthon a lakótársam.
Van egy csomó kérdésem, ugyhogy ha vannak órai jegyzeteid, akkor hozd el azokat is.

Pusz

Sziasztok én is bejártam órákra, de nekem is vannak gyenge pontok a szigorlati tételekben. De ez legfőképpen abból adódik, hogy nekünk ebből nem lett minden megtanítva.

Zsu: a cikkes részhez meg a legbővebb leírást szerintem a Holyinka oldalán találod meg talán IIR valami néven ami egy 54 oldalas jegyzet. Azt akkor sem beszéltük végig teljesen, csak meg kellett tanulni. Az IR tárgyból is vannak fent anyagok az oldalán, az anyagszükséglet számításos témákban, ha abból sem értesz valamit, akkor esetleg célszerű, ha abba bele nézel...bár hozzá teszem, hogy nekem annó nem sokat segített. Very Happy

Ezt a 4 oldalas rendszer szemlélet cumót meg kell tanulni??? Nem elég ha csak az órai diákat tanulnom meg? Az talán valamivel kevesebb...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 26 Péntek 11:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pupi írta:
Ezt a 4 oldalas rendszer szemlélet cumót meg kell tanulni??? Nem elég ha csak az órai diákat tanulnom meg? Az talán valamivel kevesebb...

szvsz elég, ha elolvasod. ha belefér az idődbe, akkor esetleg 2x, de nem egy olyan téma, amivel érdemes lenne hosszabb ideig foglalkozni...
Zsu

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 26 Péntek 12:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi a segítséget.

Végignéztem az összes anyagot, amit az IIR-rel kapcsolatban találtam. Sajna nem sokra mentem velük. Ami kell, az szerintem nincs benne. Hát mindegy, bízok benne, hogy nem húzok bele a "jóba".

Mindenkinek sok sikert hétfőre!
pvik

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 26 Péntek 22:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is kérdeznék valamit. A 23-as tételnél mit kell tanulni, ha egyszer a kérdésben fel van sorolva a válasz???? Rolling Eyes

Vagy ez a joker kérdés? Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
liz_y

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 07 Hétfő 08:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Tud valaki valamit arról, hogy idén is azok a tételek lesznek, mint tavaly? Esetleg lesz benne valami változás?

Minden infót örömel fogadok, és azt hiszem nem csak én... :-D
Vissza az elejére
rex

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 07 Hétfő 17:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

liz_y írta:
Sziasztok!

Tud valaki valamit arról, hogy idén is azok a tételek lesznek, mint tavaly? Esetleg lesz benne valami változás?

Minden infót örömel fogadok, és azt hiszem nem csak én... Very Happy

Utolsó órán beszélnénk meg a tételeket, errol volt még szó évközben.
Vissza az elejére
melibaba

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 12 Szombat 12:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!

Nem nagyon él ez a fórum, pedig pár nap múlva szigorlat?!
Valaki esetleg tud valamit Holyinka tételeirol?
Ahogy láttam, a VIR tételek elég hasonlók a korábbiakhoz Very Happy
Vissza az elejére
melibaba

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 13 Vasárnap 10:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hahó!

Komolyan senkit nem izgat h csütörtökön szigo és csak az egyik tételsor van meg?
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 13 Vasárnap 11:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

melibaba írta:
Hahó!

Komolyan senkit nem izgat h csütörtökön szigo és csak az egyik tételsor van meg?

Idén változott a tételsor?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Nono

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 13 Vasárnap 12:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kérdeztem Holyinkát, azt mondta idén is az lesz mint anno...
Szóval itt, gazdinfón szedjük le amit tudunk, azt csókolom...
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 13 Vasárnap 12:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nono írta:
Kérdeztem Holyinkát, azt mondta idén is az lesz mint anno...
Szóval itt, gazdinfón szedjük le amit tudunk, azt csókolom...

Nos ebben az esetben az IR-IIR és a VIR is fel van téve, bár ez utóbbi kettébontva.

Beleolvasva a vir tételekbe: a kínai betuk ábrázolására a 15 bit mint válasz, csak elméleti értelemben lehet igaz. A valóságban kódlaphasználattól ÉS betutol függo ez a szám. (és hogy ennek mi köze van a virhez....? Rolling Eyes )

Apropó, ha fel akartok vágni, akkor a példákat szabványosan értelmezve oldjátok meg Farkasnak, mértékegység útmutató itt, szvsz odáig lesz meg vissza, hogy hall majd ilyesmirol.

Ha valaki javítana rajtuk, legyen olyan jó és küldje be...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Nono

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 13 Vasárnap 15:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Áhá, deidén Farkas nem mondott ilyen hülye kérdéseket...Átváltás meg hasonlók...
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 13 Vasárnap 15:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nono írta:
Áhá, deidén Farkas nem mondott ilyen hülye kérdéseket...Átváltás meg hasonlók...

Tudsz küldeni tételsort?
Vissza az elejére
sz.a.

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 16 Szerda 12:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A VIR tételek sorrendben:

1. Alapfogalmak (vezetés, információ, rendszer)
2. Rendszer
3. Mutatószámok
4. BSC
5. Excel, Access
6. SPSS
7. Cognos
8. Sybase
9. SAS
10. SAP
11. Charm
12. Piramis
13. VIR rendszerek összevetése
14. VIR rendszerekrol általában
15. Fogalmak: VIR, CRM, DSS, BI, SCM

köszönet ggirlnek, az infókért
Vissza az elejére
melibaba

HozzászólásElküldve: 2007 Máj. 16 Szerda 13:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A 15.tételhez van vkinek anyaga? A többi nagyjából benne van a 82 oldalasban, az általános rendszerelmélet pedig a 2. tétel. Csak kiderül mire jó... Wink
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
7 / 11 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.