Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Számvitel III.
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Idi

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 19 Hétfő 19:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi mindenkinek az infót és azt is, hogy elküldtétek Wlaszinak! Akkor most már csak meg kell várni, hogy felrakja!

Ja, amúgy sok sikert a pótzh-zóknak, remélem mindenki átmegy!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 19 Hétfő 20:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nos, most értem haza és van némi torlódás a levelesládámban, úgyhogy gyorsan kiírom ide, ne csigázzam a nagyérdeműt.

A beküldést köszönöm bbencének, Brute-nak és aramoronak...tiszta kooper munka volt, grat! Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
saco

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 20 Kedd 11:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Olyan infót kaptam,hogy a tavalyi szigón főleg a Számvitel II-es anyagból voltak elméleti kérdések,mennyire tudjátok ezt megerősíeni ?

Csak kíváncsiság

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 20 Kedd 14:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hahó! Tud vki vmit a szóbeliről, h kinek kell, mikor és ilyesmi?

Köszi
Vissza az elejére
szeva

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 20 Kedd 16:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát sajnos mindenkit elkell, hogy szomorítsak aki nem tudja, hogy szóbeliznie kell avagy írnia számvitelből, ugyanis nemrég közölte HK, hogy majd csak holnap lesz olyan szíves és mondja meg....
Hát a hír hallatán nekem is...
Vissza az elejére
melibaba

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 20 Kedd 16:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem meglett az 50%, pontosan 51 lett, tehát írnom elvileg nem kell. Még így is rettegnem kell???!!! Azért ez már sok! Shocked
Vissza az elejére
Tibi

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 20 Kedd 17:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szerintem nyugi akinek pont megvan annak nem kell rettegnie,ahogy Ági mondta szerinte csak a 40% felettieknek adja meg azt az esélyt hogy szóbelizhet!de ez csak az én véleményem ez nem info
én meg attol rettegek hogy lesz olyan rendes HK hogy a potzhkat nem fogja 1 hét alatt kijavitani és igy elmegy 1 szigorlat alakalom
Vissza az elejére
sids

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 20 Kedd 18:43    Hozzászólás témája: PÓT Hozzászólás az előzmény idézésével

hello!
Én megkérdeztem a tanárnőt azt mondta hogy az csak holnap derül ki, hogy ki fog írni meg ki fog szóbelizni addig meg tanuljunk és ne foglalkozzunk azzal!!!!
holnap lesz a szóbeli is az előadás ideje alatt, mert az Ági lesz bent az írásbelin!!!
Vissza az elejére
Tibi

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 20 Kedd 20:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ó hogy....

az viszont jó hogy Ági lesz bent a potzh-n Smile
Vissza az elejére
saco

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 20 Kedd 21:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lehet majd enged nem megengedett eszközöket Smile
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 20 Kedd 21:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

saco írta:
Lehet majd enged nem megengedett eszközöket Smile

erre azért ne nagyon építsen senki, mert egy ilyen után a tekintélye mint tanárnak kb. 0-ra redukálódna. ezt pedig szvsz nem akarja, hiszen a következő félévben is fog tanítani a szakon...
Tibi

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 20 Kedd 21:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

én nem is erre értettem, csak valahogy megnyugtatott egy olyan tanárnönek a jelenléte aki nem képzeli azt magárol hogy ő találta fel a langyos vizet...
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 20 Kedd 22:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tibi írta:
én nem is erre értettem, csak valahogy megnyugtatott egy olyan tanárnönek a jelenléte aki nem képzeli azt magárol hogy ő találta fel a langyos vizet...

jaja, az soha nem árt, ha olyan ember felügyel, akitől nem tart az ember nagyon (mondjuk én még nem láttam olyat, hogy HK kidobott volna vkit vizsga közben, de valahogy mégis)
a nem megengedett eszközöknél meg mire is gondolhatnánk? szvsz max. a számlatükörre, mert ugye az elmélethez a könyvnél kevesebb nem sokat ér...
Tibi

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 20 Kedd 23:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:
Tibi írta:

jaja, az soha nem árt, ha olyan ember felügyel, akitől nem tart az ember nagyon (mondjuk én még nem láttam olyat, hogy HK kidobott volna vkit vizsga közben, de valahogy mégis)
a nem megengedett eszközöknél meg mire is gondolhatnánk? szvsz max. a számlatükörre, mert ugye az elmélethez a könyvnél kevesebb nem sokat ér...

az igaz hogy senkit nem dobott még ki de ahogy mondatad akkor is...Smile
mondjuk volt már olyan akit mindkét zh-n elkapott amint éppen nem megengedett eszközöket alkalmazott és mégis leszigorlatozott az illető:)ugyanabban az évben
de félretéve az off témát mindenkine sok sikert holnapra aki pot-ot ir meg aki szóbelizik

számvitel powa
Vissza az elejére
saco

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 21 Szerda 00:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Végülis nem komolyan gondltam de szerintem is nyugodtabb a légkör ha ö van bent, talán ha valami kérdésed van segít is Smile na mindegy holnapra mindekinek egy kalappal ! Wink

utána meg

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
5 / 13 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.