Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Pilla
|
Elküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 09:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Hali!
Akit az Opkut érdekel az úgy tudja felvenni a tárgyat, hogy:
Tárgyak/Intézményi tárgyak => Kódhoz írd be ezt: NMSMA3GTNK (nekem anno ez volt a tantárgy kódom)
A többi az már ugyanaz!!!
A tesinél meg ne a kódra keres rá hanem a tárgy nevére pl Testnevelés II.[/quote]
Nekem a kódra nem talál semmit, ha meg az operációkutatásra keresek rá, akkor meg matek IV-t ad ki. ezek szerint a mi opkut-unkat elvitte a cica...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
wlaszi "az autista" ;)
Csatlakozott: 2003.11.09. Vasárnap 1:00 Hozzászólások: 1687 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 10:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Pilla írta: |
Hali!
Tárgyak/Intézményi tárgyak => Kódhoz írd be ezt: NMSMA3GTNK (nekem anno ez volt a tantárgy kódom)
A tesinél meg ne a kódra keres rá hanem a tárgy nevére pl Testnevelés II. |
Nekem a kódra nem talál semmit, ha meg az operációkutatásra keresek rá, akkor meg matek IV-t ad ki. ezek szerint a mi opkut-unkat elvitte a cica... [/quote]
hmm, ez valóban működik, elég logikus is, nemtom miért nem jutott az eszembe. DE!
NMSMA3GTNK ez a tárgykód, és erre keresve nekem kihozza jól, ám nem adja ki a "felvesz" gombot, tehát felvenni továbbra sem tudom...az meg egy másik dolog, hogy kurzusok nincsenek felvíve, ötlet? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Deko
|
Elküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 10:33 Hozzászólás témája: |
|
|
tomgery írta: |
Sziasztok!
Már csütörtök van,de még 1db tantárgyat nem tudtam felvenni!Kissé kezd aggasztani a dolog, eddig nem tudtam belépni,most meg ha rákkattintok, hogy felvesz,azt írja "protokoll hiba"!
Mi lehet a gond?Tud vki segíteni?
Előre is köszi! |
Szeva Gé!
nem az utolsó pillanatban kellene beesni...ugye, ugye? nyugi, néha megy, csak próbálgatni kell. olvass vissza a fórumba és látni fogod, hogy milyen kálváriát jártak meg eddig a többiek hétfö óta...
D. Gabi  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

Csatlakozott: 2005.01.21. Péntek 1:59 Hozzászólások: 675 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 11:37 Hozzászólás témája: |
|
|
És tárgyat hol lehet keresni? A Keresés alatt azt is? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
vip007

Csatlakozott: 2005.08.28. Vasárnap 23:56 Hozzászólások: 115 Tartózkodási hely: A gép előtt
|
Elküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 11:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Briga írta: |
Hali!
A tesinél meg ne a kódra keres rá hanem a tárgy nevére pl Testnevelés II. |
Kérem írjanak azok, akik ezzel a technikával sikerrel jártak. Én már többször csináltam így is, de zsákutca. Tehát, akinek sikerül, ossza meg a mikéntjét. Köszi  _________________ "Eddig hülye voltam, de most tettem egy 360 fokos fordulatot" |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Nono

|
Elküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 12:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem ne görcsöljetek az opkut-on, a tesin és a nyelv2-n. Ahogy elnézem senkinek sem sikerült. Gondolom azért, mert a tanárok még nem egyeztettek és nem vitték fel a rendszerre. Majd lessz. Nem szalad el, max. a gyakorlatok betelnek...Bár nem hiszem, hogy az összes Inform. közgázas, másodéves egész nap a gép előtt ücsörög és azon izzad, hogy mikor kerülnek fel ezek a tárgyak, hogy ő legyen az első,aki felveszi!
Nyugalom!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
vip007

Csatlakozott: 2005.08.28. Vasárnap 23:56 Hozzászólások: 115 Tartózkodási hely: A gép előtt
|
Elküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 12:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Az összes nem, de én igen  _________________ "Eddig hülye voltam, de most tettem egy 360 fokos fordulatot" |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Nono

|
Elküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 12:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Akkor örülök, hogy sok időd van.
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Funk

Csatlakozott: 2005.08.29. Hétfő 16:29 Hozzászólások: 87 Tartózkodási hely: balassagyarmat
|
Elküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 13:04 Hozzászólás témája: |
|
|
Nono írta: |
Szerintem ne görcsöljetek az opkut-on, a tesin és a nyelv2-n. Ahogy elnézem senkinek sem sikerült. Gondolom azért, mert a tanárok még nem egyeztettek és nem vitték fel a rendszerre. Majd lessz. Nem szalad el, max. a gyakorlatok betelnek...Bár nem hiszem, hogy az összes Inform. közgázas, másodéves egész nap a gép előtt ücsörög és azon izzad, hogy mikor kerülnek fel ezek a tárgyak, hogy ő legyen az első,aki felveszi!
Nyugalom!  |
+ezeken felül a pénzügyhöz nincs még időpont! sztem kb mindenkinek ezek a hiányosságok vannak! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Nono

|
Elküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 13:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Igen, pénzügyön sincs időpont.
Szóval majd amikor ezeket felteszik, akkor majd megint mindenki őrült kapkodásba kezd, mert cserélheti el a már felvett gyakorlatait. Ráadásul a nyelv majd csak 12-e után derül ki, a tanárokkal "egyeztetve".
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
grus

Csatlakozott: 2005.08.31. Szerda 8:13 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 13:33 Hozzászólás témája: |
|
|
Nono írta: |
Igen, pénzügyön sincs időpont.
Szóval majd amikor ezeket felteszik, akkor majd megint mindenki őrült kapkodásba kezd, mert cserélheti el a már felvett gyakorlatait. Ráadásul a nyelv majd csak 12-e után derül ki, a tanárokkal "egyeztetve".
 |
Én is már előre örülök a következő idegrohamoknak, amiket a csodálatos rendszer fog okozni!!!
Igazi élvezet lesz újra össze-vissza kattingatni, úgy hogy azt sem tudod melyik kurzuson hányan vannak, és mennyi a létszám!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Briga

|
Elküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 15:42 Hozzászólás témája: |
|
|
JAh valszinű azért nem tudjátok felvenni még az Opkutot mert még nem írtak ki rá kurzusokat!!! _________________ Üdv: Brigi |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Atis
Csatlakozott: 2004.09.26. Vasárnap 13:21 Hozzászólások: 16 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 16:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy meddig lehet a neptunon beiratkozni?
(reg hét végéig, vagy az előzetes regisztrációs héten kell megejteni a beiratkozást?)
Annál is inkább, mert még nem tudjuk a pénzügy időpontokat, nem tudjuk felvenni az opkutot és a tesi 2-őt.
Ha valaki tud biztos infót, azt megköszönném. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
noodleey

Csatlakozott: 2005.01.21. Péntek 1:59 Hozzászólások: 675 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 17:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Huha!!
A Neptun rendszer 2005. szeptember 1-én 18:00-20:00 között frissités miatt nem lesz elérhető!
Lehet felkerülnek az eltüntnek hitt targyaink?  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
zu

Csatlakozott: 2004.10.19. Kedd 9:36 Hozzászólások: 243 Tartózkodási hely: Abszurdisztán
|
Elküldve: 2005 Szept. 01 Csütörtök 17:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Vagy eltunnek az eddig felvettnek hitt targyaink...
Targyakat realtime is tudnak felvinni (mint ahogy mi felvenni), ahhoz nem kell leallitani a szervert, szvsz verziofrissites vagy szerverkarbantartas lesz. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|