Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Kerinfo
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
sids

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 10 Szerda 13:45    Hozzászólás témája: VIR ZH!!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

A VIR-re VIR1-VIR7 ea.-okat kell tudni, vagy van egyéb infótok???
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 10 Szerda 15:59    Hozzászólás témája: Re: VIR ZH!!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

sids írta:
Sziasztok!

A VIR-re VIR1-VIR7 ea.-okat kell tudni, vagy van egyéb infótok???

a VIR-re vonatkozó információk a VIR topikban vannak. (a kérdésedre ott válaszoltam Smile ) itt inkább a kerinfoval foglalkozzunk. köszi
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 10 Szerda 22:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

http://gazdinfo.hu/temp/kerinfo_2006_puska.zip

holnapra...(lásd: főoldal)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Gabtsee

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 11 Csütörtök 19:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha ilyen komolyan veszik a szakinfo szigorlatot is a kedves tanár úrak, akkor fejek fognak hullani! Crying or Very sad
Tibi

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 13 Szombat 09:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!
aki emléxik a csütörtöki zh kérdésekre az legyenszives megosztani velünk...
legalább nagyvonalakban irjátok le.
az enyém tuti karó... Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Vissza az elejére
alf

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 16 Kedd 13:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pénteken lesz kerinfo gyak? Be kell most menni? Mert én elméletileg dolgoznék, de ha valami fontos dolog van tervbe véve, akkor szabinapot kell kérnem.
Vissza az elejére
bbence

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 16 Kedd 13:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Elvileg a kerinfo gyakjegyeket adja meg (a három leadott házidoga alapján).
Viszont a vizsgának mikor lesz egyáltalán eredménye? Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 16 Kedd 13:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

alf írta:
Pénteken lesz kerinfo gyak? Be kell most menni? Mert én elméletileg dolgoznék, de ha valami fontos dolog van tervbe véve, akkor szabinapot kell kérnem.

sajnos semmi konkrét infom nincs. amikor a tanár válaszolt a beadott feladatomra, én úgy értelmeztem a levelét, hogy ha elfogadta a feladatokat, akkor már nem kell menni. de megpróbálhatod utolérni. az elérhetőségei itt vannak.
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 16 Kedd 13:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bbence írta:
Elvileg a kerinfo gyakjegyeket adja meg (a három leadott házidoga alapján).
Viszont a vizsgának mikor lesz egyáltalán eredménye? Smile

Szöllősi Sanyi ma délután 2 körülre mondta még amikor írtuk. Wlaszi és én is megkapjuk emailben, szóval elég gyorsan fent lesz itt is.
alf

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 16 Kedd 14:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bbence, aramoro: köszi a gyors választ.
Írtam Farkasnak, remélem még idén válaszol...
Vissza az elejére
Conte

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 16 Kedd 19:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én beszéltem a csütörtöki dolgozat után 20 perccel a Holyinka tanár úrral és azt mondta, hogy keddre meglesz az eredmény, sajnos a következő kiegészítést azonban hozzátette:

"de, a kedd az 24 órás"

Jól kihasználják az időt!
Vissza az elejére
bbence

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 16 Kedd 21:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hova tűnt a főoldalról a kerinfo eredmény? Smile Az előbb még ott volt. Mondjuk elég vicces eredmények születtek.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Tibi

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 16 Kedd 21:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

jaja nekem is eltünt Smile
jah elég sok 1-es:( nekem 3 pont kellet volna....
Vissza az elejére
Conte

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 16 Kedd 21:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Ezek szerint fent voltak már az eredmények? (természetesen ezt csak költői kérdésnek szántam)

Csak abban az esetben tudom megnézni, ha visszakerülnek a főoldalra? Nem lehet máshol megnézni?

Köszi
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 16 Kedd 21:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bbence írta:
Hova tűnt a főoldalról a kerinfo eredmény? Smile Az előbb még ott volt. Mondjuk elég vicces eredmények születtek.

le lett szedve, csúnya pontozási hibák voltak benne. Amíg nem kapjuk meg a javítottat, addig sajna türelemmel kell lenni :/
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
5 / 11 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.