Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Adatbázis-kezelés
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 12, 13, 14  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
eddy85

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 06 Kedd 15:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Légyszi aki letöltötte, linkelje ki valahová az eredményeket, mert most már hibásan van kint a cucc.
"either multipart or corrupt ZIP archive"

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
eddy85

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 06 Kedd 15:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bocs már megy, csak a winrart meg kellett kerülni és simán tömörített mappaként lekezelni.

Vissza az elejére
bolgi

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 09 Péntek 12:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem tudja valaki, hogy a szerdai vizsgának mikor lesz eredménye?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Peterson

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 09 Péntek 15:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

az orakulumon most már fent van...
Vissza az elejére
Rudolf

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 10 Szombat 09:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vajon mikor érdemes vagy lehet bemenni Bigpityuhoz? Én 'csak' egy letiltva szöveget akarok beiratni. Crying or Very sad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
bolgi

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 10 Szombat 10:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerdán 9-től biztosan bent lesz, mivel vizsgázunk.
Vissza az elejére
Rudolf

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 10 Szombat 11:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Zotyó

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 01 Csütörtök 12:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

4ed éves BMF NIK-es vagyok, és Oracle korrepetálást vállalok!

adatb2007@freemail.hu

Zotyó
Vissza az elejére
Paleee

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 09 Péntek 17:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Elsosorban Wlaszi-hoz szól a kérdés, de sztem sokakat érint: az új Oracle DVD, amit Bigpityu adott, fenn lesz a gazdinfón? Vagy hogy oldod meg ennek a terjesztését? Többen gondoltuk arra, hogy torrentre (Bithu, Endless) kellene felnyomni, mert ott talán hamarabb leszedheto lenn, s kevésbé terhelné a sávszélt... vagy nem?

Kösz elore is!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 09 Péntek 18:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Paleee írta:
Sziasztok!

Elsosorban Wlaszi-hoz szól a kérdés, de sztem sokakat érint: az új Oracle DVD, amit Bigpityu adott, fenn lesz a gazdinfón? Vagy hogy oldod meg ennek a terjesztését? Többen gondoltuk arra, hogy torrentre (Bithu, Endless) kellene felnyomni, mert ott talán hamarabb leszedheto lenn, s kevésbé terhelné a sávszélt... vagy nem?

Kösz elore is!

Most órán vagyok, este meg fog jelenni hírként, hogy miként is lesz ez a macera. Reményeim szerint abban minden homályos foltra választ adok.

Válaszolva: igen, fent lesz mind a original dvd-kép, mind pedig a VMware virtualgép image. (az oracle 9.2 valószínuleg törölve lesz).
A hét elejére tervezem, hogy ez meglesz (5GB upload azért ido nekem is).

A torrent jó ötlet lenne, amikor gondolkoztam valami low budget, minimál backup rendszeren, gondoltam rá...a probléma az, hogy a torrent sajnos nem evidens a többség számára + nincs mindenkinek meghívója a fenti 2 trackerre...amúgy nem az "up" sávszél a szuk keresztmetszet, az van, csak sajnos nem lakásig tart az üveg, ezért meg nem akarok bemászni Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
q-q

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 10 Szombat 00:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Csak érdeklodnék, hogy minden csoportban ki lett választva, aki a könyvet intézi? Mert én az 1-esben vagyok és nekem úgy tünt, hogy nálunk nem. Ha mégis, vki meg tudná mondani ki a miénk?
Köszi.
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 10 Szombat 00:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

q-q írta:
Sziasztok!

Csak érdeklodnék, hogy minden csoportban ki lett választva, aki a könyvet intézi? Mert én az 1-esben vagyok és nekem úgy tünt, hogy nálunk nem. Ha mégis, vki meg tudná mondani ki a miénk?
Köszi.

Ez egy jó kérdés, nálunk sem eroltették a kérdést. Most írtam mailt Nagy Istvánnak, hogy küldje át a listát róluk...szóval ha még nincs, akkor sztem csinálni fognak Smile Igazából az összeírás-befizetés még nem lenne necces nélkülük(max hosszabb), a kiosztás már annál inkább mert egyedül nemtudok ~100 ilyen könyvet hurcolászni.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
smash85

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 11 Vasárnap 16:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az 1-es kurzusban tuti nem jelöltek ki senkit,mert én is ott vagyok.Sot szóba se jött ha jól emlékszek.
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 11 Vasárnap 16:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

( uszkve 8 óra múlva felér minden oracle anyag, szóval aki tukön ül a download meg a telepítés miatt, az így kalkuláljon... )

ehh, érzem én, hogy mókás lesz ez a könyv dolog...
Vissza az elejére
okjup

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 11 Vasárnap 23:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A 3-asba jelöltek, de össz-vissz egy ember tartott igényt a könyvre, úgyhogy ezzel a csoporttal úgy tunik nem lesz sok gond...Smile
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
7 / 14 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 12, 13, 14  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.