Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Végzős feladatok stb. / SZAKMAI GYAKORLAT 2008
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 34, 35, 36  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Tibi

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 18 Hétfő 13:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

1qtya7@gmail.com

itt elérhető Kiss Mariann
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Tibi

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 19 Kedd 19:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!

vki meg tudná adni nekem Kasza Jenő elérhetőségét....email,telefon,körzetszám,dns azonosító
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 19 Kedd 19:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tibi írta:
sziasztok!

vki meg tudná adni nekem Kasza Jenő elérhetőségét....email,telefon,körzetszám,dns azonosító

Pontosan nem tudom, mert az új "ördögi" telefonszámok listáján nincs rajta, viszont kicsit okoskodtam.

A bmf.hu telefonkönyve azt mondja, hogy a C103ban volt/van a szobája, tehát kikeresve a kari lapon lévő listán a 103ast, úgy tűnik Lehotaival van egy helyen.
Az ő telefonja: 666-5235

Remélem bejön a tippem.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Böbi

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 19 Kedd 20:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
Tibi írta:
sziasztok!

Pontosan nem tudom, mert az új "ördögi" telefonszámok listáján nincs rajta, viszont kicsit okoskodtam.

A bmf.hu telefonkönyve azt mondja, hogy a C103ban volt/van a szobája, tehát kikeresve a kari lapon lévő listán a 103ast, úgy tűnik Lehotaival van egy helyen.
Az ő telefonja: 666-5235

Remélem bejön a tippem.

A tipp nem jó. Tel: 666-5249, ez az ő szobájában csörög és ha bent van első csörgésre felveszi.
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 19 Kedd 20:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Böbi írta:

A tipp nem jó. Tel: 666-5249, ez az ő szobájában csörög és ha bent van első csörgésre felveszi.

hmm, a kgk telszám listája szerint ez a Nyelvi Intézet faxszáma. Imádom ezt a jól kiszámítható rendszert...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
alf

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 23 Szombat 15:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv Mindenkinek! A külső konzulenssel kapcsolatban lenne kérdésem! Csak a gyakhelyről kérhetek fel valakit, vagy teljes mértékben külsős is lehet (mondjuk egy régi tanár másik suliból)?
A belső konzulensem Kiss Mariann és most kérte tőlem a külső konzulensem elérhetőségét. Én egy kis, néhány fős cégnél vagyok gyakon, a főnököm (aki egyben nagyon jó barátom) semmit nem ért a szakdogám témájához. Ő persze elvállalná a feladatot, de sok hasznát nem venném. Ezért gondoltam teljesen más emberre...
Vissza az elejére
cattish
A terapeuta

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 23 Szombat 16:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

alf írta:
Üdv Mindenkinek! A külső konzulenssel kapcsolatban lenne kérdésem! Csak a gyakhelyről kérhetek fel valakit, vagy teljes mértékben külsős is lehet (mondjuk egy régi tanár másik suliból)?
A belső konzulensem Kiss Mariann és most kérte tőlem a külső konzulensem elérhetőségét. Én egy kis, néhány fős cégnél vagyok gyakon, a főnököm (aki egyben nagyon jó barátom) semmit nem ért a szakdogám témájához. Ő persze elvállalná a feladatot, de sok hasznát nem venném. Ezért gondoltam teljesen más emberre...

Hááát, azt tudom, hogy a bírálónál tökmindegy, hogy ki az, de külső konzulensnél nem vagyok ebben biztos. Szerintem lehet, de nem 100% (sokat segítettem, mi? )
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Tibi

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 24 Vasárnap 18:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

alf írta:

lécci adjál már meg vmi elérhetőséget hogy elérjem Kiss Mariant már irtam neki de nem válaszol és szorít a határidő...
Vissza az elejére
alf

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 26 Kedd 12:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kiss Mariannhoz csak a fent említett e-mail címet tudom adni most: 1qtya7@gmail.com .
Van telefonszám is persze, ami az irodájában csöng, az is meg van nekem, de nincs nálam. Holnap megírom, ha még aktuális.
Vissza az elejére
Böbi

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 06 Szerda 21:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tudom, hogy már valahol le van írva, de én az Istennek se találom sehol.
A szakmai gyakos papírnak mettol meddig kell igazolnia a gyakorlati helyemnek?
A végére emlékszem az dec 15. De a kezdet?
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 06 Szerda 21:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Böbi írta:

szeptember 1.
Böbi

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 06 Szerda 21:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi a gyors választ
Vissza az elejére
rcsilla

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 07 Csütörtök 11:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:
Böbi írta:

szeptember 1.

év elején Pappné szept.11-et mondott.....bár lehet mindegy hogy 1 vagy 11. a lényeg hogy 15 hét meglegyen Confused
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 07 Csütörtök 12:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

rcsilla írta:
aramoro írta:
Böbi írta:

szeptember 1.

év elején Pappné szept.11-et mondott.....bár lehet mindegy hogy 1 vagy 11. a lényeg hogy 15 hét meglegyen Confused

egye fene, holnap erre is rákérdezek
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 11 Hétfő 14:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

rcsilla írta:
Sziasztok!

Tudom h nem ide tartozik, de az lenne a kérdésem hogy az indexet (foleg végzosöknek) mikortól lehet felvenni Question

semmi hivatalos infom nincs, de tippre azt mondanám, hogy hétfotol (dec. 18-tól).

esetleg ha valaki bent jár a TO környékén, nézzen már körül, hátha ki van plakátolva vmi ilyen irányú info... elore is kösz
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
19 / 36 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 34, 35, 36  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.