Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
"A BMF csodálatos Neptun rendszere"
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 74, 75, 76  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Petya
Szponzor

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 08 Csütörtök 03:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha beírsz még ötször ennyit emotion-t akkor sem lesz jobb a helyzet. Egyébként meg érdemes felvenni az indexet mivel péntekig - elvileg - le kell adni (bár tényleg hülyeség mivel még 11-én is tárgyfelvétel van). Nekem is ua. problémáim vannak de nem tehetünk mást mint várunk, hogy a drága neptunos barátaink intézkedjenek.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Pilla

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 08 Csütörtök 09:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

gazdinfo, 5. féléves órarend megtekinthető az alábbi címen:

http://hubertus.kgk.bmf.hu:8080/KGK/aktualis/orarendek/IKobuda.pdf

(nem hittem volna hogy megérjükSmile)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Deko

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 08 Csütörtök 10:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most hívtam a TO-t, ahol azt mondták, hogy nem baj, hogy nem tudtam felvenni az angolt, elég ha beírom az indexbe és vasárnapig vegyem fel a neptunban...már ha sikerül felvennem...szóval akinek az angol hiányzik az ne habozzon bemenni és felvenni az indexét.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
bodzsarb

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 08 Csütörtök 10:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pilla írta:

Istenem, egyszer lett volna ilyen gyönörű órarendem... Nem hallgattam volna mindig az anyázást a TO-n hogy miért lólépésben írtam be (szerintük) a tárgyaimat.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 08 Csütörtök 10:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pilla írta:

Ezzel kapcsolatban csak azt nem értem, hogy:
- hogy jött ki neked ez az url, mert a elvielg a honlapról ennek csak az alias-a látszódik....(http://kgk.bmf.hu/aktualis/orarendek/IKobuda.pdf)
- Több évre visszamenőleg a kando.hu-ra volt kipakolva, ami egy dolog, hogy most haldoklik...de akkoris Smile
- miért csak a 3. évfolyamé van kint?
- mé' óbuda?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Pilla

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 08 Csütörtök 11:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

wlaszi írta:
Pilla írta:

- hogy jött ki neked ez az url, mert a elvielg a honlapról ennek csak az alias-a látszódik....(http://kgk.bmf.hu/aktualis/orarendek/IKobuda.pdf)
- Több évre visszamenőleg a kando.hu-ra volt kipakolva, ami egy dolog, hogy most haldoklik...de akkoris Smile
- mé' óbuda?

Reggel (kb másfél órai próbálkozás után) beszéltem a TO-val, hogy mikorra lesz órarend. Erre azt mondták, folyamatosan töltik fel a honlapra, meg elvileg a neptunra is. Ezek után a bmf.hu honlapon eltöltött 10-15 perc után találtam meg.
Szal most úszom a boldogságban, hogy kb. 2 heti próbálkozás után felvettem a tárgyakat, meg az órarendem is megvan.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Nono

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 08 Csütörtök 11:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pilla írta:
wlaszi írta:
Pilla írta:

- mé' óbuda?

bmf.hu? Ott hol, és hogyan lehet tárgyat felvenni? Amúgy hanyad éves vagy, hogy sikerült mindent felvenni?

Reggel (kb másfél órai próbálkozás után) beszéltem a TO-val, hogy mikorra lesz órarend. Erre azt mondták, folyamatosan töltik fel a honlapra, meg elvileg a neptunra is. Ezek után a bmf.hu honlapon eltöltött 10-15 perc után találtam meg.
Szal most úszom a boldogságban, hogy kb. 2 heti próbálkozás után felvettem a tárgyakat, meg az órarendem is megvan.
Vissza az elejére
Pilla

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 08 Csütörtök 11:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nono írta:

bmf.hu? Ott hol, és hogyan lehet tárgyat felvenni? Amúgy hanyad éves vagy, hogy sikerült mindent felvenni?

www.bmf.hu -> Karok -> Keleti Károly Gazdasági Főiskolai Kar (www.kgk.bmf.hu) -> Aktuális információk -> Órarendek
De itt csak az órarendek vannak kirakva, egyébként már a többi gazdinfós is. Tárgyfelvétel a Neptunon! Smile

Azér sikerülhetett mindent felvenni mert az üzleti idegennyelvet nem is akartam Smile
Vissza az elejére
Nono

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 08 Csütörtök 11:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja, köszi. Azt már megtaláltam, csak sokra nem megyek vele...
Nekem opkutom nincs (3.féléves vagyok), meg tesi, nyelv se jó...Pénzügyből meg időpontok nincsenek, szóval jól elszórakozom itt 2 hete...
Vissza az elejére
zu

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 08 Csütörtök 11:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jol latom, hogy szamvitel 3-nal nem lesznek kulon gyakok, hanem hetfo delutantol estig 1 nagy maratoni szamvitel lesz mindenkinek? Mokas lesz, 160 perc tomeny elvezet Smile
Vissza az elejére
szu986

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 08 Csütörtök 12:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azt nem tudja valaki véletlenül, hogy az opkutot hol a halálban lehet felvenni?
SEGÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Vissza az elejére
szu986

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 08 Csütörtök 12:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Új kérdés: melyik órarendnek lehet hinni: neptun<->kgk.bmf.hu?
Vissza az elejére
zu

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 08 Csütörtök 12:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

semelyiknek, ugyis elso heten atvarialjak a tanarok az orak 50%-at
Vissza az elejére
aramoro
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 08 Csütörtök 12:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

zu írta:
Jol latom, hogy szamvitel 3-nal nem lesznek kulon gyakok, hanem hetfo delutantol estig 1 nagy maratoni szamvitel lesz mindenkinek? Mokas lesz, 160 perc tomeny elvezet Smile

egyelore ugy tunik igen, de sztem lehet majd beszelni HK-val, hogy esetleg megse igy legyen - ugyanis ennek igy nem lenne tul sok ertelme es ezt HK is tudja... este 6kor senki nem lesz kepes atlatni a szamviteli osszefuggeseket, plane akkor, ha 80-90en vagyunk azon az egyetlen arva gyakorlaton...
persze ehhez az is kene, hogy a hallgatosag is partner legyen a valtoztatasban es ebben mar nem igazan hiszek... Sad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 08 Csütörtök 12:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

aramoro írta:
zu írta:

egyelore ugy tunik igen, de sztem lehet majd beszelni HK-val, hogy esetleg megse igy legyen - ugyanis ennek igy nem lenne tul sok ertelme es ezt HK is tudja... este 6kor senki nem lesz kepes atlatni a szamviteli osszefuggeseket, plane akkor, ha 80-90en vagyunk azon az egyetlen arva gyakorlaton...
persze ehhez az is kene, hogy a hallgatosag is partner legyen a valtoztatasban es ebben mar nem igazan hiszek... Sad

erre a "HK belátja" dologra kíváncsi leszek Rolling Eyes
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
48 / 76 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 74, 75, 76  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.