Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Szept. 07 Csütörtök 10:29 Hozzászólás témája: |
|
|
wlaszi írta: |
A leadási határidő mindig a köv munkanap! Szóval most is Hétfő...Az előző TVSZben ez benne volt, a mostanit még nem nyálaztam át ennyire. |
Ma rákérdeztem erre Csókánénál. A válasz a következő volt: "Hát nem fogok örülni neki, ha hétfőn jönnek..." Ettől függetlenül hétfőn, 13:00 és 15:00 óra között még le lehet adni az indexeket.
Akinek az IIR kurzusok egyikén sem jutott hely, az figyelje a neptunt, elvileg egy emberem már megkereste Schmuck Balázst a létszámbővítés miatt. Én egyelőre nem tudom elérni telefonon az SAP kapcsán, e-mailt ma reggelig nem kaptam tőle a témában. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Szept. 07 Csütörtök 10:37 Hozzászólás témája: |
|
|
aramoro írta: |
Ma rákérdeztem erre Csókánénál. A válasz a következő volt: "Hát nem fogok örülni neki, ha hétfőn jönnek..." Ettől függetlenül hétfőn, 13:00 és 15:00 óra között még le lehet adni az indexeket. |
Jó, asszem a legutolsó dolog ami most érdekelni fog, az az ő lelki békéje... Vagy a dolog legyen kölcsönös. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Szept. 07 Csütörtök 10:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Vagy a dolog legyen kölcsönös. |
azt hiszem, arra várhatnánk... _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Pupi
|
Elküldve: 2006 Szept. 07 Csütörtök 11:08 Hozzászólás témája: |
|
|
1 tárgyat kellett volna felvennem mire belépek a neptunba persze, hogy már megtelt!!!!!!!!!!!
ELEGEM VAN EBBŐL AZ ISKOLÁBÓL!!!!!!!!NAGYON!!!!!!!!!
Most nézem, hogy a szabadonválasztható tárgyak közül amiket felvehetek kb mind megtelt, most akkor ez hogy van? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
vip007

Csatlakozott: 2005.08.28. Vasárnap 23:56 Hozzászólások: 115 Tartózkodási hely: A gép előtt
|
Elküldve: 2006 Szept. 07 Csütörtök 19:52 Hozzászólás témája: |
|
|
vip007 írta: |
Üdv
Az lenne a bajom, hogy fel kellene vennem a marketing vizsgakurzust, de sajna betelt. Vagyis nagyon úgy néz ki. Ezt kibővíti nekem Kis Mariann, ha megkérem? Jár még vki ebben a cipőben?
Amúgy firefoxszal nem ment a neptun, de explorerrel egyből bejőtt csont nélkül. érdemes kipróbálni. Pá |
A FF valószínűleg cacheből hozza be az errort...érdemes állítani rajta.
Igen, ha megkéred kibővíti, tavaly is megtette. |
Tegnap este írtam neki, eddig még nem bővített. Elég gáz, mivel nem vagyok pesti, így nem akarok felmenni. Vki egy emilcímet írna, hátha én rossz helyre írtam. Másik kérdés, hogy melyiket kell felvennem? Van VK és VL, egyik elmélet, másik gyak, de mindkettő tele van, de VK hoz oda van írva, hogy aláírás megléte. Nekem megvan. Nos, vki? köszi _________________ "Eddig hülye voltam, de most tettem egy 360 fokos fordulatot" |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Rudolf
Csatlakozott: 2004.11.11. Csütörtök 15:35 Hozzászólások: 122 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Szept. 07 Csütörtök 20:22 Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv
Az lenne a bajom, hogy fel kellene vennem a marketing vizsgakurzust, de sajna betelt. Vagyis nagyon úgy néz ki. Ezt kibővíti nekem Kis Mariann, ha megkérem? Jár még vki ebben a cipőben?
Amúgy firefoxszal nem ment a neptun, de explorerrel egyből bejőtt csont nélkül. érdemes kipróbálni. Pá |
A FF valószínűleg cacheből hozza be az errort...érdemes állítani rajta.
Igen, ha megkéred kibővíti, tavaly is megtette. |
Tegnap este írtam neki, eddig még nem bővített. Elég gáz, mivel nem vagyok pesti, így nem akarok felmenni. Vki egy emilcímet írna, hátha én rossz helyre írtam. Másik kérdés, hogy melyiket kell felvennem? Van VK és VL, egyik elmélet, másik gyak, de mindkettő tele van, de VK hoz oda van írva, hogy aláírás megléte. Nekem megvan. Nos, vki? köszi |
Én is írtam neki ma délelőtt a qqriq1 kukac gmail pont com -ra ( iwiw -en ez van neki megadva ) de válasz még nem érkezett. A VK sztem az a normál vizsgakurzus, ami ahhoz kell hogy tudj jelentkezni a vizsgára. A VL meg sztem "extra", gyakorlásképp, de javítson ki vki hogyha tévednék. Szerintem biztos hasznos. Remélem kibővíti a limitet, nem akarok emiatt is csúszni. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
vip007

