Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Kooper
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
gazdinf

HozzászólásElküldve: 2006 Ápr. 26 Szerda 09:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

én mostmár semmit sem értek Smile

egészen mostanáig azt hittem, hogy:
május 1-ig kel leadni a 6 oldalas vállalati esettanulmányt
és május 19-ig a szakdogát

de! az ominózus Pappné féle emailben azt olvashatjuk, hogy a kari honlapon van egy leírás, hogy milyennek kell lennie az esettanulmánynak. sajnos (vagyis szokás szerint) nem találtam meg.
hallott már vki olyanról ezen a fősulin, hogy linket is lehet küldeni emailben, nem csak emlegetni, hogy állítólag van valami anyag valahol a honlapon?!

még szerencse, hogy itt letöltéseknél találni némi infót. különben nem is tudom mi lenne velünk Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
vera

HozzászólásElküldve: 2006 Ápr. 26 Szerda 10:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vigyázz!

Az e-mailben az van, hogy a szakdoga formai követelményének kell megfelelnie a vállalati esettanulmánynak. Az előző félévben volt egy doc, amiben a váll-i esttanulmány formai követelményi voltak (külön, eltérő a szokdogáétól). Akkor most hogy kell beadni?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
gazdinf

HozzászólásElküldve: 2006 Ápr. 26 Szerda 11:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nem tudom, mert sajnos nem találom a gépemen a tavaly beadott dogámat. azt egészítettem volna ki

a fent említett letöltés beli dokuben ez áll:

Tartalmi:
A téma forrása az a cég, amelynél a szakmai gyakorlatot a gyakornok teljesíti
A cég bemutatása maximum 1 oldal
A témával kapcsolatos saját koncepciót kell megfogalmazni
A dolgozat logikus felépítésű, áttekinthető legyen
A plágium szigorúan szankcionált

Formai:
A/4-es formátumban nyomtatva lefűzhető borítóban, és floppyn
6-10 oldal tiszta terjedelem /cím, tartalom, melléklet, összefoglalás, képek nélkül/
Betűtípus: Times New Roman 12-es, szimpla sortávolság
Margótávolság 25 mm felül és a széleken,
Lapszámozás alul, lapközépen lapszélétől 20 mm

u.i.:
közben mégiscsak megtaláltam. gondolom nem lenne szép (és díjazott) dolog azt beadni újra. pedig én ugyanazt a projektet folytattam
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
gazdinf

HozzászólásElküldve: 2006 Ápr. 28 Péntek 07:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ma (pénteken) mikor lehet leadni a dogát?
köszi
Vissza az elejére
Idi

HozzászólásElküldve: 2006 Ápr. 28 Péntek 09:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem bármikor, ha nincs bent Pappné, akkor a Titkárságra add le, hogy tegyék be a fachjába!
Mi is így csináltuk!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Conte

HozzászólásElküldve: 2006 Ápr. 28 Péntek 22:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Most megpróbálok tiszta vízet önteni ebbe a zavaros pohárba.

Az ominozus e-mailt a Líviától kaptam, akinek Pappné tényleg ,ahogy gondoljátok tollba mondhatta. Az elején lévő néhány sor a saját szerzeményem. Nekem csak annyi volt az egészben a problémám, hogy ezt a pár sort fontosnak tartom, mert ott írtam le, hogy nem tudom, hogy az e-mail hatályos-e ránk nézve.

Mivel, mint tankörtitkár a leveleim hivatalosnak minősülnek ezért nem hagyhattam megjegyzés nélkül hiszen, ha a Pappné által diktált részt szigorúan vesszük akkor az nem vonatkozik ránk, mert nem egyezik a tárgyban szereplő tantárgynév, de mégis mivel elhatalmasodott a kétségbeesés és a nem hivatalos információk alapján úgy véltem, hogy az üzenet nekünk is szól, ezért pusztán segítségképpen elküldtem.

Na összegezve ezt a két bekezdést: nekem csak az volt a problémám, hogy az idézet a nevem szerepeltetésével úgy jelent meg a fórumban, hogy hiányzott belőle az általam írt és fontosnak tartott megjegyzés.

Azért tarottam fontosnak elküldeni ezt a levelet "mindenáron" nektek is mivel nem volt információtok a leadási határidőről (bár a neptunban ki volt írva) ami vészesen közeledett. Akiknek ez problémát okozott azoktól elnézést kérek, de szerintem nagyobb lenne a jövő héten a kavarodás, ha nem küldtem volna semmit.

Amit biztosan tudok most már állítani, mert Pappné nekem személyesen ezt mondta, hogy a leadási határidő az május 1-e.

Remélem most már minden érthető.

Tanultam az esetből, innentől fogva csak azt fogom elküldeni, ami hivatalos és biztosan ránk vonatkozik (még akkor is ha az a leadási határidő után tájékoztat a leadási határidőről ). Very Happy

Üdvözlettel:
Janka
Vissza az elejére
Conte

HozzászólásElküldve: 2006 Ápr. 28 Péntek 23:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Vera!

