Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
"A BMF csodálatos Neptun rendszere"
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 74, 75, 76  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Slam

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 07 Szerda 16:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

El kell keserítenem mindenkit. Nálam még mindig működik. Folyamatosan, gyorsan.
Remélem hamarosan nálatok is ok lesz.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Nono

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 07 Szerda 16:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A hiányzó tárgyak meglettek???
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Slam

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 07 Szerda 16:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem minden tárgyam megvolt, ami kellett.
Ha gondoljátok, gyertek ide, csapunk egy nagy Neptun bulit! Smile

Bocs, ez már tényleg nem vicces... Evil or Very Mad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Nono

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 07 Szerda 16:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát nem nagyon, pedig megcsinálhatnád az enyémet is... Very Happy
Vissza az elejére
Nono

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 07 Szerda 16:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezt akkor most vegyem nem-nek?
Vissza az elejére
Mimi

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 07 Szerda 17:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

https://193.224.41.241/hallgato/main.aspx
itt probáljatok meg belépni nekem is csak ez müködik!
Vissza az elejére
zu

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 07 Szerda 17:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem ez sem megy Sad
Vissza az elejére
Nono

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 07 Szerda 17:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A nyelvet feltudtátok venni? A hiányzó tárgyak még mindig sehol!
Vissza az elejére
noodleey

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 07 Szerda 17:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A linken en be tudtam lepni, de

Végső tárgykövetelmény ellenõrzése sikertelen! -->miko raz angolt akartam felvenni.

És nincs sehol matek...
Tesit meg nemtom jol vettem -e fel a sima testneveleskent...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Nono

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 07 Szerda 17:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Basszus! Másfél hete! Nem hiszem el. És még sehol semmi. Nem javult egy szemernyit sem, kivéve a gyorsaságot! Történnyen már valami az Isten szerelmére!
Vissza az elejére
noodleey

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 07 Szerda 20:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nono írta:
Basszus! Másfél hete! Nem hiszem el. És még sehol semmi. Nem javult egy szemernyit sem, kivéve a gyorsaságot! Történnyen már valami az Isten szerelmére!

Mondjuk nem tudom mit gondolnak, hogy senki sem akarja felvenni a matekot meg az angolt, hogy csak az angolra kb 10en vannak jelentkezve (es ahogy elneztem a nyelvvizsgasok tudtak csak jelentkezni), matek meg ki sincs irva. Azert koppanni fognak egyet, bar nem tudom miert nem jonnek ra, h vmi nem jo.
Gondolom az e-mailokat meg vagy nem kapjak meg, vagy egyböl törlik olvasas nelkul, mert akkor talan mar javitottak volna a problemat.
De szerintem nem is tudjak mi a baj... Shocked
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Nono

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 07 Szerda 20:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Viszont állítólag meg az indexeket péntekig le kell adni.
Amúgy én írtam nekik e-mailt. Vissza is írtak. 3 embernek írtam, ebből 2 a harmadikhoz küldött, ő meg közölte, hogy nem tud ő ezzel mit csinálni, de állítólag már szólt a neptun csoportnak. Na ez kedden volt...
Azóta sok változott...
Vissza az elejére
Slam

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 07 Szerda 20:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nono írta:
Viszont állítólag meg az indexeket péntekig le kell adni.

Bocs, h nem csináltam meg neked a felvételt, de jelenleg újra kezdek beteg lenni, inkább aludtam.

Szerintem akár hétfőn is le lehet adni az indexet. Különben mi értelme lenne annak, h szeptember 11. vasárnap 23:59-ig van tárgyfelvétel a Neptunba? Ha vasárnap tudsz csak vmit felvenni neten, akkor azt vhogy be kell írni az indexbe is, és utána leadni. Persze ezeknél nem lehet tudni.

Amúgy meg vasárnap szept. 11. Ki tudja, mi fog történni...?!
Vissza az elejére
Nono

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 07 Szerda 21:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát ez az. Vagy akkor minek lenne még ott az a két nap? Meg még most sincs fennt egy csomó minden, akkor meg hogy vegyem fel és írjam be az indexbe?
Vissza az elejére
mojito

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 08 Csütörtök 02:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nem tom ti hogy vagyto vele de nekem még mindig nincs se opkut se angol se tesi meg még a pénzügy időpontok is hiányoznak! elvileg holnap megyek be a suliba vagyis ma de eddig semmi se működik! ez csaak itt a bmfen szokás? már én is ittvagyok multhét hétfő óta és semmi se történik! most mi leszu?
felvegyem az indexet vagy sem? Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Cool
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
47 / 76 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 74, 75, 76  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.