Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Tibi
|
Elküldve: 2006 Dec. 13 Szerda 12:57 Hozzászólás témája: |
|
|
köszi,
remélem jó lesz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 10:41 Hozzászólás témája: |
|
|
a szakdolgozatokat (halasztási kérelem és a 3000 Ft-os KED nélkül) holnap (december 15., péntek) 12:30-ig lehet leadni a GTI titkárságon. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
zu

Csatlakozott: 2004.10.19. Kedd 9:36 Hozzászólások: 243 Tartózkodási hely: Abszurdisztán
|
Elküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 11:08 Hozzászólás témája: |
|
|
aramoro írta: |
a szakdolgozatokat (halasztási kérelem és a 3000 Ft-os KED nélkül) holnap (december 15., péntek) 12:30-ig lehet leadni a GTI titkárságon. |
Halasztási kérelem? Úgy érted külön kell kérelmezni, nem elég csak a díjat befizetni? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 11:12 Hozzászólás témája: |
|
|
zu írta: |
a szakdolgozatokat (halasztási kérelem és a 3000 Ft-os KED nélkül) holnap (december 15., péntek) 12:30-ig lehet leadni a GTI titkárságon. |
Halasztási kérelem? Úgy érted külön kell kérelmezni, nem elég csak a díjat befizetni? |
én úgy tudom (de ez nem atombiztos info), hogy kell írni egy kérvényt (igaz, hogy ez velem nem a foiskolán történt, de amikor egy másik szakdolgozat-leadással csúsztam és kellett a két hét halasztás, akkor kérvényt is kellett írni.)
esetleg aki ma bent jár a GTI-n, kérdezzen rá erre legyen szíves, aztán írja be ide. köszönöm. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
zu

Csatlakozott: 2004.10.19. Kedd 9:36 Hozzászólások: 243 Tartózkodási hely: Abszurdisztán
|
Elküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 11:44 Hozzászólás témája: |
|
|
én úgy tudom (de ez nem atombiztos info), hogy kell írni egy kérvényt (igaz, hogy ez velem nem a foiskolán történt, de amikor egy másik szakdolgozat-leadással csúsztam és kellett a két hét halasztás, akkor kérvényt is kellett írni.)
esetleg aki ma bent jár a GTI-n, kérdezzen rá erre legyen szíves, aztán írja be ide. köszönöm. |
A kapcsolodo szabalyzatban csupan annyi szerepel, hogy lehet egy hetet csuszni de ekkor kesedelmi dijat kell fizetni, kerelemrol egy szot sem szol a dokumentum, de ettol fuggetlenul nem artana valoban rakerdezni, ha valaki amugy is arra jar, elore is koszi. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
rcsilla
|
Elküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 12:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Talán már párszor el lett mondva,de amikor a szdolit adjuk le: beköttetett példány, CD, kisérolap, igazlólap....kell még más? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 12:08 Hozzászólás témája: |
|
|
rcsilla írta: |
Sziasztok!
Talán már párszor el lett mondva,de amikor a szdolit adjuk le: beköttetett példány, CD, kisérolap, igazlólap....kell még más? |
kötött dolgozat, cd, kísérolap. az igazoló lap is kell (a féléved elfogadásához), de az nem feltétele a szakdolgozat leadásának (én is csak holnap fogom leadni, a szakdogát meg már hétfon bevittem). ha van bírálód, akkor a nevét fogják kérni (tolem nem kérdezték, hogy hol dolgozik, de mivel BMF-es bírálóm van, talán csak ezért nem.) _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
rcsilla
|
Elküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 16:48 Hozzászólás témája: |
|
|
A GTI reggel mikortól van nyitva Mikor lehet legkorábban leadni a szakdolit ja és kb mennyi idot vesz igénybe az adminisztráció  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 19:12 Hozzászólás témája: |
|
|
rcsilla írta: |
A GTI reggel mikortól van nyitva Mikor lehet legkorábban leadni a szakdolit ja és kb mennyi idot vesz igénybe az adminisztráció  |
tudtommal 8-tól vannak nyitva, tehát ha akkor mész, az szerintem jó. az adminisztráció nem volt sok, alá kell írni egy sajtpapírt, lefénymásolják a feladatlapot, aztán ha van bírálód, akkor még alá kell írnod vmi elismervényt, hogy átvetted a dolgozatot és elviheted a bírálónak.
az egész nem több 10-15 percnél (persze ha egymás után sokan mentek, akkor lehet, hogy több lesz, de reggel 8 körül talán még elég lesz a 15 perc) _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Tibi
|
Elküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 19:31 Hozzászólás témája: |
|
|
zu írta: |
esetleg aki ma bent jár a GTI-n, kérdezzen rá erre legyen szíves, aztán írja be ide. köszönöm. |
a GTI-n azt mondták hogy be kell neptunon fizetni a 3000 ft-t Ok felszólnak a To-ra hogy be van-e fizetve és ha bevan akkor mehet a halasztás... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Dec. 14 Csütörtök 19:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Tibi írta: |
a GTI-n azt mondták hogy be kell neptunon fizetni a 3000 ft-t Ok felszólnak a To-ra hogy be van-e fizetve és ha bevan akkor mehet a halasztás... |
a hivatalos verziót hallottuk
köszönet az utánajárásért. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tuti5
Csatlakozott: 2005.01.29. Szombat 22:26 Hozzászólások: 26 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Dec. 18 Hétfő 11:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
A bíráló kiválasztásával kapcsolatban, elterjedt egy olyan hír hogy egyetemi szakirányú végzettséggel rendelkezo személy lehet a bíráló. MOst rákérdeztem a To-ra, és ok közölték hogy szakirányú felsofokú végzettségu, egyetemi vagy foiskolás diplomával rendelkezo személy.
Szóval az egyetem nem kikötés _________________ Gabest |
|
Vissza az elejére |
|
 |
kiscsillag
|
Elküldve: 2006 Dec. 18 Hétfő 20:58 Hozzászólás témája: |
|
|
Akkor elmehetnek a.......!!!!
Nekem meg azt mondták egyetemi végzettség kell,ezért bíztam a belso konzulensemre a választást,pedig foiskolai végzettségubol lett volna 1-2 jelöltem...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
alf
|
Elküldve: 2007 Jan. 11 Csütörtök 07:14 Hozzászólás témája: |
|
|
Milyen elérhetoségeket/adatokat kérnek a külso bírálóról, amikor visszük a szakdogát és a bírálatot?
Kérnek-e egyáltalán valamit? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|