Azzal kapcsolatban, ahogy a levelet a főoldalra kiraktad semmi kifogásom sincs, nem is volt. Azért méltattam kritikával Dzsinbint, mert Ő azt írta, hogy:

dzsinbin írta:
Ma délelőtt ezt az üzit kaptam Tóvári Jankától a Vállalati esettanulmánnyal kapcsolatosan:

"Tisztelt Hallgatók,

Megkért a Tanárnő, hogy értesítselek Titeket.
Tekintettel a csoport létszámára a határidő rugalmas. A félév folyamán,
amikor készen vannak a minimum 6 oldalas, a tartalmi és formai
követelményeket egyaránt figyelembe vevő-lásd kari honlap
szakdolgozat
készítés- dolgozattal, kérem adják le.
Végső határidő: 2006. május 1.
A nyomtatásban és elektronikus formában leadott esettanulmányhoz
mellékeljék az igazolást, a letöltött szakmai gyakorlatról legkésőbb a
szorgalmi időszak végéig:2006. május 19.-ig.
A tantárgyi követelmény félévközi jegy. Egy pótidőpontot írhatok ki a
vizsgaidőszakban.Lehetőleg ne kerüljön rá sor.

Üdvözlettel: Pappné Nagy Valéria,
Fógadóóra a félév során: Csütörtök:11:00-13:00
Ebben az időben telefonon: 06-1-210-1415/158-as mellék."

Ez így nem igaz. Tőlem nem ezt a levelet kapta, hanem egy olyat, ami tartalmazza az elején a megjegyzésemet.

Nekem kizárólag ezzel a momentummal volt problémám.

Szép hétvégét: Janka
Vissza az elejére
dzsinbin

HozzászólásElküldve: 2006 Ápr. 29 Szombat 13:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Janka!

Annyira jó, hogy egy ennyire "semmi" dolgon, Te ennyire ki tudsz akadni....

Az infó valószínűleg szinte csak ránk vonatkozhat, mivel május 1. határidő nem lenne aktuálisaz őszi félévben, és a tavaszi félévben csak a kooperatívosok írnak ilyen esettanulmányt.

Ha megsértettelek, akkor ezennel elnézésed kérem.

dzsinbin, Heni
Vissza az elejére
Conte

HozzászólásElküldve: 2006 Ápr. 29 Szombat 16:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Heni!

A Vállalati esettanulmány nem nekünk lett meghírdetve, hanem a "lemaradottaknak". Pappné az üzenetet annak az 5 embernek szánta, akik ebbe a kategóriába estek. Nem a kb 15 kooperesnek, aki a Választható Vállalti esettanulmány vette fel. Ezért írtam azt, hogy nem biztos, hogy ebből minden ránk is vontakozik. De úgy láttam, hogy az a logikusabb, ha a határidő elött elküldöm Nektek ezt a levelet, mert a Választható vállalati esettanulmánnyal kapcsolatban én nem kaptam információt. Remélem sikerült ezt a témát lezárnunk és mindenki le tudta adni időben a dolgozatát.

Akkor belekezdhetünk a szakdolgozat leadási határidejének a témájába...?

Köszönöm, hogy reagáltal a levelemre. Wink

Kellemes hétvégét, Janka
Vissza az elejére
drfuji

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 01 Hétfő 18:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Van még valaki rajtam kívül, aki holnap fogja leadni a vállalati esettanulmányt? Apropó, holnap még minden következmény nélkül le lehet adni???

Köszi!

Non scolae, sed vitae discimus!
Egyszer élünk, de akkor nagyon! Élj úgy, hogy soha ne bánj meg semmit!
Vissza az elejére
vera

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 02 Kedd 19:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sikerült leadnod?
Vissza az elejére
drfuji

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 02 Kedd 20:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Vera!

Sikerült leadnom, de nem Pappné volt bent, hanem az a fiatal srác, aki korábban a polgári szolgálatát töltötte ott. Du fél 3 körül voltam bent, de arra nem tudott választ adni, hogy fizetnem kéne ezért!

Sikerült szerezned igazoló lapot a szakmai gyak teljesítéséről?

Non scolae, sed vitae discimus!
Egyszer élünk, de akkor nagyon! Élj úgy, hogy soha ne bánj meg semmit!
Vissza az elejére
vera

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 02 Kedd 20:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Még nem mertem előhozakodni a dologgal. Mert akkor jön az ő - teljesen jogos - követelésük: "Hol az igazolás a befizetésről?"
Vissza az elejére
gazdinf

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 03 Szerda 10:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

én pénteken 2 körül akartam leadni az esettanulmányt, de totál kihalt volt a fősuli, így kedden adtam be a kari hivatalba.

most pénteken lesz az utolsó tanítási óra?

jövő péntekig (máj. 12) kell leadni a bpr házidogát?

és máj. 19-ig a diplomamunkát?

milyen elintéznivaló van még, milyen lapokat kell beszerezni/leadni?
Vissza az elejére
vera

HozzászólásElküldve: 2006 Máj. 03 Szerda 12:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen, a dátumokat jól tudod. A papírokról én sem tudok semmit, szerintem a Szakdolgozat topic alatt biztos találunk erre vonatkozó információkat.
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
6 / 11 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.