Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
SZV szigorlat
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 15, 16, 17  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Conte

HozzászólásElküldve: 2005 Jan. 31 Hétfő 10:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Még itt sincs semmi Confused
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Briga

HozzászólásElküldve: 2005 Jan. 31 Hétfő 10:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nálam sincs ... Rolling Eyes
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Conte

HozzászólásElküldve: 2005 Jan. 31 Hétfő 10:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Most kaptam az infot, valakitol aki bent van most, hogy a nõ csak 16:00-ra hajlandó bejönni, nem tudom, ez hogyan befolyásolja a jegyek neptunra való felkerülését, de azért sejtem... Evil or Very Mad

A dolgozatokat pedig csak Szerdán 13:00-tól lehet megtekinteni.
Vissza az elejére
Conte

HozzászólásElküldve: 2005 Jan. 31 Hétfő 12:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most rakja fel az eredményeket az Imi!
Vissza az elejére
Conte

HozzászólásElküldve: 2005 Jan. 31 Hétfő 12:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem megvan! Remélem nektek is szerencsétek lesz!
Vissza az elejére
Ger
Szponzor

HozzászólásElküldve: 2005 Jan. 31 Hétfő 12:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Grat azoknak akik atmentek...
Csak sikerült már így 5 nap után felrakni eredményeket

Conte írta:
Nekem megvan! Remélem nektek is szerencsétek lesz!
Vissza az elejére
Briga

HozzászólásElküldve: 2005 Jan. 31 Hétfő 21:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Akik voltak eddig szóbelizni, azok segítségét kérdezem hogy miket szokott kérdezni? Mit érdemes átnézni? Rolling Eyes

Nagyon köszi

Brigi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
iccci

HozzászólásElküldve: 2005 Jan. 31 Hétfő 23:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem hiszel nekem???
Kedvence az ellentétes kétszámlasoros könyvelés. Aztán még ott van az écs, értékvesztés, értékhelyesbítés, saját tõke, készletek.
Sok szerencsét!!!
Vissza az elejére
CS0ki

HozzászólásElküldve: 2005 Jan. 31 Hétfő 23:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tõlem pl azt kérdezte többé-kevésbé, amit elcsesztem a szigorlaton. De az elõttem lévõtõl pl a kiegészitõ mellékletet kérdezte, annak részeit. Igazából bármi kérdezthet, de az elsõ féléves anyag a leginkább kérdezhetõ...
Briga

HozzászólásElküldve: 2005 Jan. 31 Hétfő 23:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi az infókat Smile
Vissza az elejére
bolya

HozzászólásElküldve: 2005 Feb. 01 Kedd 00:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
A jegybeiratásról tudtok valamit? Mikor lesz bent? Köszi, Bolya
Vissza az elejére
gazdinf

HozzászólásElküldve: 2005 Feb. 02 Szerda 17:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ma 12-re meghírdetett szóbeli, 14:30-kor kezdõdött
történelmi jelentõségû 5:1-es gyõzelmet arattunk

ELADÓ 3 darab feleslegessé vált különbözõ számvitel könyv
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
saco

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 24 Szombat 23:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem élrtelmesebb lenne ide írni szigó ügyben Smile

a szv III topic maradjon a jövőnek !

Ezennel felélesztem a topicot

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 26 Hétfő 15:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Végigolvastam a tavalyi szigorlati hozzászólásokat és lenne egy pár kérdésem a leírtakhoz kapcsolódóan!

Mérleg feladat: Gondolom olyan lesz, hogy felsorol egy csomó tételt és készíts belőlük mérleget! Ezt még értem is!

Eredménykimutatás: Olyan lesz, mint most a 3. félévben? Nyitás, kontírozás, EK összeállítása, zárás???? Ehhez marha sok idő kell és a mérleg sem megy olyan gyorsan.

És plusz lehet még számítani egy 3. feladatra is. Többen is írtátok, hogy összefoglaló feladat! Az melyik volt, mert nálunk most más tanár tartotta a gyakorlatot és nem azokat a feladatokat csináltuk, mint Ti tavaly. VAgy benne van a könyvben? Ha valakinek megvan, pls. tegye fel a letöltésekhez!

Kiváncsi leszek, hogy 90 perc alatt hogyan fogunk ennyi feladatot megcsinálni, és még ott van az elmélet is, amiből szintén össze kell hozni az 50%-ot! Hááááát, nem sok esélyt látok, hogy elsőre meglesz! Sad
Vissza az elejére
melibaba

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 26 Hétfő 16:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én arra sem hogy 3.-ra meglesz... Rolling Eyes

Van valakinek kidolgozott árfolyam FIFO-s példája, illetve GT alapítás átadó és átvevő szempontjából?? HELP!!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
4 / 17 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 15, 16, 17  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.