Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
gazdinf

Csatlakozott: 2004.12.15. Szerda 9:10 Hozzászólások: 175 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Máj. 24 Szerda 08:34 Hozzászólás témája: |
|
|
tegnap vettem észre, hogy be van írva a Vállalati esettanulmány jegyem |
|
Vissza az elejére |
|
 |
drfuji
Csatlakozott: 2004.09.28. Kedd 0:21 Hozzászólások: 166 Tartózkodási hely: Tatabánya
|
Elküldve: 2006 Máj. 24 Szerda 13:22 Hozzászólás témája: |
|
|
A többi jegy mikor fog bekerülni a Neptunba és az indexbe?? A tanárok be fogják írni a TO-n?? _________________ Fuji
Non scolae, sed vitae discimus!
Egyszer élünk, de akkor nagyon! Élj úgy, hogy soha ne bánj meg semmit! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
vera
Csatlakozott: 2004.06.23. Szerda 13:17 Hozzászólások: 94 Tartózkodási hely: mikor hol
|
Elküldve: 2006 Máj. 25 Csütörtök 23:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Nekünk fel kell venni az indexet, és ugyanúgy járni kell a tanárok után? És azok a tárgyakból, amiből nincs kiírva vizsgaidőpont, abból hogy kerül be a Neptunba jegy? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
drfuji
Csatlakozott: 2004.09.28. Kedd 0:21 Hozzászólások: 166 Tartózkodási hely: Tatabánya
|
Elküldve: 2006 Máj. 25 Csütörtök 23:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Vera!
A számból vetted ki a szót.... ) Hogy is van ez? )  _________________ Fuji
|
Vissza az elejére |
|
 |
dzsinbin
|
Elküldve: 2006 Máj. 31 Szerda 09:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Ez a kérdés, engem is érdekelne, hogy most akkor az indexünkbe bekerülnek-e a jegyek??!!! Vagy majd az államvizsga előtt derül ki, vagy gáz van...??? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Krécia
|
Elküldve: 2006 Jún. 01 Csütörtök 10:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy Ti tudtok már vmit a BPR jegyekről? Mert a Neptunban egyelőre nincs fent eredmény (ahogy a Tárgyalástechnika sem).
Előre is köszönöm a segítséget! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
cattish A terapeuta

|
Elküldve: 2006 Jún. 01 Csütörtök 13:19 Hozzászólás témája: |
|
|
dzsinbin írta: |
Ez a kérdés, engem is érdekelne, hogy most akkor az indexünkbe bekerülnek-e a jegyek??!!! Vagy majd az államvizsga előtt derül ki, vagy gáz van...??? |
Mi az utolsó vizsgaidőszakunkban (most ősszel) egyáltalán nem láttuk az indexünket, azt a pár jegyet beíratták a TO-n a tanárokkal. Államvizsga és diplomaoszó után postázták ki az indexeket, oda minden (végbizonyítvány, szakmai gyak, szakdoli, államvizsga, stb) be volt írva. Szerintem ne foglalkozzatok vele. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
drfuji
|
Elküldve: 2006 Jún. 05 Hétfő 20:16 Hozzászólás témája: |
|
|
Azért valaki megkérdezte, hogy mi a helyzet az indexekkel???
Nem mintha nem hinnék "Cattish"-nek, de ennél a sulinál soha nem lehet tudni!!!
Más:
Valaki átnézte már a kidolgozott államvizsga tételeket, hogy minden stimmel-e velük? Ha igen, légyszives, ossza meg velünk is!!!
Köszi! _________________ Fuji
|
Vissza az elejére |
|
 |
dzsinbin
|
Elküldve: 2006 Jún. 06 Kedd 11:16 Hozzászólás témája: |
|
|
Én már átlapoztam az államvizsga tételeket. A gazdasági tételeknél az eleje, ami marketinges, az egész jó és még tömör is, de utána, kb. a 10. kérdéstől vannak olyan hosszú tételek, hogy még elolvasni is gáz, ráadásul néha nem is arról szól, amiről kellene.
Az infós tételeket még nem néztem át, mivel inkább a jegyzetemet olvasom, de tudtommal ugyanazok kerültek fel ide, mint ami a szakinfó szigorlatra volt kidolgozva, így nem hiszem, hogy problémásak lennének. Tanulni biztos könnyebb és gyorsabb őket, legalábbis nekem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Deko
|
Elküldve: 2006 Jún. 06 Kedd 11:44 Hozzászólás témája: |
|
|
én megnéztem a letölthető államvizsga tételek 2006-os verzióját és megegyezik a fenn lévő kidolgozott kérdésekkel.
azok a hosszú tételek tényleg borzalmasak, csak a lényegre koncentrálok
Ti kaptatok már értesítést arról, hogy mikor lesz pontosan az államvizsga?
ki hol tart a felkészüléssel?
szerintetek mi az a minimális idő ami alatt be lehet s*ggelni ezt a sok cuccot? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
dzsinbin
|
Elküldve: 2006 Jún. 06 Kedd 13:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Még én se kaptam értesítést, hogy mikor lesz az államvizsga, de tudomásom szerint június 26-ra vagy azt követő napokra lehet csak gondolni. Mondjuk elégggé nem jól érintene, ha az előtte lévő hétre tennék...
A felkészülés elég lassan és nehézkesen megy. Az infós tételekkel, mint írtam, elég gyorsan haladok, lehet hogy azért, mert azokra még többé-kevésbé emlékszem.
A gazdasági tétleket se s***ggelem, hanem inkább próbálok ráérezni a témára és reménykedem, hogy beszédes hangulatomban leszak aznap és minden eszembe fog jutni.. ) A gzd. tételekkel szenvedek rendesen, de most tartak a haramadánál... én 1 hét alatt tutkó nem tudnám az egészet elsajátítani... ))
Ti hogy készültök és mire?? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Deko
|
Elküldve: 2006 Jún. 06 Kedd 14:49 Hozzászólás témája: |
|
|
hát igen, én sem bes*eggelni akarom a tételeket...nem is tudnám...hanem a lényeget kiemelni. én már akkor is elégedett lennék magammal, ha minden tételből megtanulnék 10 szót, ami kulcsnak számít és nyomnék köré egy nagy sódert.
én kb 10-12 tételen vagyok túl+most szakinfó szigóztam...az a baj, hogy úgy vagyok vele, hogy még van egy csomó idő addig....szóval a motiváció hiányzik...de az nagyon.
olvasgatva a tavalyi tapasztalatokat bízom benne, hogy minket sem fognak szívatni annyira. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Idi
|
Elküldve: 2006 Jún. 06 Kedd 16:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Én még el sem kezdtem tanulni, úgyhogy srácok, csajok nagyon jól haladtok. Előtte kiveszek másfél hetet, az idő alatt szeretném megtanulni az egészet. Habár én is most szakinfó szigorlatoztam, szal azok a tételek még bennem vannak.
Sok sikert mindenkinek a tanuláshoz!
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
vera
Csatlakozott: 2004.06.23. Szerda 13:17 Hozzászólások: 94 Tartózkodási hely: mikor hol
|
Elküldve: 2006 Jún. 12 Hétfő 13:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Kapott már valaki júniusra manit? Nekem még járna kb. 50 ezer, és kezdek kicsit pipa lenni. _________________ Üdv: Vera |
|
Vissza az elejére |
|
 |
vera
|
Elküldve: 2006 Jún. 12 Hétfő 13:13 Hozzászólás témája: |
|
|
Látom, már minden jegy bent van a Neptunban.  _________________ Üdv: Vera |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|