Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Államvizsga
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 33, 34, 35  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 30 Péntek 13:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Briga írta:

[...]
És azt em tudjátok, hogy a leckekönyvet megkapjuk?

az indexet általában a diplomaosztó után néhány héttel postán küldik ki mindenkinek a levelezési címére.
Böbi

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 02 Kedd 08:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

Ki hogy áll a tételek tanulásával?
Tud valaki valamit arról, hogy hogy fog zajlani az államvizsga?
És legfoképpen, hogy pontosan mikor lesz? Rolling Eyes
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
zu

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 02 Kedd 08:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Böbi írta:
Sziasztok

Nekem a szakdolgozat leadasakor mondtak, hogy valoszinuleg februar elso hete, de tobbet nem mondhatnak, mert postan kuldik a hivatalos ertesitest.
Vissza az elejére
rcsilla

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 02 Kedd 08:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Böbi írta:
Sziasztok

Ha ez megnyugtat én még bele sem néztem Confused
Az idopontot viszont jó lenne tudni....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 02 Kedd 09:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

rcsilla írta:
Böbi írta:
Sziasztok

Ha ez megnyugtat én még bele sem néztem Confused
Az idopontot viszont jó lenne tudni....

én ma kezdek hozzá. mivel az info tételeken még van mit csiszolni, ezért megragadom az alkalmat, hogy lelkes önkénteseket keressek a Nagy Cél eléréséhez (és hogy ne egyedül kelljen átdolgozni az összeset). a jelentkezok e-mailben (fooldalon, a lap alján kint van) vagy egyéb elérhetoségeimen megtalálnak.

az államvizsgáról ebben a topikban lehet bovebben olvasni (pontosan itt és itt).
Böbi

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 02 Kedd 13:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Utólag minden könnyu. De msot ahogy olvasom a régebbi hozzászólásokat, teljesen görcsbe van a hasam.

Tényleg igazán jó lenn tudni már az idopontokat, mert aki dolgozik annak jó lenne tudni elorre, hogy mikorra vegyen ki szabit.
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 02 Kedd 14:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Böbi írta:
Utólag minden könnyu. De msot ahogy olvasom a régebbi hozzászólásokat, teljesen görcsbe van a hasam.

így igaz, elég csak az érettségire gondolni. szvsz az nem baj, ha az ember kicsit tart egy vizsgától, mert akkor normálisan felkészül rá.

egy forrásom szerint (akit most inkább nem neveznék néven) egyébként meg irtozatosan hülyének kell lenni ahhoz, hogy valakit államvizsgán vágjanak meg - persze mint mindenre, ilyenre is volt már precedens...
rcsilla

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 02 Kedd 16:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Tudom nem ide tartozik,de nem tudtam jobbat épp Confused
A gyutoszámlán lévo pénzt vissza lehet már utalni a saját számlánkra Question Úgy értem h kell-e még valamit befizetni Question
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 02 Kedd 16:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

rcsilla írta:
Sziasztok!

Tudom nem ide tartozik,de nem tudtam jobbat épp Confused
A gyutoszámlán lévo pénzt vissza lehet már utalni a saját számlánkra Question Úgy értem h kell-e még valamit befizetni Question

tudtommal már nincs semmilyen tétel, amit még ránk verhetnek (talán az egyedüli kivétel a késedelmes indexleadás, ha egyáltalán felveszed...)

én személy szerint ezzel még nem foglalkozom Smile korábban sem volt ebbol senkinek gondja, pedig amennyire én tudom, a többség csak az államvizsga után utalta vissza magának a maradék pénzt.
rcsilla

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 04 Csütörtök 08:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Lehet már tudni az államvizsga idopontját Question Lassan le kellene adni a munkahelyemen, hogy mikor akarok szabira menni.....na meg azt is tudni kéne hogy osszam be az idomet a tanulásra Confused
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 04 Csütörtök 08:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

rcsilla írta:
Sziasztok!

Lehet már tudni az államvizsga idopontját Question Lassan le kellene adni a munkahelyemen, hogy mikor akarok szabira menni.....na meg azt is tudni kéne hogy osszam be az idomet a tanulásra Confused

eddig semmi új info. ma megyek be, talán este már többet fogunk tudni.
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 04 Csütörtök 16:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

államvizsga január 30-31-én. feltételezem majd a postán kiküldésre kerülo levélbol tudja meg mindenki, hogy melyik napra, melyik vizsgabizottsághoz, melyik terembe és hány órára osztották be.
rcsilla

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 05 Péntek 08:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:
államvizsga január 30-31-én. feltételezem majd a postán kiküldésre kerülo levélbol tudja meg mindenki, hogy melyik napra, melyik vizsgabizottsághoz, melyik terembe és hány órára osztották be.

....most egy kissé berezeltem....elég közeli az idopont Confused .....és még el sem keztem tanulni Sad Sad
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 05 Péntek 08:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

rcsilla írta:
aramoro írta:

....most egy kissé berezeltem....elég közeli az idopont Confused .....és még el sem keztem tanulni Sad Sad

nem igazán tudom, mire számítottál. azt azért lehetett tudni, hogy (mivel tavaly is január utolsó napjaiban volt) idén is még január végén sor kerül erre a záróakkordra...

egyébként nem hinném, hogy annyira problémázni kéne. a mait is beleszámolva még 25 napod van (ha 31-re osztanak be, akkor 26) és összesen 51 tétel van, valamilyen szinten mind kidolgozva, tehát _csak_ tanulni kell. szóval nem érzem én ezt olyan nagyon gáznak Smile
rcsilla

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 05 Péntek 09:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:
rcsilla írta:
aramoro írta:

nem igazán tudom, mire számítottál. azt azért lehetett tudni, hogy (mivel tavaly is január utolsó napjaiban volt) idén is még január végén sor kerül erre a záróakkordra...

egyébként nem hinném, hogy annyira problémázni kéne. a mait is beleszámolva még 25 napod van (ha 31-re osztanak be, akkor 26) és összesen 51 tétel van, valamilyen szinten mind kidolgozva, tehát _csak_ tanulni kell. szóval nem érzem én ezt olyan nagyon gáznak Smile

.....igazad van.....csak most fogtam fel igazán a súlyát Confused
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
18 / 35 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 33, 34, 35  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.