Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
"A BMF csodálatos Neptun rendszere"
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 74, 75, 76  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 10:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pilla írta:
Van valaki akinek már sikerült felvennie valamit?

Én már egyszer eljutottam odáig, hogy kilistázta a felvehető tárgyakat, de amikor lapozni akartam, meghalt Rolling Eyes

nekem is kb. ennyi sikerélményem volt, illetve 1x majdnem fel tudtam venni az SAP-t, de azok a fránya előkövetelmények...

Pilla írta:
Mértnem tudják megcsinálni már hogy működjön is egy kicsit amikor kell?? tudom hogy sokan vagyunk meg minden, de már annak is örülnék, ha a tárgyfelvételt el tudnám intézni 1-2 óra alatt...
Ezek szerint elfogadják majd, ha azt mondom, hogy bocs, ma nem tudok gyakra menni, mert tul sok órám van, és egyáltalán nincs egyikhez sem kedvem, majd talán holnap:)

Ezen kár is gondolkodni. A főiskolát szerinted hol érdekli, hogy nekünk problémáink vannak az általa kötelezővé tett, egyébként használhatatlan rendszer miatt? Őszintén szólva kiváncsi lennék, mi történne, ha tömegesen nem tudnánk befejezni az adminisztrációt a megszabott határidő lejárta előtt. Vajon megpróbálnának büntetést fizettetni velünk? Vagy félnének a közfelháborodástól?
Pupi

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 10:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem már az is megoldás lenne, ha legalább szétszednék szakokra, és az egyes szakoknak más napokon lenne a tárgyfelvétel, ez azt jelentené, hogy jóval kevesebb ember próbálkozna egyszerre egy időben, ami valamelyest sztem javítana a helyzeten és ez még pénzbe sem kerülne!

De mind1, mert ehhez én biztos hülye vagyok. Razz
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 10:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pupi írta:
Szerintem már az is megoldás lenne, ha legalább szétszednék szakokra, és az egyes szakoknak más napokon lenne a tárgyfelvétel, ez azt jelentené, hogy jóval kevesebb ember próbálkozna egyszerre egy időben, ami valamelyest sztem javítana a helyzeten és ez még pénzbe sem kerülne!

Teljesen igazad van, láttunk is már ilyet (pl. tavaly őszi félévben a vizsgaidőpont-felvételnél). Tökéletesen ez sem oldaná meg a problémát, de azért az illetékesek igazán beláthatnák, hogy nem ugyanaz 2-3-4000 embert ráengedni egy rendszerre, mintha 10.000+ hallgató rohamozza ugyanazt a rendszert egy adott pillanattól...
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 10:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pupi írta:

Miért, a vizsgafelvételkor ez megoldás? Behal ugyanígy.

Szerintem valami jól beharangozott, ~1 millás díjjal kecsegtető diplomamunkacím jövőre tudná hozni valamelyik frissenvégzett által a kielégítően működő rendszert.

Amúgy még mindig azt mondom, hogy nem a SDA Stúdió az elsőszámú bűnbak, hanem az konkrétan az az 1 fő), aki jóváhagyta így ennek a rendszernek az éles üzemeltetését. Legyen ez a személy bárki is...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
rex

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 10:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:
Őszintén szólva kiváncsi lennék, mi történne, ha tömegesen nem tudnánk befejezni az adminisztrációt a megszabott határidő lejárta előtt.

Volt már példa a hosszabbításra, vajon miért?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 11:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
Miért, a vizsgafelvételkor ez megoldás? Behal ugyanígy.

azzal természetesen eszem ágában sincs vitatkozni, hogy vizsgajelentkezéskor is meghal a rendszer, de én azért érzek egy kis különbséget aközött, hogy 2-3 óra alatt felveszem a kinézett vizsgaidőpontokat vagy hogy ~1 napig (tavaly ilyenkor 1 hétig) harcolok, hogy meglegyen az a 4-5 tárgyam, ami éppen kell (és közben szinte másra se jut idő). gyakorlatilag ez a két dolog kb. ugyanannyi időmbe kéne, hogy kerüljön és a rendszer erőforrásait se veszi igénybe jobban egyik a másiknál. szóval a probléma egyik okát továbbra is a dilettáns szervezésben látom, főleg, hogy korábban már megtalálták az enyhítésnek ezt az egyszerű eszközét...
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 11:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

na, most végképp annyi neki. már vagy 5-10 perce csak "A webhely ideiglenesen nem érhető el..." üzeneteket adja vissza és mást semmit. mondhatom bíztató...
Pilla

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 12:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nagy gondba lehettek, mert a neptun.bmf.hu oldalról már linkelni sem lehet...
pedig már az egyik tárgyhoz tartozó gyakot sikerült egyeztetnem
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 14:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sikerült!!! Very Happy a kitartó munka eredményeképp 5 és fél óra alatt sikerült felvennem egy egész tárgyat! már látom a fényt az alagút végén... Smile
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 14:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:
sikerült!!! Very Happy a kitartó munka eredményeképp 5 és fél óra alatt sikerült felvennem egy egész tárgyat! már látom a fényt az alagút végén... Smile

Előbb átváltottam Operára, hátha az FF csak cacheből nyomja a hibát...hírtelen beléptem, és meg tudtam nyomni a tárgyfelvét gombot...aztán a csodának vége lett, kidobott.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 14:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
aramoro írta:

Előbb átváltottam Operára, hátha az FF csak cacheből nyomja a hibát...hírtelen beléptem, és meg tudtam nyomni a tárgyfelvét gombot...aztán a csodának vége lett, kidobott.

én is a ff-ra gyanakodtam, aztán szentségtelen alkuba bocsátkoztam és suxplorerből sikerült felvennem végre valamit...
Petya
Szponzor

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 23:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na, pár órával ezelőtt sikerült befejezni. Igaz, csak egyetlen kurzus átjelentkezést kellett csinálni, na meg más is csinálta meg helyettem, de azért én is együtt érzek a többiekkel. Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
tsiga

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 23:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:

grat, nekem 13 óra alatt sikerült teljesítenem uezt...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
rex

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 00:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:
HIBA
A kért URL nem tölthető le

--------------------------------------------------------------------------------

Az alábbi URL letöltésekor: http://localhost/hallgato/main.aspx?

a következő hiba lépett fel:

A cache leállásra készül és ezért nem tudja kiszolgálni a kérését. Kérjük, rövid idő múlva ismételje meg kérését!

--------------------------------------------------------------------------------

Generated Wed, 06 Sep 2006 00:30:00 GMT by vaskapu.bmf.hu (squid/2.5.STABLE14)
Vissza az elejére
rex

HozzászólásElküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 00:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:
Object not found!
The requested URL was not found on this server. If you entered the URL manually please check your spelling and try again.

If you think this is a server error, please contact the webmaster.

Error 404
neptun.bmf.hu
Wed Sep 6 00:45:00 2006
Apache/2.2.3 (FreeBSD) mod_ssl/2.2.3 OpenSSL/0.9.8b DAV/2 PHP/4.4.4
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
65 / 76 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 74, 75, 76  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.