Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
Végzős feladatok stb. / SZAKMAI GYAKORLAT 2008
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 34, 35, 36  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Zoller

HozzászólásElküldve: 2005 Nov. 22 Kedd 10:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én személy szerint ezzel az esettanulmányos dokuentummal annyival lettem csak okosabb, hogy megtudtam, mindjárt le kell adni!
Kicsit bővebben is írhattak volna nekünk a témáról... bár lehet, hogy arról írhatunk amiről csak akarunk, senkit sem fog érdekelni, talán el sem olvassák.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
fodi0405

HozzászólásElküldve: 2005 Nov. 22 Kedd 10:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tegnap én is beszéltem a Pappnéval és azt mondta, hogy arról a projektről írjunk, amin dolgozunk. Aki nem dolgozik ilyenen ( ami azért elég valószínű), az írhat vmilyen új szolgáltatásról, amit a cég vezetet be, vagy arról, ami csak a te feladatod.
És mivel ő fogja osztályozni, ezért azt mondta, hogy gazdasági témáról írjunk, ne informatikairól, mert ahhoz nem ért. Cool A dolgozat felépítését, tagoltságát, érthetőségét, tartalmát és formáját fogja nézni.
Remélem vmennyit tudtam segíteni! Confused
bodzsarb

HozzászólásElküldve: 2005 Nov. 22 Kedd 13:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi!

Tehát akkor Pappné kedvéért tegyek le a SAP fejlesztésről és nézzek vmi olyan hely után amit Ő is megért. Vicces...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Briga

HozzászólásElküldve: 2005 Nov. 22 Kedd 13:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát igen, sajnos ez elég vicces. hiszen mi informatikus közgazdászok (gazdasági informatikusok) leszünk nem pedig csak és kizárólag közgazdászok!!!!!!!
És ha nem kérdezünk rá a tegnapi nap folyamán akkor meg se tudjuk hogy a jövő héten le kell adni...
Twisted Evil
vigyori23

HozzászólásElküldve: 2005 Nov. 25 Péntek 12:07    Hozzászólás témája: gyakorlat-kooperatív lehetőség Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

Megkeresett egy könyvvizsgáló cég, s szeretne minket foglalkoztatni.....lehet jelentkezni, adnak képzést, az önéletrajz elküldése után, csak egy interjúra kell bemenni. semmi teszt stb....egy korrekt cég, az egyik legnagyobb, dolgozni kell, de az önéletrajzba utána szépen mutat, hogy egy ilyen cégnél voltál te valaha....de kitudja, ha megtetszik, lehet is maradni:)))
Vissza az elejére
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2005 Nov. 25 Péntek 12:18    Hozzászólás témája: Re: gyakorlat-kooperatív lehetőség Hozzászólás az előzmény idézésével

vigyori23 írta:
Sziasztok,

Megkeresett egy könyvvizsgáló cég, s szeretne minket foglalkoztatni.....lehet jelentkezni, adnak képzést, az önéletrajz elküldése után, csak egy interjúra kell bemenni. semmi teszt stb....egy korrekt cég, az egyik legnagyobb, dolgozni kell, de az önéletrajzba utána szépen mutat, hogy egy ilyen cégnél voltál te valaha....de kitudja, ha megtetszik, lehet is maradni:)))

A főoldalra kirakva, a tájékoztatóval+jelentkezési lappal együtt.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
vera

HozzászólásElküldve: 2005 Nov. 25 Péntek 16:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Sikerült egy kis infóhoz jutnom. Nem igazán értettem mi is az a "saját koncepció". Nem az én véleményemet jelenti, hanem a vállalat "saját" -ját. Pl. lehet a cég marketingjéről, reklámjáról. Én egy kiállításon való részvételről fogok írni, ugyanis az összes többi üzleti titok... Rolling Eyes
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
bodzsarb

HozzászólásElküldve: 2005 Nov. 27 Vasárnap 16:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vállalati esettanulmány kérdések:

Személyesen kell Pappnénak adni, vagy jó ha holnap leadom a fachjába?

Tényleg kell floppyn is?! Egyrészt nincs floppym másrészt ugye minek...
Email nem jó? Nem mindegy hol nem nézi meg?

Követelményes doksiban: "lefűzhető borítóban"? be kell köttetni a copygenerálban ~500 HUF ért? Összetűzve + bugyi nem elég?

