Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Tibi
|
Elküldve: 2006 Máj. 22 Hétfő 19:51 Hozzászólás témája: |
|
|
nah há ez megvan....
kalappal mindenkinek....
Gratula mindenkinek akinek megvan
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Zsu
Csatlakozott: 2004.12.31. Péntek 16:05 Hozzászólások: 43 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Máj. 23 Kedd 18:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Végig olvastam amit a tegnapi szigorlatról írtatok (köszi az infókat).
Kicsit megrémültem, mert azt vettem ki az egyik hozzá szólásból, hogy 1 tételt kell húzni Holyinka (IR és IIR) anyagából és 1et VIRből?
Remélem csak félre olvastam és összesen 1 tételt kell húni és azt kidolgozni...
Egyébként mennyi időt kaptatok a kidolgozásra és egyszerre hányan voltatok bent?
Köszi,
Zsu _________________ Zsu |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Máj. 23 Kedd 19:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Zsu írta: |
Sziasztok!
Kicsit megrémültem, mert azt vettem ki az egyik hozzá szólásból, hogy 1 tételt kell húzni Holyinka (IR és IIR) anyagából és 1et VIRből?
Egyébként mennyi időt kaptatok a kidolgozásra és egyszerre hányan voltatok bent?
Köszi,
Zsu |
jól értetted, tényleg 2 tételt kell húznia mindenkinek. egyet Holyinkánál és egyet Farkasnál. időd meg annyi van, amennyi kell, mert az elején bemegy mindenki, kihúzzátok a tételeket és utána aki úgy érzi, hogy készen van a jegyzeteivel, az kisétál valamelyik tanár asztalához és elmondja amit tud. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Tibi
|
Elküldve: 2006 Máj. 23 Kedd 20:57 Hozzászólás témája: |
|
|
aramoro írta: |
Zsu írta: |
Sziasztok!
Köszi,
Zsu |
jól értetted, tényleg 2 tételt kell húznia mindenkinek. egyet Holyinkánál és egyet Farkasnál. időd meg annyi van, amennyi kell, mert az elején bemegy mindenki, kihúzzátok a tételeket és utána aki úgy érzi, hogy készen van a jegyzeteivel, az kisétál valamelyik tanár asztalához és elmondja amit tud. |
jaja ez igy van!de van tényleg idő,amit leirsz azt meg is tudod ott tanulni...és a jegyzetet elveszik, tehát jó megtanulni hogy mi van rajta  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Conte
|
Elküldve: 2006 Máj. 23 Kedd 22:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Egy kis tapasztalatmegosztás. Hátha valakinek egy fél ötöst ér majd.
Én Farkasnál a rendszerelméletet húztam. Ami a négy lapos ehhez kapcsolódó pdf jegyzetben fontos (fogalmak, összefüggések, stb.), az a jegyzeteimben, amit a tánár úr elé tettem benne volt. Ezt nem is vitatta. Az ötösért azonban megkérdezte, hogy tudok-e rendszer topokógiákat mondani (szégyenemre nem tudtam), ekkor megkérdezte ki az a Bertalannfy (hát ezt sem mertem ráhasalni). Az eredmény egy 3-as lett.
*******************.
Ennyi lett volna.
Nagy kalappal mindenkinek, akinek még hátra van!
moderálva: közkívánatra és közérdekre való tekintettel a hozzászólás egy részét kimoderáltam (wlaszi) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Tibi
|
Elküldve: 2006 Máj. 24 Szerda 16:43 Hozzászólás témája: |
|
|
máskor Conte ügyelj arra mit irsz....... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Conte
|
Elküldve: 2006 Máj. 24 Szerda 18:21 Hozzászólás témája: |
|
|
Melyik része nem tetszett? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Tibi
|
Elküldve: 2006 Máj. 24 Szerda 18:46 Hozzászólás témája: |
|
|
azért nem kell igy sztem leirni hogy ezt igy tudtuk csinálni ezt ugy tudtuk csinálni...internet stb stb
a megf infót mindeki megkapja szerintem igy vagy ugy.....
ezt a fórumot bárki olvashatja.... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Máj. 24 Szerda 20:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Idézet: |
és teszik is... SZVSZ ne hozzuk kellemetlen helyzetbe azokat a tanárokat akik ritka kivételként nem szivatnak minket... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Tibi
|
Elküldve: 2006 Máj. 25 Csütörtök 10:02 Hozzászólás témája: |
|
|
wlaszi írta: |
és teszik is... SZVSZ ne hozzuk kellemetlen helyzetbe azokat a tanárokat akik ritka kivételként nem szivatnak minket... |
nah látom Wlaszi megértette, és az infó tárgyak még az álamvizsgán is előjönnek.... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Máj. 25 Csütörtök 10:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Tibi írta: |
wlaszi írta: |
nah látom Wlaszi megértette, és az infó tárgyak még az álamvizsgán is előjönnek.... |
ezt tavaly is eljátszottuk...perpill csak arra várok, hogy a kollega használja a szerkesztés gombját. Mert akkor nem moderátor szólt, nem moderátor javított, és nem a moderátor a gonosz cenzor
Persze ez nem azt jelenti, hogy egy idő után nem bújik elő belőle ha nem történik semmi .) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Zsu
Csatlakozott: 2004.12.31. Péntek 16:05 Hozzászólások: 43 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Máj. 25 Csütörtök 12:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Nagyjából végigolvastam a szigorlati tételeket.
Most jutottam el arra a pontra, hogy: jobb lett volna bejárni az előadásokra?!
Ugyanis van néhány tétel, amihez hozzá sem tudok szólni.
Ilyen pl. a 13-as: Cikkek-műveletek-gyártó berendezések.... stb.
Erről a kidolgozott tételsorban egy szép kis táblázat van, amiről nem sok mindent tudok elmondani (nem is igazán értem a benne szereplő dolgokat). Erről van valahol egy kicsit bővebb anyag?
És még annyit, hogy szerintem a tételek eleje (2, 3, 4-es tétel) kicsit össze van keverve. Jól látom vagy ezen is hiányoztam?!
Köszi,
Zsuzsi _________________ Zsu |
|
Vissza az elejére |
|
 |
naju
Csatlakozott: 2004.01.03. Szombat 23:25 Hozzászólások: 17 Tartózkodási hely: Föld fölött-fölött...
|
Elküldve: 2006 Máj. 25 Csütörtök 17:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Hello!
Zsu, én bejártam az órák nagyrészére, de a 13-as egy kritikus pont nekem is...
Mit szólnál hozzá ha vasárnap délután találkoznánk? Addig még megpróbálok a jegyzeteimből okosodni.
Esetleg valaki a következő szigorlatos csoportból csatlakozik hozzánk???? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
saco

Csatlakozott: 2005.11.28. Hétfő 10:56 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: Kocsma
|
Elküldve: 2006 Máj. 26 Péntek 08:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem is pont az a bajom, mint Zsunak  _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Zsu
|
Elküldve: 2006 Máj. 26 Péntek 10:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Judit!
Ok, akkor részemről jó a vasárnap délután (persze csak a Forma 1 után ) olyan 4 körül. Ha gondolod, nálunk is talizhatunk, mert nem lesz otthon a lakótársam.
Van egy csomó kérdésem, ugyhogy ha vannak órai jegyzeteid, akkor hozd el azokat is.
Pusz _________________ Zsu |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|