Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
gazdinf

Csatlakozott: 2004.12.15. Szerda 9:10 Hozzászólások: 175 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Jan. 13 Péntek 10:42 Hozzászólás témája: |
|
|
voltam a bizonyítványért.
azt mondta a hölgy, hogy írásbeli meghatalmazással felvehetjük egymás bizonyítványát, nem kell mindenkinek egyenként rohangálni érte. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Márc. 03 Péntek 16:01 Hozzászólás témája: |
|
|
a kari oldalon megjelentek a januári LCCI-vizsga eredményei. a file elérhető itt (letöltés után át kell nevezni és hozzáírni a .doc kiterjesztést) _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Deko
|
Elküldve: 2006 Márc. 04 Szombat 18:48 Hozzászólás témája: |
|
|
az LCCI level 2 felel meg a szakmai nyelvvizsgának?
a Kiscelli utcában kell leadni a kitöltött csekket is tartalmazó jelentkezési lapokat? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Márc. 04 Szombat 19:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Deko írta: |
az LCCI level 2 felel meg a szakmai nyelvvizsgának?
a Kiscelli utcában kell leadni a kitöltött csekket is tartalmazó jelentkezési lapokat? |
ha jól emlékszem valóban a level2 az, ami nekünk a diplomához kell.
igen, a Kiscellibe kell vinni a jelentkezési lapokat, valamikor még ősszel bepostoltam már a félfogadási idejüket ide is. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Gaben7
|
Elküldve: 2006 Ápr. 04 Kedd 09:45 Hozzászólás témája: L.C.C.I. Nyelvvizsga |
|
|
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani mik voltak a szóbeli tételek januárban?
Nagyon megköszönném! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Deko
|
Elküldve: 2006 Máj. 18 Csütörtök 22:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Haller minden kedves érintettnek!
az április 8-i lcci eredményeket már meg lehet kérdezni abban az irodában a Kiscelliben, ahová a csekkeket is be kellett fizetni.
már régen megvannak az eredmények, én nemrég telefonáltam. Ha valaki esetleg még nem kérdezte meg, akkor az érdeklődjön.
Gratula mindenkinek, akinek meglett....szerencsére én is örülhetek  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Deko
|
Elküldve: 2006 Jún. 15 Csütörtök 17:12 Hozzászólás témája: |
|
|
akik április 8-án sikeres vizsgát tettek mikor fogják megkapni a nyelvvizsga bizonyítványokat? csak azért kérdezem, mert akkor kérnem kellene egy igazolást a nyelvvizsga központtól, hogy mehessek diplomaosztóra...feltéve persze ha sikeresen leállamvizsgánék...feltéve... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
CS0ki
|
Elküldve: 2006 Jún. 15 Csütörtök 18:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Már megkaptak a magyar bizonyitványt, lehet érte menni, én szombaton hoztam el. A nemzetközi akkor még nem volt meg.. De nyugodtan hívd fel őket! A nylevvizsga központ nem a TO... _________________ CS0ki |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Deko
|
Elküldve: 2006 Jún. 15 Csütörtök 20:29 Hozzászólás témája: |
|
|
a kérdésem az, hogy ha bemutatom a magyar bizonyítványt a titkárságon, akkor azt már elfogadják? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
cattish A terapeuta

|
Elküldve: 2006 Jún. 15 Csütörtök 21:52 Hozzászólás témája: |
|
|
a kérdésem az, hogy ha bemutatom a magyar bizonyítványt a titkárságon, akkor azt már elfogadják? |
Deko, CSAK azt fogadják el. Hiszen ha csak külföldi (jelen esetben brit) bizid lenne, azt honosíttatni kéne, mert csak a Magyar Állam által elismert bizit fogadják el a magyar diplomához.
Most nézem, nem egy értelmes mondat, de bocsi, hulla vok és ennyi telik tőlem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Deko
|
Elküldve: 2006 Jún. 15 Csütörtök 22:07 Hozzászólás témája: |
|
|
cattish írta: |
Deko, CSAK azt fogadják el. Hiszen ha csak külföldi (jelen esetben brit) bizid lenne, azt honosíttatni kéne, mert csak a Magyar Állam által elismert bizit fogadják el a magyar diplomához.
Most nézem, nem egy értelmes mondat, de bocsi, hulla vok és ennyi telik tőlem. |
thx again!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Deko
|
Elküldve: 2006 Jún. 16 Péntek 09:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Hello!
Most beszéltem a Lcci titkárságával és arra kértek, hogy tájékoztassam az április 8-i sikeres vizsgázókat, hogy a nyelvvizsga bizonyítványokat átvehetik személyesen a Kiscelli utcában.
a bizonyítvány két részből áll, egy magyar és egy nemzetközi részből. a magyar van már készen a másikra még várni kell.
akinek fontos az államvizsga miatt annak, az menjen be érte, mert a magyar is elég, hogy elfogadják a diplomához |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Gaben7
|
Elküldve: 2006 Jún. 16 Péntek 12:01 Hozzászólás témája: |
|
|
És akinek csak a nemzetközi lett meg, várhat még száz évet, mire megkapja a bizonyítványt, + a diplomáját.
fasza... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Deko
|
Elküldve: 2006 Jún. 16 Péntek 13:07 Hozzászólás témája: |
|
|
ezt most nem vágom....
ha megkaptad a nemzetközit, akkor az nem jelenti azt, hogy a magyart is megkaptad? nagyon pénteki hangulatom van, lehet azért nem értem..... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Jún. 16 Péntek 13:31 Hozzászólás témája: |
|
|
ezt most nem vágom....
ha megkaptad a nemzetközit, akkor az nem jelenti azt, hogy a magyart is megkaptad? nagyon pénteki hangulatom van, lehet azért nem értem..... |
nemzetközit (vagyis olyat, amit a világon bárhol elfogadnak) 50% feletti teljesítményért adnak.
az akkreditáció következményeképpen ahhoz, hogy Magyarországon államilag elismert legyen az LCCI nyelvvizsga, 60% feletti eredmény kell. a diplomát is csak ilyen (vagy ezzel egyenértékű) nyelvvizsga birtokában kaphatjuk meg.
így aztán az akkreditációval az a furcsa helyzet állt elő, hogy ha pl. 55%-ra sikerült valakinek az LCCI, akkor azt a világon bárhol teljesértékű szaknyelvi nyelvvizsgának tekintik, kivéve Magyarországon. az persze megint más kérdés, hogy jó-e ez ilyen formában. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|