Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
"A BMF csodálatos Neptun rendszere"
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 74, 75, 76  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 13:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:

ehh, már megint beelőztél, miközben az előző postomat írtam Wink

Mióta kiírtam már szundiztam is egyet Razz
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 13:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
aramoro írta:

ehh, már megint beelőztél, miközben az előző postomat írtam Wink

Mióta kiírtam már szundiztam is egyet Razz

jó is annak, aki megteheti... kicsit irigyellek Smile
kiscsillag

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 19:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Nem tudom felvenni bnőmnek a menedzsment tréninget mert nincs több hely!!Ő külföldön van...ilyenkor mit csináljak??Kivel beszéljek??Bár melózok így necces lesz ezután rohangásznom!!

HHHHEEEEEELLLPP!!!

Köszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 19:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kiscsillag írta:
Sziasztok!

Nem tudom felvenni bnőmnek a menedzsment tréninget mert nincs több hely!!Ő külföldön van...ilyenkor mit csináljak??Kivel beszéljek??Bár melózok így necces lesz ezután rohangásznom!!

HHHHEEEEEELLLPP!!!

Köszi

vagytok páran, ne aggódj.
Próbálj keresni még embert (akár itt a fórumon), és az illetékes intézethez menjetek szvsz.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Pilla

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 07 Csütörtök 12:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ilyet idén még nem is láttam Twisted Evil

502 Bad Gateway
The server returned an invalid or incomplete response.
[/i]
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Pupi

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 08 Péntek 08:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hogy lehet fokozni??? A válasz egyszerű:

Az oldal nem megfelelően van átirányítva

A Firefox azt észlelte, hogy a kiszolgáló olyan módon irányítja át a kérést, hogy az soha nem fog teljesülni.
* Ez a probléma sokszor a letiltott vagy visszautasított sütik miatt jelentkezik.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Tibi

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 08 Péntek 12:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
kiscsillag írta:
Sziasztok!

HHHHEEEEEELLLPP!!!

Köszi

vagytok páran, ne aggódj.
Próbálj keresni még embert (akár itt a fórumon), és az illetékes intézethez menjetek szvsz.

Brigi se tudott még feljelentkezni irjátok őt is a listához Ági!de még egy tárgyat se sikerült felvennie...a fa...om a neptun rendszerbe lőnnék le mindenkit aki ezt a sza...t megcsinálta menjen a bányába dolgozni inkább
Vissza az elejére
Nono

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 08 Péntek 22:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem engedi hogy beiratkozzam! Segítség!
Egész héten próbáltam de még mindig nem tetszem neki!
Vissza az elejére
Nono

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 10 Vasárnap 12:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Még mindig nem enged beiratkozni. Kértem, másnak sikerült?
Légyszi...
Vissza az elejére
rex

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 10 Vasárnap 13:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nono írta:
Még mindig nem enged beiratkozni. Kértem, másnak sikerült?
Légyszi...

Sikertelen... azt írja...
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 10 Vasárnap 15:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nono írta:
Nem engedi hogy beiratkozzam! Segítség!
Egész héten próbáltam de még mindig nem tetszem neki!

Nem kell nyomogatni! Az csak van. A beiratkozás maga a tárgyfelvétel...legalábbis ez van a TVSZben .)
Vissza az elejére
Nono

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 10 Vasárnap 16:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi, csak idáig minden félévben kellett. De akokr ok.
Vissza az elejére
rex

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 10 Vasárnap 17:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nono írta:
Köszi, csak idáig minden félévben kellett. De akokr ok.

Működött is eddig... Smile
Vissza az elejére
rex

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 11 Hétfő 13:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:
Kiszolgálóhiba történt az alkalmazásban: „/hallgato”.
--------------------------------------------------------------------------------

Futásidejű hiba
Leírás: Alkalmazáshiba történt a kiszolgálón. Az alkalmazás jelenlegi egyéni hibakezelési beállításai (biztonsági okokból) nem teszik lehetővé az alkalmazáshiba részletes adatainak távoli megjelenítését. A részletes adatok a helyi kiszolgálógépen futó böngészőben azonban megtekinthetők.

Részletek: Ha távoli gépeken is meg szeretné jeleníteni a hibaüzenet részletes adatait, hozzon létre egy <customErrors> címkét az adott webes alkalmazás gyökérkönyvtárában elhelyezett „web.config” konfigurációs fájlban. A létrehozott <customErrors> címke „mode” attribútumát állítsa „Off” értékre.

<!-- Web.Config konfigurációs fájl -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>

Megjegyzések: A jelenleg megjelenített hibalap helyett egyéni hibalap is használható, ha az alkalmazás <customErrors> konfigurációs címkéjének „defaultRedirect” attribútumát úgy módosítja, hogy az egy egyéni hibalap URL-címére mutasson.

<!-- Web.Config konfigurációs fájl -->

<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration>

Smile
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 11 Hétfő 13:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

rex írta:
Idézet:
Kiszolgálóhiba történt az alkalmazásban: „/hallgato”.
[...]

Smile

ismerős Smile
ez a hibaüzenet már csak azért is érdekes, mert a roham (elvileg) ugye befejeződött, vagyis nagyon valószínű, hogy minimális terheléssel megy (illetve kéne, hogy menjen) mindannyiunk szeretett Neptun rendszere.
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
67 / 76 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 66, 67, 68 ... 74, 75, 76  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.