Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 10:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Pilla írta: |
Van valaki akinek már sikerült felvennie valamit?
Én már egyszer eljutottam odáig, hogy kilistázta a felvehető tárgyakat, de amikor lapozni akartam, meghalt |
nekem is kb. ennyi sikerélményem volt, illetve 1x majdnem fel tudtam venni az SAP-t, de azok a fránya előkövetelmények...
Pilla írta: |
Mértnem tudják megcsinálni már hogy működjön is egy kicsit amikor kell?? tudom hogy sokan vagyunk meg minden, de már annak is örülnék, ha a tárgyfelvételt el tudnám intézni 1-2 óra alatt...
Ezek szerint elfogadják majd, ha azt mondom, hogy bocs, ma nem tudok gyakra menni, mert tul sok órám van, és egyáltalán nincs egyikhez sem kedvem, majd talán holnap:) |
Ezen kár is gondolkodni. A főiskolát szerinted hol érdekli, hogy nekünk problémáink vannak az általa kötelezővé tett, egyébként használhatatlan rendszer miatt? Őszintén szólva kiváncsi lennék, mi történne, ha tömegesen nem tudnánk befejezni az adminisztrációt a megszabott határidő lejárta előtt. Vajon megpróbálnának büntetést fizettetni velünk? Vagy félnének a közfelháborodástól? _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Pupi
|
Elküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 10:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem már az is megoldás lenne, ha legalább szétszednék szakokra, és az egyes szakoknak más napokon lenne a tárgyfelvétel, ez azt jelentené, hogy jóval kevesebb ember próbálkozna egyszerre egy időben, ami valamelyest sztem javítana a helyzeten és ez még pénzbe sem kerülne!
De mind1, mert ehhez én biztos hülye vagyok.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 10:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Pupi írta: |
Szerintem már az is megoldás lenne, ha legalább szétszednék szakokra, és az egyes szakoknak más napokon lenne a tárgyfelvétel, ez azt jelentené, hogy jóval kevesebb ember próbálkozna egyszerre egy időben, ami valamelyest sztem javítana a helyzeten és ez még pénzbe sem kerülne!
Teljesen igazad van, láttunk is már ilyet (pl. tavaly őszi félévben a vizsgaidőpont-felvételnél). Tökéletesen ez sem oldaná meg a problémát, de azért az illetékesek igazán beláthatnák, hogy nem ugyanaz 2-3-4000 embert ráengedni egy rendszerre, mintha 10.000+ hallgató rohamozza ugyanazt a rendszert egy adott pillanattól... _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 10:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Pupi írta: |
Miért, a vizsgafelvételkor ez megoldás? Behal ugyanígy.
Szerintem valami jól beharangozott, ~1 millás díjjal kecsegtető diplomamunkacím jövőre tudná hozni valamelyik frissenvégzett által a kielégítően működő rendszert.
Amúgy még mindig azt mondom, hogy nem a SDA Stúdió az elsőszámú bűnbak, hanem az konkrétan az az 1 fő), aki jóváhagyta így ennek a rendszernek az éles üzemeltetését. Legyen ez a személy bárki is... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
rex
|
Elküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 10:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Idézet: |
Őszintén szólva kiváncsi lennék, mi történne, ha tömegesen nem tudnánk befejezni az adminisztrációt a megszabott határidő lejárta előtt. |
Volt már példa a hosszabbításra, vajon miért?  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 11:01 Hozzászólás témája: |
|
|
wlaszi írta: |
Miért, a vizsgafelvételkor ez megoldás? Behal ugyanígy. |
azzal természetesen eszem ágában sincs vitatkozni, hogy vizsgajelentkezéskor is meghal a rendszer, de én azért érzek egy kis különbséget aközött, hogy 2-3 óra alatt felveszem a kinézett vizsgaidőpontokat vagy hogy ~1 napig (tavaly ilyenkor 1 hétig) harcolok, hogy meglegyen az a 4-5 tárgyam, ami éppen kell (és közben szinte másra se jut idő). gyakorlatilag ez a két dolog kb. ugyanannyi időmbe kéne, hogy kerüljön és a rendszer erőforrásait se veszi igénybe jobban egyik a másiknál. szóval a probléma egyik okát továbbra is a dilettáns szervezésben látom, főleg, hogy korábban már megtalálták az enyhítésnek ezt az egyszerű eszközét... _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 11:40 Hozzászólás témája: |
|
|
na, most végképp annyi neki. már vagy 5-10 perce csak "A webhely ideiglenesen nem érhető el..." üzeneteket adja vissza és mást semmit. mondhatom bíztató... _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Pilla
|
Elküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 12:00 Hozzászólás témája: |
|
|
nagy gondba lehettek, mert a neptun.bmf.hu oldalról már linkelni sem lehet...