Ki mit gondol ezekről?

thx
üdv.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Slam

HozzászólásElküldve: 2005 Nov. 27 Vasárnap 16:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

"A/4-es formátumban nyomtatva lefűzhető borítóban, és floppyn"

Lehet, h én vagyok a hülye (sőt!), de milyen az a lefűzhető borító?
És mi van, ha nekem már nincs floppy meghajtó a gépemben?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
bodzsarb

HozzászólásElküldve: 2005 Nov. 27 Vasárnap 16:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát ez az... a lefűzhetőn én azt értem, hogy aki akarja le tudja fűzni, na én nem akarom. A/4 lap alkalmas a lefűzésre tehát no problem Smile)
Vissza az elejére
iccci

HozzászólásElküldve: 2005 Nov. 27 Vasárnap 23:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A lefűzhető szerintem itt egy genotermet akar jelenteni. Ezt csak onnan gonodlom, hogy láttam tavalyi ilyen dolgokat és azok is mind genotermben voltak és úgy LEFŰZVE egy nagy mappába a Pappnénál. Szerintem....
Ja és amúgy ti miről írtok???
Mert nekem sehogy nem akar összejönni az a 6 oldal
Vissza az elejére
Katica

HozzászólásElküldve: 2005 Nov. 28 Hétfő 08:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem is elég egy genotermbe, ha neki fontos, akkor így le tudja fűzni.

Az azonban még mindig kérdéses számomra, hogy miről írhatunk benne? Hiszen, amikor még év elején beszéltem vele erről, akkor csak a munkánkról kellett volna írni, meg a cégről. Ezzel szemben most! Ha egyszer informatikusként dolgozom, akkor mégis hogyan írjak neki gazdasági témáról?! Mondjuk, hogy mennyiért szerezték be a konfigurációkat? És ha inkább ezt a pénzt befektetik, akkor annak mennyi a jövőértéke - mondjuk 5 évre vetítve? Twisted Evil

Egyszer már csak vége lesz ennek a félévnek is ...
Vissza az elejére
Aslan

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 01 Csütörtök 19:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Annyira király vagyok, hog megint leadási határidő előtt egy nappal olvasom el, hogyan kellett volna megírnom az egészet. Very Happy
Egyébként meg vicc az egész mert tényleg nincsen se kislemezem se kislemez meghajtóm.
???

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 01 Csütörtök 19:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hy Aslan.

Hogy értetted, amit írtál? Te a Pappné által kiadott dokumentum szerint mire következtettél?
Mert én semmire a saját koncepción kívül, ami gyakorlatilag mindent lefed.

Katica--- Te miről beszélsz?
Hol van leírva, hogy gazdasági témáról kéne írni?
Az egy dolog, hogy egy-két embernek mondott-e valami, én nem tudom.
Ha én informatikusként dolgozom, (és kizárólag), akkor nem fogok semmi gazdasági témáról írni az esettanulmányban, mert minden más üzleti titok.
A szakdogában annál inkább van gazdaság.

???
Vissza az elejére
Katica

HozzászólásElküldve: 2005 Dec. 02 Péntek 09:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

??? írta:
Hy Aslan.

Hogy értetted, amit írtál? Te a Pappné által kiadott dokumentum szerint mire következtettél?
Mert én semmire a saját koncepción kívül, ami gyakorlatilag mindent lefed.

Katica--- Te miről beszélsz?
Hol van leírva, hogy gazdasági témáról kéne írni?
Az egy dolog, hogy egy-két embernek mondott-e valami, én nem tudom.
Ha én informatikusként dolgozom, (és kizárólag), akkor nem fogok semmi gazdasági témáról írni az esettanulmányban, mert minden más üzleti titok.
A szakdogában annál inkább van gazdaság.

???

Kedves ??? !

Mivel a kiadott dokumentumban szinte semmi konkrétumot nem találtam a kért házidolgozattal szemben, ezért az itt olvasottakra támaszkodtam.

A fórumon olvasható - pár hozzászólással feljebb található, hogy Pappné mit kért a hallgatóktól. Ez alapján arra következtettem, hogyha már ő elvileg ennek a tárgynak a tanára, s az igényeit közli azokkal a hallgatókkal, akik fel is vették, vagyis érintettek ebben a kérdésben, akkor ez a pár ember nem fog olyat írni, ami nem igaz.

Legalábbis én így látom a dolgokat. Az, hogy ki mennyire veszi ezt komolyan, az már más kérdés. Tény, hogy nem rajongok ezért az egészért, de ez a fősuli már csak ilyen. Az infók lassan terjednek, mindig mást kérnek (és mindig mást mondanak ...), de ezt egy végzős szerintem nagyon jól tudja. Ezért jó az, hogy van egy olyan honlapunk, ahol minden információt megtudhatunk a sulival kapcsolatban (mégha úgy is, hogy kinek mit mondott az x. tanár). Köszönet a szerkesztőknek ezért!

Mindenesetre remélem, hogy a kevés támpont ellenére is mindenkinek sikerült valamit összehoznia (akár gazdasági, akár informatikai témában), s ezt a tárgyat is letudhatjuk.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
9 / 36 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 34, 35, 36  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.