Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Szakdolgozat
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 23, 24, 25  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
rcsilla

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 11 Hétfő 08:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:
rcsilla írta:
Sziasztok!

A bíráló személyérol, illetve arról hogy végül is ki keres bírálót mit tudtok? Ha a konzulens javasolja akkor kell vmi hivatalos papír is róla?...

nekem a GTI titkárságon annyit mondtak, hogy amikor visszük leadni a szakdolgozatot, akkor majd megkérdezik, hogy van-e bírálónk, ha igen, ki és hol dolgozik. de szvsz abból gond nem lehet, ha van Nálad egy papír, amin a bírálód neve, munkahelye, beosztása van és hogy mikor, melyik egyetemen végzett. max. nem lesz rá szükséged.

....tehát a bírólnak egyetemi végzettségunek kell lennie?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 11 Hétfő 10:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

rcsilla írta:
....tehát a bírólnak egyetemi végzettségunek kell lennie?

igen.
rcsilla

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 11 Hétfő 14:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Tudom h nem ide tartozik, de az lenne a kérdésem hogy az indexet (foleg végzosöknek) mikortól lehet felvenni Question
Vissza az elejére
alf

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 11 Hétfő 18:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A mindenféle feladatlapon és egyéb doksikban végzés éve-ként ugye 2007-t kell már feltuntetni?

Az eddigi válaszokat köszönöm szépen!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
kiscsillag

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 11 Hétfő 20:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A titkosításról a papírt is bele kell köttetni a szakdogába??
Vissza az elejére
alf

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 11 Hétfő 20:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hé? Ez mi? Ilyen doksiról még nem is hallottam...

Más: erosítsen meg valaki abban, hogy tutira elég egy példányt köttetni a szakdogából?
Csak mert tavaly két ismerosöm szakdogáját én köttettem be és mindkettojüktol két példányt kért a suli. Gondolom egyet megtartott, egyet visszaadott. De igaz, hogy nem kértek cd-t, mint nálunk.
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 11 Hétfő 21:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

alf írta:
A mindenféle feladatlapon és egyéb doksikban végzés éve-ként ugye 2007-t kell már feltuntetni?

Az eddigi válaszokat köszönöm szépen!

igen, 2007

kiscsillag írta:

szvsz nem, de hogy biztosan a jó választ kapd, sztem hívd fel holnap a GTI titkárságot.

alf írta:

Hé? Ez mi? Ilyen doksiról még nem is hallottam...

ez egy kérvény, amiben a gyakhelyed kérelmezi a foiskolától, hogy a szakdolgozatodat titkosítsák a megfelelo eljárások szerint. csak akkor van rá szükség (a gyakhely írja a foiskolának), ha titkosí(ttat)ni akarod a diplomamunkádat (pl. mert a gyakhelyed fontos üzleti adatai is szerepelnek benne).

alf írta:
Más: erosítsen meg valaki abban, hogy tutira elég egy példányt köttetni a szakdogából?

én ma adtam le, tolem se kértek egynél több példányt.

(ha már itt tartunk, akkor felhívnám mindenki figyelmét arra, ami nekem valahogy kimaradt: a feladatlapot is alá kell iratni a belso konzulenssel!)

alf írta:
Csak mert tavaly két ismerosöm szakdogáját én köttettem be és mindkettojüktol két példányt kért a suli. Gondolom egyet megtartott, egyet visszaadott.

más intézményekben valóban több példányt szoktak kérni, de nekünk csak egy kell. szvsz nem fog egyikünk se zokogni, hogy nem kell plusz kétezer akárhányszáz forinttal többet könyvkötore költeni Smile
rcsilla

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 08:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

A feladatlapot bele kell köttetni a szakdogába? Vagy csak le kell adni a többi papírral a GTI-n? Ha bele kell köttetni, akkor mi a sorrend? Fedlap, címlap, feladatlap, szakdoga?......plíz fontos lenne a válasz, mert délben megyek köttetni Confused
Köszönöm Exclamation
Vissza az elejére
Tibi

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 09:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

a legjobb az lenne ha Peti szépen részletesen leírná O hogy adta be stb...
és ha lesz ilyen jó ember akkor kap valami finomat pénteken tolem:)
Vissza az elejére
Tibi

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 10:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

a ksiérolapba van egy olyan pont hogy fealadtlap kibocsátása...oda mit kell irni?
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 10:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

rcsilla írta:
Sziasztok!

A feladatlapot bele kell köttetni a szakdogába? Vagy csak le kell adni a többi papírral a GTI-n? Ha bele kell köttetni, akkor mi a sorrend? Fedlap, címlap, feladatlap, szakdoga?......plíz fontos lenne a válasz, mert délben megyek köttetni Confused
Köszönöm Exclamation

na, a feladatlapot bele kell kötni a szakdogába, de arra is figyeljetek, hogy az is alá legyen iratva a belso konzulenssel!

a sorrend (de ezt már leírtam itt minimum egyszer, de inkább többször):

fedlap (a kötésé), fedlap-minta (egyezik a fedlappal, de ennek is benne kell lennie), feladatlap, címlap (a dolgozat címén kívül másnak - tudomásom szerint - nem kell rajta lennie), tartalomjegyzék, fejezetek, összefoglalás, abstract, mellékletek.

a kísérolapot nem kell belekötni, én is csak beletettem a dolgozatba a kötés és a fedlap-minta közé.

a leadás meg úgy nézett ki, hogy besétáltam a GTI titkárságra, átnyújtottam a dolgozatot, majd pár dolgot lefénymásoltak belole (a feladatlapot biztosan, lehet, hogy a kísérolapot is), addig ki kellett tölteni egy sajtpapírt (nevem, postacímem, telefonszámom, van/nincs nyelvvizsgám). aztán adtak egy marék papírt, amit bírálónak kellett odaadni, alá kellett írnom egy könyvben, hogy átvettem a dolgozatot és oda beírták a bíráló nevét is. aztán fogtam az egész csomagot és elvittem a bírálóhoz.

a bíráló csak a bekötött példányt kapja meg, a cd-t rögtön ott is tartották, tehát ha van bírálód és jobban szeretné digitálisan is megkapni a munkádat, erre érdemes felkészülni (több cd vagy e-mail mellékletek)

a bírálatnak és a dolgozatnak január 15-ig vissza kell érnie a GTI-re.
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 10:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tibi írta:
a ksiérolapba van egy olyan pont hogy fealadtlap kibocsátása...oda mit kell irni?

2006. október 1.
Tibi

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 10:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

belso konzulens lehet bíráló???
Vissza az elejére
zu

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 10:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tibi írta:
belso konzulens lehet bíráló???

Nem.
Vissza az elejére
rcsilla

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 12 Kedd 10:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

a sorrend (de ezt már leírtam itt minimum egyszer, de inkább többször):

fedlap (a kötésé), fedlap-minta (egyezik a fedlappal, de ennek is benne kell lennie), feladatlap, címlap (a dolgozat címén kívül másnak - tudomásom szerint - nem kell rajta lennie), tartalomjegyzék, fejezetek, összefoglalás, abstract, mellékletek.

Lehet hülye a kérdés, de: a fedlap-mintát külön is be kell adni a GTI-re? vagy azt is be kell kötni Question Question Question ...két fedlap a szdogába Question Question ...micsoda Question
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
13 / 25 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 23, 24, 25  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.