Üdvözöl a Gazdinfo Portál  Gy.I.K.Gy.I.K.         CsoportokCsoportok         KeresésKeresés       ProfilProfil     
   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned         BelépésBelépés
regisztráció   Regisztráció [ Főoldal ]     [ Hírek ]     [ Letöltések ]     [ Fórum ]     [ Galéria ]     [ Egyéb infók ]     [ KIN-Kupa ]     [ Könyvajánló ]   
"A BMF csodálatos Neptun rendszere"
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 74, 75, 76  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Pilla

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 09:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!

Akit az Opkut érdekel az úgy tudja felvenni a tárgyat, hogy:

Tárgyak/Intézményi tárgyak => Kódhoz írd be ezt: NMSMA3GTNK (nekem anno ez volt a tantárgy kódom)
A többi az már ugyanaz!!!

A tesinél meg ne a kódra keres rá hanem a tárgy nevére pl Testnevelés II.[/quote]

Nekem a kódra nem talál semmit, ha meg az operációkutatásra keresek rá, akkor meg matek IV-t ad ki. ezek szerint a mi opkut-unkat elvitte a cica...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
wlaszi
"az autista" ;)

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 10:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pilla írta:
Hali!

Tárgyak/Intézményi tárgyak => Kódhoz írd be ezt: NMSMA3GTNK (nekem anno ez volt a tantárgy kódom)

A tesinél meg ne a kódra keres rá hanem a tárgy nevére pl Testnevelés II.

Nekem a kódra nem talál semmit, ha meg az operációkutatásra keresek rá, akkor meg matek IV-t ad ki. ezek szerint a mi opkut-unkat elvitte a cica... [/quote]

hmm, ez valóban működik, elég logikus is, nemtom miért nem jutott az eszembe. DE!
NMSMA3GTNK ez a tárgykód, és erre keresve nekem kihozza jól, ám nem adja ki a "felvesz" gombot, tehát felvenni továbbra sem tudom...az meg egy másik dolog, hogy kurzusok nincsenek felvíve, ötlet?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Deko

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 10:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tomgery írta:
Sziasztok!

Már csütörtök van,de még 1db tantárgyat nem tudtam felvenni!Kissé kezd aggasztani a dolog, eddig nem tudtam belépni,most meg ha rákkattintok, hogy felvesz,azt írja "protokoll hiba"!
Mi lehet a gond?Tud vki segíteni?
Előre is köszi!

Szeva Gé!

nem az utolsó pillanatban kellene beesni...ugye, ugye? nyugi, néha megy, csak próbálgatni kell. olvass vissza a fórumba és látni fogod, hogy milyen kálváriát jártak meg eddig a többiek hétfö óta...

D. Gabi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
noodleey

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 11:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

És tárgyat hol lehet keresni? A Keresés alatt azt is?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
vip007

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 11:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Briga írta:

Hali!

A tesinél meg ne a kódra keres rá hanem a tárgy nevére pl Testnevelés II.

Kérem írjanak azok, akik ezzel a technikával sikerrel jártak. Én már többször csináltam így is, de zsákutca. Tehát, akinek sikerül, ossza meg a mikéntjét. Köszi Smile
Nono

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 12:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem ne görcsöljetek az opkut-on, a tesin és a nyelv2-n. Ahogy elnézem senkinek sem sikerült. Gondolom azért, mert a tanárok még nem egyeztettek és nem vitték fel a rendszerre. Majd lessz. Nem szalad el, max. a gyakorlatok betelnek...Bár nem hiszem, hogy az összes Inform. közgázas, másodéves egész nap a gép előtt ücsörög és azon izzad, hogy mikor kerülnek fel ezek a tárgyak, hogy ő legyen az első,aki felveszi!
Nyugalom!
Vissza az elejére
vip007

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 12:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az összes nem, de én igen Very Happy
Nono

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 12:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Akkor örülök, hogy sok időd van.
Vissza az elejére
Funk

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 13:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nono írta:
Szerintem ne görcsöljetek az opkut-on, a tesin és a nyelv2-n. Ahogy elnézem senkinek sem sikerült. Gondolom azért, mert a tanárok még nem egyeztettek és nem vitték fel a rendszerre. Majd lessz. Nem szalad el, max. a gyakorlatok betelnek...Bár nem hiszem, hogy az összes Inform. közgázas, másodéves egész nap a gép előtt ücsörög és azon izzad, hogy mikor kerülnek fel ezek a tárgyak, hogy ő legyen az első,aki felveszi!
Nyugalom!

+ezeken felül a pénzügyhöz nincs még időpont! sztem kb mindenkinek ezek a hiányosságok vannak!
Vissza az elejére
Nono

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 13:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen, pénzügyön sincs időpont.
Szóval majd amikor ezeket felteszik, akkor majd megint mindenki őrült kapkodásba kezd, mert cserélheti el a már felvett gyakorlatait. Ráadásul a nyelv majd csak 12-e után derül ki, a tanárokkal "egyeztetve".

Vissza az elejére
grus

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 13:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nono írta:
Igen, pénzügyön sincs időpont.
Szóval majd amikor ezeket felteszik, akkor majd megint mindenki őrült kapkodásba kezd, mert cserélheti el a már felvett gyakorlatait. Ráadásul a nyelv majd csak 12-e után derül ki, a tanárokkal "egyeztetve".

Én is már előre örülök a következő idegrohamoknak, amiket a csodálatos rendszer fog okozni!!!
Igazi élvezet lesz újra össze-vissza kattingatni, úgy hogy azt sem tudod melyik kurzuson hányan vannak, és mennyi a létszám!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Briga

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 15:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

JAh valszinű azért nem tudjátok felvenni még az Opkutot mert még nem írtak ki rá kurzusokat!!!
Atis

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 16:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy meddig lehet a neptunon beiratkozni?

(reg hét végéig, vagy az előzetes regisztrációs héten kell megejteni a beiratkozást?)

Annál is inkább, mert még nem tudjuk a pénzügy időpontokat, nem tudjuk felvenni az opkutot és a tesi 2-őt.

Ha valaki tud biztos infót, azt megköszönném.
Vissza az elejére
noodleey

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 17:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Huha!!

A Neptun rendszer 2005. szeptember 1-én 18:00-20:00 között frissités miatt nem lesz elérhető!

Lehet felkerülnek az eltüntnek hitt targyaink? Wink
Vissza az elejére
zu

HozzászólásElküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 17:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vagy eltunnek az eddig felvettnek hitt targyaink... Wink

Targyakat realtime is tudnak felvinni (mint ahogy mi felvenni), ahhoz nem kell leallitani a szervert, szvsz verziofrissites vagy szerverkarbantartas lesz.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (UTC +1 óra) [DST bekapcsolva]
   Tartalomjegyzék -> Tanulmányok
41 / 76 oldal Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 74, 75, 76  Következő

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.