Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
"A BMF csodálatos Neptun rendszere"
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 74, 75, 76  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
zu

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 08:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kicsit kezd unalmas lenni, hogy szerda van, es meg egy darab targyat nem tudtam felvenni, mert nincs napi 12 oram neptunozni, mivel dolgozom. Ezek utan van egy tippem, hogy ha esetleg pentekre sikerul mindent felvennem, a TO-s nenik csunyan fognak ramnezni, mint minden evben, hogy miert regisztracios het utolso napjan kell beiratkozni. Mondtam mar, hogy imadom ezt a foiskolat?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 08:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

zu írta:
Kicsit kezd unalmas lenni, hogy szerda van, es meg egy darab targyat nem tudtam felvenni, mert nincs napi 12 oram neptunozni, mivel dolgozom. Ezek utan van egy tippem, hogy ha esetleg pentekre sikerul mindent felvennem, a TO-s nenik csunyan fognak ramnezni, mint minden evben, hogy miert regisztracios het utolso napjan kell beiratkozni. Mondtam mar, hogy imadom ezt a foiskolat?

Én tegnap kb éjfélkor untam meg. Igaz volt egy 10 perc valamivel 11 előtt amikor 2 tárgyat fel tudtam venni (nem kurzust!). Picit beteg vagyok és éjjel párszor felkeltem...semmi sem változott. Viszont 6:30-kor egész tűrhetően ment... Próbáld Te is a hajnali órákat.

Amúgy a TOt csak akkor kell inzultálni ha nem hajlandóak elismerni, hogy a neptun miatt nem lehetett egyetlen tárgyat sem felvenni... Alapesetben a Neptun Csoportot és az SDA-t kell felgyújtani Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
cure777

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 09:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez biztos Műszaki Fősikola?
elég nagy szégyen!!
Péntekre jó lesz a neptun??
vagy csak akkor amikor bevezetik az euró-t !!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 09:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kezdem átlátni, hogy hogyan is működik a neptun:

amikor egy linkre kattintunk vagy simán csak le akarjuk tölteni a login screen-t, a háttérben generál egy random számot, mondjuk 1 és 100 között. ha ez a szám 1 és 10 közé esik, akkor betölti a hivatkozott oldalt. 11 és 50 között automatikusan kiloggol és betölti a /hallgato/login.aspx-et. 51-től 100-ig megint generál egy random számot, majd az ehhez a számhoz tartozó hibaüzenetet jeleníti meg.

tapasztalataim szerint az 500-as és 503-mas http error msg-k nagyobb prioritással rendelkeznek. én ezeket látom leggyakrabban...
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 09:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:

amikor egy linkre kattintunk v

itt is van egy kutya elásva, ugyanis ez valami elb*szott dhtml.
Azt tapasztaltam, hogy minnél mélyebben próbálok turkálni benne annál valószínűbb, hogy kidob. Ezért ravasz módon ki akartam lopni az url-t, hogy a login után egyetlen oldaltöltésből a célnál legyek, és a lehető legkisebb eséllyel mondjon ellent nekem. DE!

ez a szerencsétlen, csakis az oldalsó menün keresztül hív be oldalakat, minden mást javascript visz, tehát esélyem sincs url alapján elérni a tárgyfelvétel x. oldalát mert max a szak kiválasztásáig juthatok vele. Nyomok valami utasítást (felvesz, lead, lapoz) akkor a js 90%-os eséllyel megpurcan. Arról nem is beszélve, hogy js nélkül az egész használhatatlan, nincs kerülőút. Amúgy ez azért is bosszantó, mert ha egy utasítást kiadok és megjelenik a "kérem várjon" a js által, és neadj Isten leáll a folyamat, akkor esélytelenség újból kiadni az ukászt, mert jön a pop-up, hogy csönd legyen.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 11:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most kaptam egy fülest, hogy lehalt a legerősebb szerver és magával rántotta az egészet. Az előbb majdnem kiírtam hírbe aztán mégsem mert beengedett/működött. De aztán azóta se többet.

Szóval passzolom a kérdést. Mindenesetre mindenki ezen infó alapján mérlegeljen, hogy mennyire akar rátapadni a monitorra az elkövetkező pár órában...

