Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Szakdolgozat
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 23, 24, 25  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Tibi

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 13 Szerda 12:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

köszi,
remélem jó lesz...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 10:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

a szakdolgozatokat (halasztási kérelem és a 3000 Ft-os KED nélkül) holnap (december 15., péntek) 12:30-ig lehet leadni a GTI titkárságon.
zu

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 11:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:
a szakdolgozatokat (halasztási kérelem és a 3000 Ft-os KED nélkül) holnap (december 15., péntek) 12:30-ig lehet leadni a GTI titkárságon.

Halasztási kérelem? Úgy érted külön kell kérelmezni, nem elég csak a díjat befizetni?
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 11:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

zu írta:
aramoro írta:

Halasztási kérelem? Úgy érted külön kell kérelmezni, nem elég csak a díjat befizetni?

én úgy tudom (de ez nem atombiztos info), hogy kell írni egy kérvényt (igaz, hogy ez velem nem a foiskolán történt, de amikor egy másik szakdolgozat-leadással csúsztam és kellett a két hét halasztás, akkor kérvényt is kellett írni.)

esetleg aki ma bent jár a GTI-n, kérdezzen rá erre legyen szíves, aztán írja be ide. köszönöm.
zu

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 11:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:

én úgy tudom (de ez nem atombiztos info), hogy kell írni egy kérvényt (igaz, hogy ez velem nem a foiskolán történt, de amikor egy másik szakdolgozat-leadással csúsztam és kellett a két hét halasztás, akkor kérvényt is kellett írni.)

esetleg aki ma bent jár a GTI-n, kérdezzen rá erre legyen szíves, aztán írja be ide. köszönöm.

A kapcsolodo szabalyzatban csupan annyi szerepel, hogy lehet egy hetet csuszni de ekkor kesedelmi dijat kell fizetni, kerelemrol egy szot sem szol a dokumentum, de ettol fuggetlenul nem artana valoban rakerdezni, ha valaki amugy is arra jar, elore is koszi.
Vissza az elejére
rcsilla

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 12:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Talán már párszor el lett mondva,de amikor a szdolit adjuk le: beköttetett példány, CD, kisérolap, igazlólap....kell még más?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 12:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

rcsilla írta:
Sziasztok!

Talán már párszor el lett mondva,de amikor a szdolit adjuk le: beköttetett példány, CD, kisérolap, igazlólap....kell még más?

kötött dolgozat, cd, kísérolap. az igazoló lap is kell (a féléved elfogadásához), de az nem feltétele a szakdolgozat leadásának (én is csak holnap fogom leadni, a szakdogát meg már hétfon bevittem). ha van bírálód, akkor a nevét fogják kérni (tolem nem kérdezték, hogy hol dolgozik, de mivel BMF-es bírálóm van, talán csak ezért nem.)
rcsilla

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 16:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A GTI reggel mikortól van nyitva Question Mikor lehet legkorábban leadni a szakdolit Question ja és kb mennyi idot vesz igénybe az adminisztráció Question
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 19:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

rcsilla írta:
A GTI reggel mikortól van nyitva Question Mikor lehet legkorábban leadni a szakdolit Question ja és kb mennyi idot vesz igénybe az adminisztráció Question

tudtommal 8-tól vannak nyitva, tehát ha akkor mész, az szerintem jó. az adminisztráció nem volt sok, alá kell írni egy sajtpapírt, lefénymásolják a feladatlapot, aztán ha van bírálód, akkor még alá kell írnod vmi elismervényt, hogy átvetted a dolgozatot és elviheted a bírálónak.

az egész nem több 10-15 percnél (persze ha egymás után sokan mentek, akkor lehet, hogy több lesz, de reggel 8 körül talán még elég lesz a 15 perc)
Tibi

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 19:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:
zu írta:
aramoro írta:

a GTI-n azt mondták hogy be kell neptunon fizetni a 3000 ft-t Ok felszólnak a To-ra hogy be van-e fizetve és ha bevan akkor mehet a halasztás...
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 19:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tibi írta:
a GTI-n azt mondták hogy be kell neptunon fizetni a 3000 ft-t Ok felszólnak a To-ra hogy be van-e fizetve és ha bevan akkor mehet a halasztás...

a hivatalos verziót hallottuk Smile

köszönet az utánajárásért.
tuti5

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 18 Hétfő 11:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

A bíráló kiválasztásával kapcsolatban, elterjedt egy olyan hír hogy egyetemi szakirányú végzettséggel rendelkezo személy lehet a bíráló. MOst rákérdeztem a To-ra, és ok közölték hogy szakirányú felsofokú végzettségu, egyetemi vagy foiskolás diplomával rendelkezo személy.
Szóval az egyetem nem kikötésSmile
kiscsillag

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 18 Hétfő 20:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Akkor elmehetnek a.......!!!!
Nekem meg azt mondták egyetemi végzettség kell,ezért bíztam a belso konzulensemre a választást,pedig foiskolai végzettségubol lett volna 1-2 jelöltem...
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 06 Szombat 13:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

egy kis adalék infó a papírmunkához
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
alf

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 11 Csütörtök 07:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Milyen elérhetoségeket/adatokat kérnek a külso bírálóról, amikor visszük a szakdogát és a bírálatot?
Kérnek-e egyáltalán valamit?
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
15 / 25 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 23, 24, 25  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.