Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Máj. 19 Péntek 15:54 Hozzászólás témája: |
|
|
bbence írta: |
Az a rendszerszemlélet nem az a PDF, ami fenn van már? |
elsőre nekem is jónak tűnik (korábban meg nem néztem bele ), most már legalább tudom, honnan ollózzam bele a doksiba ezt a tételt. kösz a tippet  _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Máj. 19 Péntek 20:13 Hozzászólás témája: |
|
|
Farkas tanár úr frissítette a vir tételek listáját. mondanám, hogy még jókor... de végülis túl nagy meglepetést nem fog okozni, tegnap már mondta ezt a rendszerszemléletes tételt.
1. Alapfogalmak: vezetés-vezető, informatika, rendszer
2. Rendszerelmélet – rendszerszemlélet
3. Mutatószámok, mutatószámrendszerek
4. SAP
5. SAS
6. Sybase
7. Cognos
8. Piramis
9. ChaRM
10 .Excel és Access, mint VIR
11. SPSS
12. VIR rendszerek összehasonlítása, sorokba állítása _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
sisqoboy

|
Elküldve: 2006 Máj. 20 Szombat 10:18 Hozzászólás témája: |
|
|
köszi a listát |
|
Vissza az elejére |
|
 |
saco

Csatlakozott: 2005.11.28. Hétfő 10:56 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: Kocsma
|
Elküldve: 2006 Máj. 20 Szombat 16:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Jaja köszi a listát, lassan nekem is kelleni fog  _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bbence

|
Elküldve: 2006 Máj. 20 Szombat 22:50 Hozzászólás témája: |
|
|
Megkérdezhetem, hogy mi lett javítva a kidolgozott tételsorban, ami most felkerült? Csak mert én már kinyomtattam korábban és ha nem muszáj, nem nyomtatnám újra.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Máj. 20 Szombat 22:58 Hozzászólás témája: |
|
|
bbence írta: |
Megkérdezhetem, hogy mi lett javítva a kidolgozott tételsorban, ami most felkerült? Csak mert én már kinyomtattam korábban és ha nem muszáj, nem nyomtatnám újra.  |
leginkább elgépeléseket, hibás táblázatszámozásokat, tördelési hibákat javítottam, illetve a vir rész tételeit új sorrendbe rendeztem, ahogy Farkas elküldte tegnap. itt néhány tételnél (SAS, Sybase és VIR-ek összehasonlítása) van tételenként 1-2 bekezdésnyi kiegészítés, amiket a tanár jegyzetelt bele a neki megmutatott példányba. ezen felül volt két tétel (Cognos, Sybase), ahol egész bekezdések szerepeltek kétszer, ezeknél racionalizáltam egy kicsit. szvsz ezek miatt tényleg nem érdemes újra kinyomtatni, elég lesz, ha egyszer átfutod az említett 3 tételt. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
sisqoboy

|
Elküldve: 2006 Máj. 21 Vasárnap 14:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Kis észervétel a Farkas úr anyagában melyet hozzá csatolt és valszeg el lett irva:
SAS legvége:
• a tartalomszolgáltatást web alapú portálokon, publikációs és előfizetési csatornákon, valamint vezetők nélküli eszközökön.
ez igy jo lesz mert lassan ember sem kell és a gép megcsinál mindent...
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
sisqoboy

