Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Külker
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 17, 18, 19  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Tibi

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 30 Kedd 20:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

köszi Deko!már ott voltam, hogy indulok el a melóbol beirtani a jegyet és mondom megnézem utoljára a fürumot hátha vmi uj info van....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Deko

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 31 Szerda 21:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Haller!

nekem már benn van a külker jegyem a neptunban...
Vissza az elejére
Oryon

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 01 Csütörtök 09:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Van más is akit 2-s zh-val meghúzott a tanár? Gondolom az árfolyam elemzézek nem tetszettek neki, de ha ez ennyire számít miért nem javította ki őket a pót zh előtt? Confused Ha ezt előre tudom megírom még1x
Vissza az elejére
cure777

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 02 Péntek 17:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha valakit megynyugtat. Én 35 pontot írtam a 60 ból, kiselőadást is tartottam, és mégis egyes kaptam!!!
Most 1 tantárgy miatt fogok még 1/2 évet csúzni?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
cure777

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 02 Péntek 17:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mikor van jegybeirás?És Hol? Tudja valaki?
Szeretném beíratni az elégtelen!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Oryon

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 03 Szombat 10:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hy!

Írtam a tanárnak és mint kiderült a beadandók (árfolyamfigyelés) miatt adott egyest. Merthogy 6-t kellett volna és nálam csak 3-t talált, csak éppen nem nézte meg, hogy egy párat egybe adtunk be. Így akinek hasonló problémája van az írjon a tanárnak. Amúgy hétfőn van fogadóórája délelőtt vmikor
Vissza az elejére
sz.a.

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 06 Kedd 11:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Felvésné ide valaki, hogy Ricsi bácsi melyik termekben tartja ezentúl az eloadásait és a gyakot a Népszínház utcán belül? Nem mindenki volt eloadáson, többeknek fontos lehet. Köszi
Vissza az elejére
leberur

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 06 Kedd 12:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Külker és Eker eloadások a 252-es teremben, a gyakok a 310esben lesznek, de ez utóbbi még változhat.
Vissza az elejére
Curse

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 06 Kedd 16:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A mai 11.20-as e-ker csoportnak nem volt órája sem a 310-ben, sem máshol. Ugyanis Ricsi 'elfelejtett' bejönni az órájára =). Tegnap persze bátran hangoztatta, hogy 'kedden gyakorlatok a 310-ben'. Rolling Eyes

Azt nem tudom, hogy esetleg a másik csoport 13.00-kor kezdodo órájára vajon odaért-e...feltételezem nem Very Happy
Vissza az elejére
bolgi

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 08 Csütörtök 17:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mi az igazság abból, hogy nem Ricsi lesz a külker tanár?
Ki tud valamit az ügyrol?
Mostantól a Tavaszmezoben lesznek az órák?
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 08 Csütörtök 17:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bolgi írta:
Mi az igazság abból, hogy nem Ricsi lesz a külker tanár?
Ki tud valamit az ügyrol?
Mostantól a Tavaszmezoben lesznek az órák?

Ezt honnan hallottad?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
sz.a.

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 08 Csütörtök 20:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na, ez engem is érdekelne...
Vissza az elejére
bolgi

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 08 Csütörtök 21:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Felhívott az egyik csoporttársam, hogy Ricsi közölte velük e-ker gyakorlaton, vagy órán

Énis nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi lesz

Ki lesz az új tanár?
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 08 Csütörtök 21:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bolgi írta:
Felhívott az egyik csoporttársam, hogy Ricsi közölte velük e-ker gyakorlaton, vagy órán

Énis nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi lesz

Ki lesz az új tanár?

ó csókoltatom, hogy ilyen publikusan jelentette be... Asszem írok neki mailt, az a tuti, hétfoig még válaszolhat is.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Feb. 09 Péntek 22:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Naszóval: Ricsi marad.
Ezt o maga írta meg nekem. Viszont úgy zárta sorait, hogy "és hétfon 8-kor lesz eloadás, a szokott rend szerint". Ami nem volna túl érdekes, ha nem kapcsolnám össze azzal a pletyivel, hogy Ricsi 6 hét alatt le akarja zavarni a tárgyat....mert állítólag mondott ilyet is, de ezt már csak ma este hallottam. Most akkor csak kimaradt a "jövo hét", vagy tényleg tart órát (neptun szerint ugye 2 hetente van)?

Rossebb megeszi, a szabad hétfomet nem áldozzom be egy eloadásért..legfeljebb köv héten már okosabb leszek Smile (de ha tud valaki valami biztosat, akkor írja meg pls...)
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
10 / 19 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 17, 18, 19  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.