Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Petya Szponzor
Csatlakozott: 2005.01.30. Vasárnap 17:23 Hozzászólások: 121 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005 Szept. 08 Csütörtök 03:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Ha beírsz még ötször ennyit emotion-t akkor sem lesz jobb a helyzet. Egyébként meg érdemes felvenni az indexet mivel péntekig - elvileg - le kell adni (bár tényleg hülyeség mivel még 11-én is tárgyfelvétel van). Nekem is ua. problémáim vannak de nem tehetünk mást mint várunk, hogy a drága neptunos barátaink intézkedjenek. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Pilla
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Deko
|
Elküldve: 2005 Szept. 08 Csütörtök 10:16 Hozzászólás témája: |
|
|
Most hívtam a TO-t, ahol azt mondták, hogy nem baj, hogy nem tudtam felvenni az angolt, elég ha beírom az indexbe és vasárnapig vegyem fel a neptunban...már ha sikerül felvennem...szóval akinek az angol hiányzik az ne habozzon bemenni és felvenni az indexét. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bodzsarb
|
Elküldve: 2005 Szept. 08 Csütörtök 10:42 Hozzászólás témája: |
|
|
Istenem, egyszer lett volna ilyen gyönörű órarendem... Nem hallgattam volna mindig az anyázást a TO-n hogy miért lólépésben írtam be (szerintük) a tárgyaimat. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005 Szept. 08 Csütörtök 10:49 Hozzászólás témája: |
|
|
Ezzel kapcsolatban csak azt nem értem, hogy:
- hogy jött ki neked ez az url, mert a elvielg a honlapról ennek csak az alias-a látszódik....(http://kgk.bmf.hu/aktualis/orarendek/IKobuda.pdf)
- Több évre visszamenőleg a kando.hu-ra volt kipakolva, ami egy dolog, hogy most haldoklik...de akkoris
- miért csak a 3. évfolyamé van kint?
- mé' óbuda? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Pilla
|
Elküldve: 2005 Szept. 08 Csütörtök 11:04 Hozzászólás témája: |
|
|
wlaszi írta: |
- hogy jött ki neked ez az url, mert a elvielg a honlapról ennek csak az alias-a látszódik....(http://kgk.bmf.hu/aktualis/orarendek/IKobuda.pdf)
- Több évre visszamenőleg a kando.hu-ra volt kipakolva, ami egy dolog, hogy most haldoklik...de akkoris
- mé' óbuda? |
Reggel (kb másfél órai próbálkozás után) beszéltem a TO-val, hogy mikorra lesz órarend. Erre azt mondták, folyamatosan töltik fel a honlapra, meg elvileg a neptunra is. Ezek után a bmf.hu honlapon eltöltött 10-15 perc után találtam meg.
Szal most úszom a boldogságban, hogy kb. 2 heti próbálkozás után felvettem a tárgyakat, meg az órarendem is megvan. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Nono

|
Elküldve: 2005 Szept. 08 Csütörtök 11:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Pilla írta: |
wlaszi írta: |
- mé' óbuda? |
bmf.hu? Ott hol, és hogyan lehet tárgyat felvenni? Amúgy hanyad éves vagy, hogy sikerült mindent felvenni?
Reggel (kb másfél órai próbálkozás után) beszéltem a TO-val, hogy mikorra lesz órarend. Erre azt mondták, folyamatosan töltik fel a honlapra, meg elvileg a neptunra is. Ezek után a bmf.hu honlapon eltöltött 10-15 perc után találtam meg.
Szal most úszom a boldogságban, hogy kb. 2 heti próbálkozás után felvettem a tárgyakat, meg az órarendem is megvan. |
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Pilla
|
Elküldve: 2005 Szept. 08 Csütörtök 11:45 Hozzászólás témája: |
|
|
Nono írta: |
bmf.hu? Ott hol, és hogyan lehet tárgyat felvenni? Amúgy hanyad éves vagy, hogy sikerült mindent felvenni?
|
www.bmf.hu -> Karok -> Keleti Károly Gazdasági Főiskolai Kar (www.kgk.bmf.hu) -> Aktuális információk -> Órarendek
De itt csak az órarendek vannak kirakva, egyébként már a többi gazdinfós is. Tárgyfelvétel a Neptunon!
Azér sikerülhetett mindent felvenni mert az üzleti idegennyelvet nem is akartam  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Nono

|
Elküldve: 2005 Szept. 08 Csütörtök 11:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Ja, köszi. Azt már megtaláltam, csak sokra nem megyek vele...
Nekem opkutom nincs (3.féléves vagyok), meg tesi, nyelv se jó...Pénzügyből meg időpontok nincsenek, szóval jól elszórakozom itt 2 hete...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
zu

Csatlakozott: 2004.10.19. Kedd 9:36 Hozzászólások: 243 Tartózkodási hely: Abszurdisztán
|
Elküldve: 2005 Szept. 08 Csütörtök 11:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Jol latom, hogy szamvitel 3-nal nem lesznek kulon gyakok, hanem hetfo delutantol estig 1 nagy maratoni szamvitel lesz mindenkinek? Mokas lesz, 160 perc tomeny elvezet  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
szu986
|
Elküldve: 2005 Szept. 08 Csütörtök 12:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Azt nem tudja valaki véletlenül, hogy az opkutot hol a halálban lehet felvenni?
SEGÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
szu986
|
Elküldve: 2005 Szept. 08 Csütörtök 12:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Új kérdés: melyik órarendnek lehet hinni: neptun<->kgk.bmf.hu? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
zu

Csatlakozott: 2004.10.19. Kedd 9:36 Hozzászólások: 243 Tartózkodási hely: Abszurdisztán
|
Elküldve: 2005 Szept. 08 Csütörtök 12:11 Hozzászólás témája: |
|
|
semelyiknek, ugyis elso heten atvarialjak a tanarok az orak 50%-at  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aramoro Moderátor
|
Elküldve: 2005 Szept. 08 Csütörtök 12:23 Hozzászólás témája: |
|
|
zu írta: |
Jol latom, hogy szamvitel 3-nal nem lesznek kulon gyakok, hanem hetfo delutantol estig 1 nagy maratoni szamvitel lesz mindenkinek? Mokas lesz, 160 perc tomeny elvezet  |
egyelore ugy tunik igen, de sztem lehet majd beszelni HK-val, hogy esetleg megse igy legyen - ugyanis ennek igy nem lenne tul sok ertelme es ezt HK is tudja... este 6kor senki nem lesz kepes atlatni a szamviteli osszefuggeseket, plane akkor, ha 80-90en vagyunk azon az egyetlen arva gyakorlaton...
persze ehhez az is kene, hogy a hallgatosag is partner legyen a valtoztatasban es ebben mar nem igazan hiszek...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005 Szept. 08 Csütörtök 12:27 Hozzászólás témája: |
|
|
aramoro írta: |
zu írta: |
egyelore ugy tunik igen, de sztem lehet majd beszelni HK-val, hogy esetleg megse igy legyen - ugyanis ennek igy nem lenne tul sok ertelme es ezt HK is tudja... este 6kor senki nem lesz kepes atlatni a szamviteli osszefuggeseket, plane akkor, ha 80-90en vagyunk azon az egyetlen arva gyakorlaton...
persze ehhez az is kene, hogy a hallgatosag is partner legyen a valtoztatasban es ebben mar nem igazan hiszek...  |
erre a "HK belátja" dologra kíváncsi leszek  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|