Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
saco

Csatlakozott: 2005.11.28. Hétfő 10:56 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: Kocsma
|
Elküldve: 2005 Nov. 28 Hétfő 21:03 Hozzászólás témája: |
|
|
elnézést a hszért, valahogy most jött ki hogy nem járok be órára :p
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2005 Dec. 06 Kedd 21:14 Hozzászólás témája: |
|
|
ma beszéltem Bácsi Rózsával arról, hogy nincs kint pénzügyi jognál vizsgaidőpont és hogy ki-mikor-hogyan fog egyáltalán jegyet beírni.
A fejlemények:
1. aki megírta mindkét zh-t, az elvileg kapott is megajánlott jegyet (az első zh eredményeit ismerve megint toronymagasan ennek a tárgynak lesz a legjobb átlaga harmadéven... )
2. a megajánlott jegyeket az indexfelvételig be fogják írni, erre tehát már nem lesz gondunk.
3. azok számára, akik nem kap megajánlott jegyet (vagy az nem felelne meg), ki fognak írni egy időpontot, amikor majd vizsgázni lehet (a tanár félév elején elejtett félmondataiból úgy emlékszem, ez szóbeli lesz) _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
kiscsillag
|
Elküldve: 2006 Jan. 03 Kedd 09:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Nekem nem lett beírva a pénzügy jog jegyem...lehet azért mert 4.évf.-os vok?Mindegy szóval nem tudja vki hogy mikor tudom beiratni?Hallottam vmit,hogy 19-én és 20-án lehet 8:00-tól asszem a C épület 105ben.Szóval kérnék egy kis megerősítést hogy tényleg ekkor lesz-e?!
Köszönöm! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Jan. 03 Kedd 09:25 Hozzászólás témája: |
|
|
kiscsillag írta: |
Sziasztok!
Nekem nem lett beírva a pénzügy jog jegyem...lehet azért mert 4.évf.-os vok?Mindegy szóval nem tudja vki hogy mikor tudom beiratni?Hallottam vmit,hogy 19-én és 20-án lehet 8:00-tól asszem a C épület 105ben.Szóval kérnék egy kis megerősítést hogy tényleg ekkor lesz-e?!
Köszönöm! |
amennyire én tudom, jan.19/20-ra csak a vizsgaidőpontok vannak kiírva, elvileg akkor szóbeliznek azok, akiknek nincs megajánlott jegyük (Bácsi Rózsa vagy egy hónapja azt mondta, hogy akik megírták mindkét zh-t, azok mind kapnak megajánlott jegyet)
ja, és függetlenül attól, hogy a neptunban vmiért Csatári tanár úr neve szerepel mint tárgyfelelős, a jegyeket Pappné fogja beírni. hétfőn (9-én) megyek be hozzá, ha előbb nem, remélhetőleg akkor azért nagyjából letisztázódik ez a dolog. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Idi
|
Elküldve: 2006 Jan. 03 Kedd 09:34 Hozzászólás témája: |
|
|
A vizsgaidőpontok és jegybeírások topic alatt megtalálhatod a pénzügyi jog beírásának időpontját. Pappné fogja beírni és tegnap voltam bent nála. Mondta, hogy akinek még a TO-n találta az indexét annak beírta a jegyet, de aki már felvette két ünnep között annak nem!
Asszem már csak délelőttönként lesz bent a suliban, tegnap volt egyedül délután. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Briga

|
Elküldve: 2006 Jan. 03 Kedd 09:41 Hozzászólás témája: |
|
|
A viszgaidőpontra azért feljelentkeztek (akiknek már van jegyük)? _________________ Üdv: Brigi |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Jan. 03 Kedd 09:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Briga írta: |
A viszgaidőpontra azért feljelentkeztek (akiknek már van jegyük)? |
igen, mert a tárgyból elvileg vizsga lenne, tehát jelentkezni kell, hogy be tudják írni a jegyet. persze ez csak az elmélet, nekem írtak már be úgy vizsgajegyet, hogy sehol nem volt felvéve vizsgaidőpont, de azért csak felvettem az egyiket. _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Briga

