Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Jún. 30 Péntek 13:31 Hozzászólás témája: |
|
|
Briga írta: |
[...]
És azt em tudjátok, hogy a leckekönyvet megkapjuk? |
az indexet általában a diplomaosztó után néhány héttel postán küldik ki mindenkinek a levelezési címére. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Böbi
|
Elküldve: 2007 Jan. 02 Kedd 08:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok
Ki hogy áll a tételek tanulásával?
Tud valaki valamit arról, hogy hogy fog zajlani az államvizsga?
És legfoképpen, hogy pontosan mikor lesz?  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
zu

Csatlakozott: 2004.10.19. Kedd 9:36 Hozzászólások: 243 Tartózkodási hely: Abszurdisztán
|
Elküldve: 2007 Jan. 02 Kedd 08:37 Hozzászólás témája: |
|
|
Böbi írta: |
Sziasztok
Nekem a szakdolgozat leadasakor mondtak, hogy valoszinuleg februar elso hete, de tobbet nem mondhatnak, mert postan kuldik a hivatalos ertesitest. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
rcsilla
|
Elküldve: 2007 Jan. 02 Kedd 08:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok
Ha ez megnyugtat én még bele sem néztem
Az idopontot viszont jó lenne tudni....  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2007 Jan. 02 Kedd 09:49 Hozzászólás témája: |
|
|
rcsilla írta: |
Sziasztok
Ha ez megnyugtat én még bele sem néztem
Az idopontot viszont jó lenne tudni....  |
én ma kezdek hozzá. mivel az info tételeken még van mit csiszolni, ezért megragadom az alkalmat, hogy lelkes önkénteseket keressek a Nagy Cél eléréséhez (és hogy ne egyedül kelljen átdolgozni az összeset). a jelentkezok e-mailben (fooldalon, a lap alján kint van) vagy egyéb elérhetoségeimen megtalálnak.
az államvizsgáról ebben a topikban lehet bovebben olvasni (pontosan itt és itt). _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Böbi
|
Elküldve: 2007 Jan. 02 Kedd 13:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Utólag minden könnyu. De msot ahogy olvasom a régebbi hozzászólásokat, teljesen görcsbe van a hasam.
Tényleg igazán jó lenn tudni már az idopontokat, mert aki dolgozik annak jó lenne tudni elorre, hogy mikorra vegyen ki szabit. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2007 Jan. 02 Kedd 14:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Utólag minden könnyu. De msot ahogy olvasom a régebbi hozzászólásokat, teljesen görcsbe van a hasam. |
így igaz, elég csak az érettségire gondolni. szvsz az nem baj, ha az ember kicsit tart egy vizsgától, mert akkor normálisan felkészül rá.
egy forrásom szerint (akit most inkább nem neveznék néven) egyébként meg irtozatosan hülyének kell lenni ahhoz, hogy valakit államvizsgán vágjanak meg - persze mint mindenre, ilyenre is volt már precedens... _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
rcsilla
|
Elküldve: 2007 Jan. 02 Kedd 16:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Tudom nem ide tartozik,de nem tudtam jobbat épp
A gyutoszámlán lévo pénzt vissza lehet már utalni a saját számlánkra Úgy értem h kell-e még valamit befizetni  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2007 Jan. 02 Kedd 16:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Tudom nem ide tartozik,de nem tudtam jobbat épp
A gyutoszámlán lévo pénzt vissza lehet már utalni a saját számlánkra Úgy értem h kell-e még valamit befizetni  |
tudtommal már nincs semmilyen tétel, amit még ránk verhetnek (talán az egyedüli kivétel a késedelmes indexleadás, ha egyáltalán felveszed...)
én személy szerint ezzel még nem foglalkozom korábban sem volt ebbol senkinek gondja, pedig amennyire én tudom, a többség csak az államvizsga után utalta vissza magának a maradék pénzt. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
rcsilla
|
Elküldve: 2007 Jan. 04 Csütörtök 08:13 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Lehet már tudni az államvizsga idopontját Lassan le kellene adni a munkahelyemen, hogy mikor akarok szabira menni.....na meg azt is tudni kéne hogy osszam be az idomet a tanulásra  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2007 Jan. 04 Csütörtök 08:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Lehet már tudni az államvizsga idopontját Lassan le kellene adni a munkahelyemen, hogy mikor akarok szabira menni.....na meg azt is tudni kéne hogy osszam be az idomet a tanulásra  |
eddig semmi új info. ma megyek be, talán este már többet fogunk tudni. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2007 Jan. 04 Csütörtök 16:53 Hozzászólás témája: |
|
|
államvizsga január 30-31-én. feltételezem majd a postán kiküldésre kerülo levélbol tudja meg mindenki, hogy melyik napra, melyik vizsgabizottsághoz, melyik terembe és hány órára osztották be. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
rcsilla
|
Elküldve: 2007 Jan. 05 Péntek 08:17 Hozzászólás témája: |
|
|
aramoro írta: |
államvizsga január 30-31-én. feltételezem majd a postán kiküldésre kerülo levélbol tudja meg mindenki, hogy melyik napra, melyik vizsgabizottsághoz, melyik terembe és hány órára osztották be. |
....most egy kissé berezeltem....elég közeli az idopont .....és még el sem keztem tanulni  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2007 Jan. 05 Péntek 08:58 Hozzászólás témája: |
|
|
államvizsga január 30-31-én. feltételezem majd a postán kiküldésre kerülo levélbol tudja meg mindenki, hogy melyik napra, melyik vizsgabizottsághoz, melyik terembe és hány órára osztották be. |
....most egy kissé berezeltem....elég közeli az idopont .....és még el sem keztem tanulni  |
nem igazán tudom, mire számítottál. azt azért lehetett tudni, hogy (mivel tavaly is január utolsó napjaiban volt) idén is még január végén sor kerül erre a záróakkordra...
egyébként nem hinném, hogy annyira problémázni kéne. a mait is beleszámolva még 25 napod van (ha 31-re osztanak be, akkor 26) és összesen 51 tétel van, valamilyen szinten mind kidolgozva, tehát _csak_ tanulni kell. szóval nem érzem én ezt olyan nagyon gáznak  _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
rcsilla
|
Elküldve: 2007 Jan. 05 Péntek 09:33 Hozzászólás témája: |
|
|
nem igazán tudom, mire számítottál. azt azért lehetett tudni, hogy (mivel tavaly is január utolsó napjaiban volt) idén is még január végén sor kerül erre a záróakkordra...
egyébként nem hinném, hogy annyira problémázni kéne. a mait is beleszámolva még 25 napod van (ha 31-re osztanak be, akkor 26) és összesen 51 tétel van, valamilyen szinten mind kidolgozva, tehát _csak_ tanulni kell. szóval nem érzem én ezt olyan nagyon gáznak  |
.....igazad van.....csak most fogtam fel igazán a súlyát  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|