Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
SAP
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 19, 20, 21  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Böbi

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 26 Kedd 14:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én úgy tudom, hogy most is csak gyakorlat lesz, nem szólt múlthéten a tanár, hogy előadás lenne most csütörtökön.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Nono

HozzászólásElküldve: 2006 Nov. 18 Szombat 21:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló!
Azt szeretném megtudni, hogy SAP melyik verzióját tanítják kis iskolánkban?
Hasznosítható lesz-e késobbi munkánk/életünk során, vagy ennek is elavult formáját tanítják, mint általában?
És mikor lehet felveni? Mindig az elso félévben van meghírdetve?
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Nov. 18 Szombat 21:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nono írta:
Helló!
Azt szeretném megtudni, hogy SAP melyik verzióját tanítják kis iskolánkban?
Hasznosítható lesz-e késobbi munkánk/életünk során, vagy ennek is elavult formáját tanítják, mint általában?
És mikor lehet felveni? Mindig az elso félévben van meghírdetve?

most lett eloször meghírdetve, szóval nincs még bejáratott menetrendje...
Amúgy az SAP Business One-t tanuljuk, ami elavultnak nem nevezheto.

Egyébiránt ez az elso és egyetlen óra ahol gyakorlatban is láthatod azt amit x órán elméletben magyaráznak, és amirol elvileg a papirod szól...szóval nem haszontalan.

Hogy mennyi tudást szedsz össze az elsosorban rajtad múlik...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
ggirl

HozzászólásElküldve: 2006 Nov. 19 Vasárnap 11:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Szeretném letölteni az 5.eloadást, de mindig az jelenik meg nekem, hogy az oldal nem található. Tud valaki errol valamit, hogyan tudnám megnyitni? Köszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Nov. 19 Vasárnap 11:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ggirl írta:
Sziasztok!

Szeretném letölteni az 5.eloadást, de mindig az jelenik meg nekem, hogy az oldal nem található. Tud valaki errol valamit, hogyan tudnám megnyitni? Köszi

már muködik. Mostanában egyre több a félrelinkelésem, ezért elnézést...próbálok majd jobban odafigyelni. De ha mégis becsúszik valami, szóljatok, magamtól nem szoktam lecsekkolni mind az 1000 linket Smile

u.i.: amúgy az elnevezések elég szigorú rend szerint történnek, szóval a linkek kitalálása/ellenorzése/felülírása nem egy lehetetlen feladat user oldalról...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
ggirl

HozzászólásElküldve: 2006 Nov. 19 Vasárnap 11:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi :)

wlaszi írta:
ggirl írta:
Sziasztok!

már muködik. Mostanában egyre több a félrelinkelésem, ezért elnézést...próbálok majd jobban odafigyelni. De ha mégis becsúszik valami, szóljatok, magamtól nem szoktam lecsekkolni mind az 1000 linket :)

u.i.: amúgy az elnevezések elég szigorú rend szerint történnek, szóval a linkek kitalálása/ellenorzése/felülírása nem egy lehetetlen feladat user oldalról...
Vissza az elejére
pvik

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 06 Szerda 12:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezen a héten mi is lesz SAP-ból? (eloadás, gyakorlat, csütörtök, péntek)?
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 06 Szerda 12:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

pvik írta:
Ezen a héten mi is lesz SAP-ból? (eloadás, gyakorlat, csütörtök, péntek)?

pénteken labor, a jövo héten ugyanígy, utána 21-22-én zh, de azt még úgyis pontosítják Balázsék.
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 06 Szerda 21:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Elnézést mindenkitol, a fooldalra hibásan írtam, ki, hogy mindkét nap labor lesz...pontosabban ez igaz, csak az egyikre a NIK hivatalos, a másikra meg mi... Smile
Picit félreértettem a tanárbácsit, sorry!
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 08 Péntek 22:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Naszóval a következo 2 hét menetrendje: (legalábbis ahogyan most tudjuk Smile )
1 hét múlva pénteken labor, ahol a vizsgához hasonló feladatokat fogunk venni, ajánlott! .)
2 hét múlva (hogy melyik napon, az még nem dolt el) lesz a VIZSGA, egy részt elméletbol, egy részt laborfeladatból. Az, hogy a neptunon még nincs kint, e izgasson senkit se Smile

Kb ennyi.
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 21 Csütörtök 11:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Schmuck Balázstól most jött az info, hogy fel kell jelentkezni a vizsgaidopontoknál megjelent napok egyikére...
ggirl

HozzászólásElküldve: 2006 Dec. 21 Csütörtök 19:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Aki volt a 21-ei SAP vizsgán, lécci ossza meg a többiekkel a tapasztalatait: milyen jellegu tesztkérdések voltak, illetve milyen volt a feladat.
Köszi
Vissza az elejére
sz.a.

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 03 Szerda 22:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Van olyan, aki 22-én vizsgázott és már be van írva a jegye a neptunba? Állítólag ma kéne, hogy bekerüljön. Mondjuk éjfélig van még ido... Very Happy
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 04 Csütörtök 17:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

+info jegybeíráshoz, végzosöknek
ggirl

HozzászólásElküldve: 2007 Jan. 04 Csütörtök 17:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Akkor ezek szerint már bent vannak a jegyek a Neptunban?
Nekem még nincs semmi beírva...
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
6 / 21 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 19, 20, 21  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.