pedig már az egyik tárgyhoz tartozó gyakot sikerült egyeztetnem  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 14:49 Hozzászólás témája: |
|
|
sikerült!!! a kitartó munka eredményeképp 5 és fél óra alatt sikerült felvennem egy egész tárgyat! már látom a fényt az alagút végén...  _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 14:51 Hozzászólás témája: |
|
|
aramoro írta: |
sikerült!!! a kitartó munka eredményeképp 5 és fél óra alatt sikerült felvennem egy egész tárgyat! már látom a fényt az alagút végén...  |
Előbb átváltottam Operára, hátha az FF csak cacheből nyomja a hibát...hírtelen beléptem, és meg tudtam nyomni a tárgyfelvét gombot...aztán a csodának vége lett, kidobott. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 14:57 Hozzászólás témája: |
|
|
wlaszi írta: |
sikerült!!! a kitartó munka eredményeképp 5 és fél óra alatt sikerült felvennem egy egész tárgyat! már látom a fényt az alagút végén...  |
Előbb átváltottam Operára, hátha az FF csak cacheből nyomja a hibát...hírtelen beléptem, és meg tudtam nyomni a tárgyfelvét gombot...aztán a csodának vége lett, kidobott. |
én is a ff-ra gyanakodtam, aztán szentségtelen alkuba bocsátkoztam és suxplorerből sikerült felvennem végre valamit... _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Petya Szponzor
Csatlakozott: 2005.01.30. Vasárnap 17:23 Hozzászólások: 121 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 23:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Na, pár órával ezelőtt sikerült befejezni. Igaz, csak egyetlen kurzus átjelentkezést kellett csinálni, na meg más is csinálta meg helyettem, de azért én is együtt érzek a többiekkel.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tsiga
|
Elküldve: 2006 Szept. 05 Kedd 23:52 Hozzászólás témája: |
|
|
grat, nekem 13 óra alatt sikerült teljesítenem uezt... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
rex
|
Elküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 00:43 Hozzászólás témája: |
|
|
HIBA
A kért URL nem tölthető le
--------------------------------------------------------------------------------
Az alábbi URL letöltésekor: http://localhost/hallgato/main.aspx?
a következő hiba lépett fel:
A cache leállásra készül és ezért nem tudja kiszolgálni a kérését. Kérjük, rövid idő múlva ismételje meg kérését!
--------------------------------------------------------------------------------
Generated Wed, 06 Sep 2006 00:30:00 GMT by vaskapu.bmf.hu (squid/2.5.STABLE14) |
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
rex
|
Elküldve: 2006 Szept. 06 Szerda 00:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Object not found!
The requested URL was not found on this server. If you entered the URL manually please check your spelling and try again.
If you think this is a server error, please contact the webmaster.
Error 404
neptun.bmf.hu
Wed Sep 6 00:45:00 2006
Apache/2.2.3 (FreeBSD) mod_ssl/2.2.3 OpenSSL/0.9.8b DAV/2 PHP/4.4.4 |
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|