|
Elküldve: 2006 Jan. 03 Kedd 10:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Oksa, köszi, én is így gondoltam! _________________ Üdv: Brigi |
|
Vissza az elejére |
|
 |
kiscsillag
|
Elküldve: 2006 Jan. 03 Kedd 12:45 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Még egy kérdés!Ha van megajánlott jegyem pénzügy jogból fel kell jelentkezni vizsgára??  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Jan. 03 Kedd 12:47 Hozzászólás témája: |
|
|
kiscsillag írta: |
Sziasztok!
Még egy kérdés!Ha van megajánlott jegyem pénzügy jogból fel kell jelentkezni vizsgára??  |
igen, mert a tárgynak vizsgakövetelménye van, tehát megajánlott jegy ide vagy oda, úgy kell tűnjön, mi vizsgáztunk  _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
drfuji
Csatlakozott: 2004.09.28. Kedd 0:21 Hozzászólások: 166 Tartózkodási hely: Tatabánya
|
Elküldve: 2006 Jan. 03 Kedd 16:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Nekünk a fószer azt mondta még pü-i jog órán, hogy csak az jelentkezzen fel vizsgaidőpontra, aki javítani szeretne vagy csak az egyik zh-t írta meg... _________________ Fuji
Non scolae, sed vitae discimus!
Egyszer élünk, de akkor nagyon! Élj úgy, hogy soha ne bánj meg semmit! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Jan. 03 Kedd 16:51 Hozzászólás témája: |
|
|
drfuji írta: |
Nekünk a fószer azt mondta még pü-i jog órán, hogy csak az jelentkezzen fel vizsgaidőpontra, aki javítani szeretne vagy csak az egyik zh-t írta meg... |
igen, azon én is ott voltam, aztán Bácsi Rózsa is ugyanezt mondta.
de azóta a két kiírt időpontra 2*85 fő limitet adtak meg, ebből (nekem) logikusan az következik, hogy mégiscsak jelentkezni kell... (pláne, hogy először mindkét napon csak 15 fő volt, az meg elég lenne a szóbelizőknek. mert kérdezem én, ki az az eszelős, aki ebből a tárgyból akar szóbelizni?
de végülis mindegy, 9-én megyek Pappnéhoz beíratni, majd rákérdezek, hogy akkor most  _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
drfuji
Csatlakozott: 2004.09.28. Kedd 0:21 Hozzászólások: 166 Tartózkodási hely: Tatabánya
|
Elküldve: 2006 Jan. 03 Kedd 17:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Ha megtudsz valamit, légyszives írj a fórumba, hogy akkor mi a teendő??
Előre is köszönöm! _________________ Fuji
Non scolae, sed vitae discimus!
Egyszer élünk, de akkor nagyon! Élj úgy, hogy soha ne bánj meg semmit! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Slam

Csatlakozott: 2004.10.18. Hétfő 23:49 Hozzászólások: 179 Tartózkodási hely: Százhalombatta
|
Elküldve: 2006 Jan. 09 Hétfő 16:27 Hozzászólás témája: |
|
|
aramoro írta: |
a jegyeket Pappné fogja beírni. hétfőn (9-én) megyek be hozzá, ha előbb nem, remélhetőleg akkor azért nagyjából letisztázódik ez a dolog. |
mit sikerült megtudni? akkor kinek kell jelentkeznie vizsgára? és mikor írják be e jegyeket? thx! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2006 Jan. 09 Hétfő 19:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Slam írta: |
aramoro írta: |
a jegyeket Pappné fogja beírni. hétfőn (9-én) megyek be hozzá, ha előbb nem, remélhetőleg akkor azért nagyjából letisztázódik ez a dolog. |
mit sikerült megtudni? akkor kinek kell jelentkeznie vizsgára? és mikor írják be e jegyeket? thx! |
sajna ma nem jutottam odáig, hogy meg tudjam kérdezni, de holnap is ott leszek...  _________________ Isten vigyáz a bolondokra és a részegekre. Úgyhogy rám duplán vigyáz... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|