Csatlakozott: 2005.08.28. Vasárnap 23:56 Hozzászólások: 115 Tartózkodási hely: A gép előtt
|
Elküldve: 2006 Szept. 08 Péntek 00:31 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi, én is arra a címre írtam. Én nem is várom, hogy válaszoljon, csak legyen bővítés. Bár lehet, neki sem működik a neptun...  _________________ "Eddig hülye voltam, de most tettem egy 360 fokos fordulatot" |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tuti5
Csatlakozott: 2005.01.29. Szombat 22:26 Hozzászólások: 26 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Szept. 08 Péntek 09:33 Hozzászólás témája: |
|
|
Hát ilyen már csak tényleg ezen a köcsög főiskolán van h még pénteken sem tudok belépni..még szerencse h a tárgyakat felvettem, csak az a gáz hogy én csak ma tudom leadni az indexet mert hát hétfőn már nem, csak az a k...va neptun nem enged belépni...hogy lássam miket vettem fel mi hány kredites ...stb
Rohadjon meg az aki kifejlesztette ezt a szart és az is aki üzemelteti hogy nem tudta eddig megcsinálni!!! _________________ Gabest |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Szept. 08 Péntek 09:42 Hozzászólás témája: |
|
|
tuti5 írta: |
Hát ilyen már csak tényleg ezen a köcsög főiskolán van h még pénteken sem tudok belépni..még szerencse h a tárgyakat felvettem, csak az a gáz hogy én csak ma tudom leadni az indexet mert hát hétfőn már nem, csak az a k...va neptun nem enged belépni...hogy lássam miket vettem fel mi hány kredites ...stb
Rohadjon meg az aki kifejlesztette ezt a szart és az is aki üzemelteti hogy nem tudta eddig megcsinálni!!! |
Azért a teljes képhez hozzátartozik, hogy a BME-n már 2x is üzemszünetet hírdettek, és ezen túl a 30 teremből 3-ból lehet csak elérni a rendszert, kívülről csak vágyálom. Szóval ha már ők is szívnak, akkor lehet, hogy nálunk sem a hozzáértéssel van gebasz elsősorban...
Amúgy a krediteket le tudod olvasni innen, hivatalosan pedig innen |
|
Vissza az elejére |
|
 |
rcsilla
|
Elküldve: 2006 Szept. 08 Péntek 10:27 Hozzászólás témája: Végzős feladatok stb. / SZAKMAI GYAKORLAT 2006 |
|
|
Nemtom van-e akit érdekel: Várnai Sarolta ebben a félévben nem vállal szakdolit, a nála kiírt témák már nem élnek.
Nem tudja vki Hatalyák Aranka címét vagy számát? Ő tartotta anno a Ker.gazdot. Előre is köszi minden hasznos infót.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
|
Elküldve: 2006 Szept. 08 Péntek 10:34 Hozzászólás témája: Re: Végzős feladatok stb. / SZAKMAI GYAKORLAT 2006 |
|
|
rcsilla írta: |
Nemtom van-e akit érdekel: Várnai Sarolta ebben a félévben nem vállal szakdolit, a nála kiírt témák már nem élnek.
Nem tudja vki Hatalyák Aranka címét vagy számát? Ő tartotta anno a Ker.gazdot. Előre is köszi minden hasznos infót.  |
http://web.kvif.bgf.hu/main.php?temp=phonebook.pge
itt kikeresheted .) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
rcsilla
|
Elküldve: 2006 Szept. 08 Péntek 10:38 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi szépen Wlaszi  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
vip007

|
Elküldve: 2006 Szept. 08 Péntek 11:48 Hozzászólás témája: |
|
|
Még vmi. Vki tud vmit az üzleti angolII.ről? Infók, hirdető táblás kiírások vannak? Lesz egyáltalán? Megbeszélés lesz? Ha már meg van beszélve, engem Fehérné Torma Magdolna órái érdekelnének. Köszi _________________ "Eddig hülye voltam, de most tettem egy 360 fokos fordulatot" |
|
Vissza az elejére |
|
 |
rcsilla
|
Elküldve: 2006 Szept. 08 Péntek 11:57 Hozzászólás témája: nemzetközi marketing |
|
|
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a nemzetközi marketing ea. mikor lesz? A NEPTUN szerint hétfő reggel 8:00. A KGK honlapján közzétett órarend szerint péntek reggel 8:00. Most akkor mi az igazság???...jó lenne tudni, jövő héten már suli  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
|
Elküldve: 2006 Szept. 08 Péntek 13:01 Hozzászólás témája: |
|
|
érti valaki ezt a hírt? Főleg az első pontját...
Az egy dolog, hogy 2 órával a htáridő előtt hírdetik ki, de mi az, hogy "hogy mindenkinek meg legyenek oldva a csúszásai"? Ha beírom, hogy kellene xy tárgy akkor elindítják? Vagy mivan???
Könyörgöm, egy fogalmazni tudó embert kérjenek már meg hírdetmény kiírásra...de lehet, hogy bennem van a hiba. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|