Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Szakinformatika szigorlat
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Tibi

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 22 Hétfő 19:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nah há ez megvan.... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

kalappal mindenkinek....

Gratula mindenkinek akinek megvan
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Zsu

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 23 Kedd 18:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Végig olvastam amit a tegnapi szigorlatról írtatok (köszi az infókat).
Kicsit megrémültem, mert azt vettem ki az egyik hozzá szólásból, hogy 1 tételt kell húzni Holyinka (IR és IIR) anyagából és 1et VIRből? Shocked
Remélem csak félre olvastam és összesen 1 tételt kell húni és azt kidolgozni...
Egyébként mennyi időt kaptatok a kidolgozásra és egyszerre hányan voltatok bent?

Köszi,

Zsu
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 23 Kedd 19:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsu írta:
Sziasztok!

Kicsit megrémültem, mert azt vettem ki az egyik hozzá szólásból, hogy 1 tételt kell húzni Holyinka (IR és IIR) anyagából és 1et VIRből? Shocked
Egyébként mennyi időt kaptatok a kidolgozásra és egyszerre hányan voltatok bent?

Köszi,

Zsu

jól értetted, tényleg 2 tételt kell húznia mindenkinek. egyet Holyinkánál és egyet Farkasnál. időd meg annyi van, amennyi kell, mert az elején bemegy mindenki, kihúzzátok a tételeket és utána aki úgy érzi, hogy készen van a jegyzeteivel, az kisétál valamelyik tanár asztalához és elmondja amit tud.
Tibi

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 23 Kedd 20:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:
Zsu írta:
Sziasztok!

Köszi,

Zsu

jól értetted, tényleg 2 tételt kell húznia mindenkinek. egyet Holyinkánál és egyet Farkasnál. időd meg annyi van, amennyi kell, mert az elején bemegy mindenki, kihúzzátok a tételeket és utána aki úgy érzi, hogy készen van a jegyzeteivel, az kisétál valamelyik tanár asztalához és elmondja amit tud.

jaja ez igy van!de van tényleg idő,amit leirsz azt meg is tudod ott tanulni...és a jegyzetet elveszik, tehát jó megtanulni hogy mi van rajta Smile
Vissza az elejére
Conte

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 23 Kedd 22:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Egy kis tapasztalatmegosztás. Hátha valakinek egy fél ötöst ér majd.

Én Farkasnál a rendszerelméletet húztam. Ami a négy lapos ehhez kapcsolódó pdf jegyzetben fontos (fogalmak, összefüggések, stb.), az a jegyzeteimben, amit a tánár úr elé tettem benne volt. Ezt nem is vitatta. Az ötösért azonban megkérdezte, hogy tudok-e rendszer topokógiákat mondani (szégyenemre nem tudtam), ekkor megkérdezte ki az a Bertalannfy (hát ezt sem mertem ráhasalni). Az eredmény egy 3-as lett.

*******************.

Ennyi lett volna.

Nagy kalappal mindenkinek, akinek még hátra van!

moderálva: közkívánatra és közérdekre való tekintettel a hozzászólás egy részét kimoderáltam (wlaszi)
Vissza az elejére
Tibi

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 24 Szerda 16:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

máskor Conte ügyelj arra mit irsz.......
Vissza az elejére
Conte

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 24 Szerda 18:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Melyik része nem tetszett?
Vissza az elejére
Tibi

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 24 Szerda 18:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

azért nem kell igy sztem leirni hogy ezt igy tudtuk csinálni ezt ugy tudtuk csinálni...internet stb stb
a megf infót mindeki megkapja szerintem igy vagy ugy.....
ezt a fórumot bárki olvashatja....
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 24 Szerda 20:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:

és teszik is... SZVSZ ne hozzuk kellemetlen helyzetbe azokat a tanárokat akik ritka kivételként nem szivatnak minket...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Tibi

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 25 Csütörtök 10:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
Idézet:

és teszik is... SZVSZ ne hozzuk kellemetlen helyzetbe azokat a tanárokat akik ritka kivételként nem szivatnak minket...

nah látom Wlaszi megértette, és az infó tárgyak még az álamvizsgán is előjönnek....
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 25 Csütörtök 10:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tibi írta:
wlaszi írta:
Idézet:

nah látom Wlaszi megértette, és az infó tárgyak még az álamvizsgán is előjönnek....

ezt tavaly is eljátszottuk...perpill csak arra várok, hogy a kollega használja a szerkesztés gombját. Mert akkor nem moderátor szólt, nem moderátor javított, és nem a moderátor a gonosz cenzor Smile

Persze ez nem azt jelenti, hogy egy idő után nem bújik elő belőle ha nem történik semmi .)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Zsu

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 25 Csütörtök 12:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Nagyjából végigolvastam a szigorlati tételeket.
Most jutottam el arra a pontra, hogy: jobb lett volna bejárni az előadásokra?! Rolling Eyes

Ugyanis van néhány tétel, amihez hozzá sem tudok szólni.
Ilyen pl. a 13-as: Cikkek-műveletek-gyártó berendezések.... stb.
Erről a kidolgozott tételsorban egy szép kis táblázat van, amiről nem sok mindent tudok elmondani (nem is igazán értem a benne szereplő dolgokat). Erről van valahol egy kicsit bővebb anyag?

És még annyit, hogy szerintem a tételek eleje (2, 3, 4-es tétel) kicsit össze van keverve. Jól látom vagy ezen is hiányoztam?! Confused

Köszi,

Zsuzsi
naju

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 25 Csütörtök 17:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!

Zsu, én bejártam az órák nagyrészére, de a 13-as egy kritikus pont nekem is... Shocked

Mit szólnál hozzá ha vasárnap délután találkoznánk? Addig még megpróbálok a jegyzeteimből okosodni.
Esetleg valaki a következő szigorlatos csoportból csatlakozik hozzánk????
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
saco

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 26 Péntek 08:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem is pont az a bajom, mint Zsunak Rolling Eyes

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 26 Péntek 10:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Judit!

Ok, akkor részemről jó a vasárnap délután (persze csak a Forma 1 után Very Happy ) olyan 4 körül. Ha gondolod, nálunk is talizhatunk, mert nem lesz otthon a lakótársam.
Van egy csomó kérdésem, ugyhogy ha vannak órai jegyzeteid, akkor hozd el azokat is.

Pusz
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
6 / 11 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.