Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Kooper
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
gazdinf

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 24 Szerda 08:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tegnap vettem észre, hogy be van írva a Vállalati esettanulmány jegyem
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
drfuji

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 24 Szerda 13:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A többi jegy mikor fog bekerülni a Neptunba és az indexbe?? A tanárok be fogják írni a TO-n??

Non scolae, sed vitae discimus!
Egyszer élünk, de akkor nagyon! Élj úgy, hogy soha ne bánj meg semmit!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
vera

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 25 Csütörtök 23:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Nekünk fel kell venni az indexet, és ugyanúgy járni kell a tanárok után? És azok a tárgyakból, amiből nincs kiírva vizsgaidőpont, abból hogy kerül be a Neptunba jegy?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
drfuji

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 25 Csütörtök 23:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Vera! Smile

A számból vetted ki a szót....Smile) Hogy is van ez? Smile) Very Happy

Vissza az elejére
dzsinbin

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 31 Szerda 09:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez a kérdés, engem is érdekelne, hogy most akkor az indexünkbe bekerülnek-e a jegyek??!!! Vagy majd az államvizsga előtt derül ki, vagy gáz van...???
Vissza az elejére
Krécia

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 01 Csütörtök 10:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy Ti tudtok már vmit a BPR jegyekről? Mert a Neptunban egyelőre nincs fent eredmény (ahogy a Tárgyalástechnika sem).

Előre is köszönöm a segítséget!
Vissza az elejére
cattish
A terapeuta

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 01 Csütörtök 13:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

dzsinbin írta:
Ez a kérdés, engem is érdekelne, hogy most akkor az indexünkbe bekerülnek-e a jegyek??!!! Vagy majd az államvizsga előtt derül ki, vagy gáz van...???

Mi az utolsó vizsgaidőszakunkban (most ősszel) egyáltalán nem láttuk az indexünket, azt a pár jegyet beíratták a TO-n a tanárokkal. Államvizsga és diplomaoszó után postázták ki az indexeket, oda minden (végbizonyítvány, szakmai gyak, szakdoli, államvizsga, stb) be volt írva. Szerintem ne foglalkozzatok vele.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
drfuji

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 05 Hétfő 20:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azért valaki megkérdezte, hogy mi a helyzet az indexekkel???
Nem mintha nem hinnék "Cattish"-nek, de ennél a sulinál soha nem lehet tudni!!!

Más:

Valaki átnézte már a kidolgozott államvizsga tételeket, hogy minden stimmel-e velük? Ha igen, légyszives, ossza meg velünk is!!!

Köszi!

Vissza az elejére
dzsinbin

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 06 Kedd 11:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én már átlapoztam az államvizsga tételeket. A gazdasági tételeknél az eleje, ami marketinges, az egész jó és még tömör is, de utána, kb. a 10. kérdéstől vannak olyan hosszú tételek, hogy még elolvasni is gáz, ráadásul néha nem is arról szól, amiről kellene.

Az infós tételeket még nem néztem át, mivel inkább a jegyzetemet olvasom, de tudtommal ugyanazok kerültek fel ide, mint ami a szakinfó szigorlatra volt kidolgozva, így nem hiszem, hogy problémásak lennének. Tanulni biztos könnyebb és gyorsabb őket, legalábbis nekem.
Vissza az elejére
Deko

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 06 Kedd 11:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

én megnéztem a letölthető államvizsga tételek 2006-os verzióját és megegyezik a fenn lévő kidolgozott kérdésekkel.

azok a hosszú tételek tényleg borzalmasak, csak a lényegre koncentrálok

Ti kaptatok már értesítést arról, hogy mikor lesz pontosan az államvizsga?

ki hol tart a felkészüléssel?
szerintetek mi az a minimális idő ami alatt be lehet s*ggelni ezt a sok cuccot?
Vissza az elejére
dzsinbin

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 06 Kedd 13:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Még én se kaptam értesítést, hogy mikor lesz az államvizsga, de tudomásom szerint június 26-ra vagy azt követő napokra lehet csak gondolni. Mondjuk elégggé nem jól érintene, ha az előtte lévő hétre tennék...

A felkészülés elég lassan és nehézkesen megy. Az infós tételekkel, mint írtam, elég gyorsan haladok, lehet hogy azért, mert azokra még többé-kevésbé emlékszem.

A gazdasági tétleket se s***ggelem, hanem inkább próbálok ráérezni a témára és reménykedem, hogy beszédes hangulatomban leszak aznap és minden eszembe fog jutni.. Smile) A gzd. tételekkel szenvedek rendesen, de most tartak a haramadánál... én 1 hét alatt tutkó nem tudnám az egészet elsajátítani... Smile))

Ti hogy készültök és mire??
Vissza az elejére
Deko

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 06 Kedd 14:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hát igen, én sem bes*eggelni akarom a tételeket...nem is tudnám...hanem a lényeget kiemelni. én már akkor is elégedett lennék magammal, ha minden tételből megtanulnék 10 szót, ami kulcsnak számít és nyomnék köré egy nagy sódert.

én kb 10-12 tételen vagyok túl+most szakinfó szigóztam...az a baj, hogy úgy vagyok vele, hogy még van egy csomó idő addig....szóval a motiváció hiányzik...de az nagyon.

olvasgatva a tavalyi tapasztalatokat bízom benne, hogy minket sem fognak szívatni annyira.
Vissza az elejére
Idi

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 06 Kedd 16:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én még el sem kezdtem tanulni, úgyhogy srácok, csajok nagyon jól haladtok. Előtte kiveszek másfél hetet, az idő alatt szeretném megtanulni az egészet. Habár én is most szakinfó szigorlatoztam, szal azok a tételek még bennem vannak.

Sok sikert mindenkinek a tanuláshoz!
Smile
Vissza az elejére
vera

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 12 Hétfő 13:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kapott már valaki júniusra manit? Nekem még járna kb. 50 ezer, és kezdek kicsit pipa lenni.
vera

HozzászólásElküldve: 2006 Jún. 12 Hétfő 13:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Látom, már minden jegy bent van a Neptunban. Smile
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
8 / 11 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.