A hírhez az is hozzátartozott, hogy már javítják...
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 11:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
Most kaptam egy fülest, hogy lehalt a legerősebb szerver és magával rántotta az egészet. Az előbb majdnem kiírtam hírbe aztán mégsem mert beengedett/működött. De aztán azóta se többet.

Szóval passzolom a kérdést. Mindenesetre mindenki ezen infó alapján mérlegeljen, hogy mennyire akar rátapadni a monitorra az elkövetkező pár órában...

A hírhez az is hozzátartozott, hogy már javítják...

saját tapasztalat szerint valahol az adatbázis-szerver fekhet, mert maga a webes felület (még) megy, de ha bármilyen műveletet akarok végrehajtatni, aminek az adatbázishoz is köze van, azonnal jön a Service Unavailable...

szerk: tévedtem, mégsem működik semmi, csak cacheből még vissza tudta tölteni a böngésző az utolsó működő oldalt...
naju

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 12:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

cure777 írta:
elég nagy szégyen!!

Szerintem előbb fogunk euroval fizetni, mint hogy ez rendesen működjön... Crying or Very sad

Esetleg arról nem tudtok valamit, hogy máshol működik-e??? Mert elvileg az "új neptun" most kerül bevezetésre az összes felsőoktatási intézményben. Hátha nemcsak mi szívunk!! Twisted Evil
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 12:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

naju írta:

Esetleg arról nem tudtok valamit, hogy máshol működik-e??? Mert elvileg az "új neptun" most kerül bevezetésre az összes felsőoktatási intézményben. Hátha nemcsak mi szívunk!! Twisted Evil

a BME is haldoklik, de ők legalább 2x el tudták tolni a bevezetést arra hivatkozva, hogy ez egy kalap.... Mi meg már az eleje óta szívjuk.
lásd: neptun.bme.hu:
Idézet:
NEPTUN RÉSZLEGES ÜZEMSZÜNET
Tisztelt Hallgatók

A Neptun.net rendszerben konfigurációs hiba lépett fel, ezért a hallgatói és oktatói WEB hozzáférés a mai napon (06.09.05) 15.30 -ig szünetelt.
15.30 - tól 19.30 - ig hallgatók és oktatók számára a KTH (R.IV) -ból használható lesz a rendszer.
19.30 - tól reggel 8.-ig a rendszert leállítjuk.
A hiba elhárítását a rendszer fejlesztője, az SDA Stúdió Kft. végzi.
Kérjük szíves türelmüket!
2006-09-05
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 12:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

naju írta:
cure777 írta:
elég nagy szégyen!!

Szerintem előbb fogunk euroval fizetni, mint hogy ez rendesen működjön... Crying or Very sad

remélhetőleg előbb fogunk mindannyian lediplomázni, mint ahogy az euró átveszi a forint helyét. Smile

én hallottam olyan pletykákat, hogy amikor tavaly a bmf-re rásózták ezt a hulladékot, akkor megpróbálták a műegyetemnek is eladni, de ott megnézték és amikor látták, hogy mit (nem) tud, azonnal visszadobták, hogy majd talán akkor, ha már nem lesz ilyen pre-alfa állapotú...

aztán megintcsak pletykák szerint most tavasszal a minisztériumból jött a dörgedelem a bme-nek, hogy igenis kötelező lesz bevezetni az ú neptunt. szóval igen, mások is szívni FOGNAK vele. ez persze minket, akik egy év alatt legalább ötöt öregedtünk a rendszernek köszönhetően, nem fog vigasztalni. egyre inkább kezd meggyőződésemmé válni, hogy a fejlesztő cégnek csókja van a minisztériumban... Sad
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 12:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

arról nincs hír, hogy esetleg megint kitolnák a tárgyfelvételi időszak végét? valamiért úgy érzem, hogy nem csak én nem jutok egyről a kettőre...
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 12:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

közben újabb csodás hibaüzenetet kaptam:

Invalid headers received in response
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 13:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:
arról nincs hír, hogy esetleg megint kitolnák a tárgyfelvételi időszak végét? valamiért úgy érzem, hogy nem csak én nem jutok egyről a kettőre...

lásd főoldal... Smile
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 13:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:

közben már meg is történt. ez is valami, még ha csak tüneti kezelése is a problémának...
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 13:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
aramoro írta:

lásd főoldal... Smile

ehh, már megint beelőztél, miközben az előző postomat írtam Wink
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
66 / 76 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 74, 75, 76  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.