|
Elküldve: 2006 Máj. 21 Vasárnap 14:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Jó nagy kalappal mindenkinek holnapra és aki meg lelépet (mert már csak 20vagyunk) az meg egy gyáva nyúl!
Én sem vagyok a helyzet magaslatán de én bevállalom!!!
És ön?? Ön bevállalja?
IGEN VAGY NEM??
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Tibi
|
Elküldve: 2006 Máj. 21 Vasárnap 15:05 Hozzászólás témája: |
|
|
vállalom  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Máj. 21 Vasárnap 21:36 Hozzászólás témája: |
|
|
sisqoboy írta: |
Kis észervétel a Farkas úr anyagában melyet hozzá csatolt és valszeg el lett irva:
SAS legvége:
• a tartalomszolgáltatást web alapú portálokon, publikációs és előfizetési csatornákon, valamint vezetők nélküli eszközökön.
ez igy jo lesz mert lassan ember sem kell és a gép megcsinál mindent...
 |
kösz az észrevételt, már javítottam is, de majd csak holnap küldöm át Wlaszinak (most már úgyis mindegy azoknak, akik holnap mennek akik meg később, nekik szvsz ráér holnapig )
egyébként a poén az az, hogy ez az egy bekezdés a SAS honlapjáról van, nem mi gépeltük el... (a Sybase és a SAS magyar nyelvű oldalai ettől eltekintve is tele vannak elgépelésekkel, helyesírási hibákkal... )
sisqoboy írta: |
És ön?? Ön bevállalja?
IGEN VAGY NEM?? |
ja igen. én is vállalom. ott találkozunk holnap reggel. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tuti5
Csatlakozott: 2005.01.29. Szombat 22:26 Hozzászólások: 26 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006 Máj. 21 Vasárnap 23:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Hát igen ...bátraké a szerencse!!! Nekem sikerült egyszer átolvasnom...talán még reggel...hát akkor mindenkinek egy kalappal s reggel találkozunk! _________________ Gabest |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Gabtsee

|
Elküldve: 2006 Máj. 22 Hétfő 13:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Na ez is megvan, akkor mentem nyaralni...
Volt akinek bele se kérdeztek a lapjába amit írt, jegyzetelt, de azért mondhatni, hogy arra kiváncsiak mit nem tudsz...
Senki se bukott, sok sikert annak aki még tanul! _________________ Sose tartsd vissza a fingást! Visszafordul, felmegy az agyadig, és onnan jönnek a szar gondolatok ... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Pupi
|
Elküldve: 2006 Máj. 22 Hétfő 13:46 Hozzászólás témája: |
|
|
Gabtsee írta: |
Na ez is megvan, akkor mentem nyaralni...
Volt akinek bele se kérdeztek a lapjába amit írt, jegyzetelt, de azért mondhatni, hogy arra kiváncsiak mit nem tudsz...
Senki se bukott, sok sikert annak aki még tanul! |
Ha ez tényleg ennyire könnyű akkor lehet nem is kéne rá annyit tanulni, mint amennyit terveztem...
Miből készültél? A kidolgozott anyagból??? És mennyire tudtad, mennyire részletesen írtál a lapra??? Mennyire kell kiöltözni??? Asszem most hirtelen csak ennyi jutott az eszembe. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Deko
|
Elküldve: 2006 Máj. 22 Hétfő 14:03 Hozzászólás témája: |
|
|
csak annyit mondok, hogy egy gépteremben volt a szigorlat. beültünk a gépek mögé...ennyi.
biztosan azért sikerültek ilyen jól, mert mindenki lelkiismeretesen felkészült..... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Gabtsee

|
Elküldve: 2006 Máj. 22 Hétfő 14:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Há várjál mán Pupi! Ennyit még a tanár se kérdezett!
2-szer olvastam át, de úgy éreztem főleg az eleje maradt meg, mármint a 83 oldalas cuccnak. Nagyon részletesen nem tudtam és puskázni se mert Farkas pont rám látott, mert elől ültem. A lapra VIR-ből is meg IIR-ből is szinte azt írtam, amit elmondtam volna, de míg Farkas esetén működött a felolvasás, Holyinkánál nem igazán, ő inkább bele kérdezett. De ez egyén függő, mást is lehetett hallani. Pl. mondhatni felolvashattad ilyesmi, de erről majd nyilatkozik más.
Én öltönybe mentem, meg a csoport nagy része se farmerba jelent meg, szóval sztem egy fehér ing, fekete nadrág elég, nem kell öltöny meg nyakkendős szarsággal bíbelődni. A tanárok meg kb. olyan ruhába voltak mint előadásokon szoktak szóval nem ezen volt a hangsúly.
Kalappal... _________________ Sose tartsd vissza a fingást! Visszafordul, felmegy az agyadig, és onnan jönnek a szar gondolatok ... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|