Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
vizsgaidőpontok és indexbeírások 2007/2008/02
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 18, 19, 20  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 02 Kedd 11:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Brute írta:
Wlaszi nem akarlak idegesíteni de a vizsga dátuma még enyhén nem múlt el. Vagy lehet rosszul tudom de szerintem még nincs január 19.e. Mondjuk megkérdezem Schmuckot hogy ezt most hogy és miért. Remélem hamarosan választ ad.

szvsz ide inkább illik ez a kérdés Wink

tény, hogy a Vizsgajelentkezés/Vizsgajelentkezés pontban csak a Már jelentkezett megjegyzés szerepel, de a Felvett vizsgák pontban ott van a Leadás link (még kb. 30 perc és kiderül, hogy a holnapi vizsgánál eltunik-e 12:00 után Smile)
Nono

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 02 Kedd 22:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hatalyák tanárnohöz mikor lehet bemenni beiratni jegyet?
Pót zh-na azt mondta Alkotmány utca. De idopont? És konkrétabb hely, mint monjuk iroda?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Funk

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 03 Szerda 09:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bartos István mikor írja be a Humánmenedzsment jegyeket? én voltam bent a fogadóóráján, és nem volt ott..
Vissza az elejére
Nono

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 03 Szerda 14:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Funk!
Ugyanezt mondtam én is...
Keresd és keresd... Amúgy még nekem se sikerült a mai napig se elkapnom a grabancát... Smile
Vissza az elejére
Funk

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 03 Szerda 14:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

megtaláltam. az irodája a to val szemben van, mert o az intézetvezto vagymi. szóval a C épületes irodájában nagyon ritkán van. ezt a "szobatársa" mondta, így sikerült megtalálni...
Vissza az elejére
Nono

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 03 Szerda 18:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na, azt tudtam hogy a TOval szemben, azt viszont nem hogy ez a kérdésed.
De ott is volt? Mert én 2szer voltam bennt, de mindig csak a spin volt ott...
Vissza az elejére
Peter

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 03 Szerda 19:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv!

A felsobbévesek segítségét szeretném kérni, hogy az alábbi tantárgyakból gyakorlatra melyik tanárokhoz érdemes menni (illetve hogy melyikhez nem)? A segítséget elore is köszönöm!

Statisztika I.

-Dr. Szuts István
-Dr. Bujdosó László
-Derecskei Anita

Makroökonómia

-Dr. Láhm Szilvia
-Horváth István
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 03 Szerda 19:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Peter írta:
Üdv!

A felsobbévesek segítségét szeretném kérni, hogy az alábbi tantárgyakból gyakorlatra melyik tanárokhoz érdemes menni (illetve hogy melyikhez nem)? A segítséget elore is köszönöm!

Statisztika I.

-Dr. Szuts István
-Dr. Bujdosó László
-Derecskei Anita

Makroökonómia

-Dr. Láhm Szilvia
-Horváth István

statisztikához nem tudok hozzászólni (nekünk még Bácsi Rózsa tartott gyakorlatokat), de makroökonómiából én Láhm tanárnohöz jártam és részben neki is köszönhetoen ma már értem az alap közgazdasági összefüggéseket Smile egyébként a makro eloadásokat ki fogja tartani? mert ha Láhm, akkor szerintem mindenképp érdemes lenne ot választani.
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 03 Szerda 19:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Peter írta:

Stat: errol nem tudok nyilatkozni, én 3 félévet Bácsi Rózsánál húztam le...nála az a gáz, hogy ha valaki a csoportodból nem tud viselkedni tuti megbuksz vele együtt. Ha betartjátok a játékszabályokat, akkor rendben van minden (csak sajna mindenhol van néhány retardált állat...).

Közgáz: Láhm Szilviben az a jó, hogy következetes. Kb mint Sréterné. Amit lead, azt kéri vissza...leírva nem tunik akkora dolognak, de hidd el megbecsülhetetlenül jó tulajdonság, késobb majd visszasírod. Ja, és az ínhüvelygyulladás garantált, ha jegyzetelsz Smile
Horváth Isván neve ismeros, lehet, hogy valami 3adéves tárgyat oktatott...keress rá a nevére, ha van találat, akkor kb a tapasztalatokat is kiolvashatod a hozzászólásokból.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Alina

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 04 Csütörtök 00:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Horváth István a muszaki menedzsereknek tanítja a közgázt,egyszer bejött helyettesíteni Láhm Szilvit.Jól magyaráz.A gyakorlatokon foként számolós példákat csináltunk nála,és úgy hírlik magas nála a bukási arány.
Vissza az elejére
leberur

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 04 Csütörtök 14:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hatalyák Aranka üzeni:

"A jövo hét elején 2007. január 8-9. korán délután elérheto leszek, délelott értekezleteken vagyok, leadhatják az irodában az indexeiket bármikor. Cím: Bp. Alkotmány u. 9-11. fsz. 29. (374-62-10)"

Azt lehet tudni hogy melyik Alkotmány utca? Ugyanis Budapest szerte több is van (V. ker, XV. ker).
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 04 Csütörtök 14:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

leberur írta:
Hatalyák Aranka üzeni:

"A jövo hét elején 2007. január 8-9. korán délután elérheto leszek, délelott értekezleteken vagyok, leadhatják az irodában az indexeiket bármikor. Cím: Bp. Alkotmány u. 9-11. fsz. 29. (374-62-10)"

Azt lehet tudni hogy melyik Alkotmány utca? Ugyanis Budapest szerte több is van (V. ker, XV. ker).

http://web.kvif.bgf.hu

Ez az 5. kerület. A korábbi években is az volt a szokás, hogy a kvif-re lehetett bemenni, szóval sztem idén is ezt jelenti.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 04 Csütörtök 17:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

végzosök figyelem!

mai info a TO-ról: végzosöknek NEM adnak ki indexet jegybeíráshoz. (nekem ma kellett volna ktsgelemzést beírni, de azt mondták, hogy majd ok minden ilyet elintéznek)

SBO-fan végzosöknek külön örömhír: ezt a jegyet viszont nekünk kell beíratni, de ezt úgy kéne megoldanunk, hogy a Schmuck Balázs által megadott napon minden érintett végzos felvenné az indexét, átmennénk Óbudára, megkapnánk az SBO-beírást és meg aznap vissza is vinnénk az indexeket a TO-ra.
vikk

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 04 Csütörtök 21:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Funk írta:
Bartos István mikor írja be a Humánmenedzsment jegyeket? én voltam bent a fogadóóráján, és nem volt ott..

Dr. Bartost én a fogadóórájának idején a TO-val szembeni irodában találtam meg, hogy milyen idopontokban fordul meg ott, azt nem tudom.
lasger

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 05 Péntek 13:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!

Nem tudja valaki megmondani, hogy az IGAM jegyeket kinél és mikor lehet beíratni? a nepunon még a jegy sem szerepel...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
10 / 20 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 18, 19, 20  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.